celu noc sam sanjao lose snove,jedan za drugim?

Poruka
3.795
:confused: ne secam se ostalih,bilo ih je 2-3,ali svi jedan za drugim,losi od losijeg.probudio sam se sa strasnim bolom u čelu,koji je ubrzo prestao.
avaj,jedan od snova je bio,ja ti nasao neki posao i sad prvi radni dan kao...i mene neki glavni (sef),stavi na neko jace radno mesto i to bas sef obezbedjenja. :eek:
i sad,ovi ostali radnici,koji su klasicno obezbedjenje,oni kao nezadovoljni,vidi im se u ocima,ali prikrivaju. medjutim jedan od radnika pobesni. sedimo mi tako za nekim stolom u toj firmi ili sta god,i ja osetim, nesto me dira po kosi,od pozadi. okrenem se,kad ovaj nezadovoljni tip,ima ga 2 metra i debeo,makazama mi sece kosu,unakazi me. ja,brze bolje ustanem sa stolice u pocnem da bezim. pobegnem negde u PM i ovaj me juri...i ja sad,trazim u toj firmi nekom da se zalim,ovaj ce me unakaziti. jedna kancelarija,druga,treca,svi nesto izbegavaju,mi nismo nadlzeni,cekaj ovog,cekaj onog...i kao,niko mu nista ne sme. inace,ne pamtim kad mi se desilo sa sanjam stravu i uzas zadnji put i to nekoliko puta za redom...sta ovo znaci,dafuq? :neutral:

Poslednja izmena:
:confused: ne secam se ostalih,bilo ih je 2-3,ali svi jedan za drugim,losi od losijeg.probudio sam se sa strasnim bolom u čelu,koji je ubrzo prestao.
avaj,jedan od snova je bio,ja ti nasao neki posao i sad prvi radni dan kao...i mene neki glavni (sef),stavi na neko jace radno mesto i to bas sef obezbedjenja. :eek:
i sad,ovi ostali radnici,koji su klasicno obezbedjenje,oni kao nezadovoljni,vidi im se u ocima,ali prikrivaju. medjutim jedan od radnika pobesni. sedimo mi tako za nekim stolom u toj firmi ili sta god,i ja osetim, nesto me dira po kosi,od pozadi. okrenem se,kad ovaj nezadovoljni tip,ima ga 2 metra i debeo,makazama mi sece kosu,unakazi me. ja,brze bolje ustanem sa stolice u pocnem da bezim. pobegnem negde u PM i ovaj me juri...i ja sad,trazim u toj firmi nekom da se zalim,ovaj ce me unakaziti. jedna kancelarija,druga,treca,svi nesto izbegavaju,mi nismo nadlzeni,cekaj ovog,cekaj onog...i kao,niko mu nista ne sme. inace,ne pamtim kad mi se desilo sa sanjam stravu i uzas zadnji put i to nekoliko puta za redom...sta ovo znaci? :neutral: :bye:

Strah od odgovornosti i sumnja u vlastite mogucnosti povodom iste ... pokusaj se opustiti po tom pitanju :)

znaci da se osecas ugrozenim (ne od nekog, vec od situacije za koju si sam odgovoran, ali kojoj nisi u ovom momentu dorastao) i da spas probas da nadjes u nekom kome treba verovati. takav u stvari ne postoji, resenje je u tebi. najpre da prihvatis odgovornost (kao sto Guede kaze) za ono sa cim se suocavas, a potom i da u slucaju prepreka ne dozvolis da te strah (makaze i siledzija) u pronalazenju resenja omete.
snovi uzasa su okidaci unutrasnjeg nemira i nesigurnosti.

i sad,ovi ostali radnici,koji su klasicno obezbedjenje,oni kao nezadovoljni,vidi im se u ocima,ali prikrivaju. medjutim jedan od radnika pobesni. sedimo mi tako za nekim stolom u toj firmi ili sta god,i ja osetim, nesto me dira po kosi,od pozadi. okrenem se,kad ovaj nezadovoljni tip,ima ga 2 metra i debeo,makazama mi sece kosu,unakazi me. ja,brze bolje ustanem sa stolice u pocnem da bezim. pobegnem negde u PM i ovaj me juri...i ja sad,trazim u toj firmi nekom da se zalim,ovaj ce me unakaziti. jedna kancelarija,druga,treca,svi nesto izbegavaju,mi nismo nadlzeni,cekaj ovog,cekaj onog...i kao,niko mu nista ne sme. inace,ne pamtim kad mi se desilo sa sanjam stravu i uzas zadnji put i to nekoliko puta za redom...sta ovo znaci,dafuq? :neutral:
hoho ja redovno sanjam akcione filmove, sve to nasa podsvest pokusava da nam poruci nesto.
kreni lepo da zapisujes snove pa ce ti psle nekog vremena biti jasno koji su to motivi koji se ponavljaju i zasto, pa ces verovatno moci da zakljucis nesto (bar sam ja mogla).
nesto nisam sklona tome da verujem da nam svima iste stvari u snovima znace potpuno iste stvari vec imaju neko znacenje u kontekstu naseg zivota.
ovakvi snovi uglavnom znace neku vrstu brige ili nelagode, posebno ako se redovno ponavljaju. sad na sta se to moze odnositi u tvom zibotu samo ti mozes da zakljucis.

Back