ČELNIK ŽELEZNICA 7 GODINA UČI ENGLESKI: Za profesorku isplaćeno 2,7 MILIONA dinara! D

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.127
Ја тај енглески говорим као српски што говорим, учио сам га цело школовање, и на факултету сам имао предмет енглески језик.

Да су мене поставили за директора уштедели би фирми, а не као овај, да се образује из директорске фотеље.

Само чекам кад ће да исплива да су неког дебила поставили на директорско место, па он одатле завршава школу која је потребна за то место, учи српски, сабирање, одузимање,,,

Ускоро ће фотеље и рођењем да се стичу, са све платама и привилегијама, а онда се школујеш и образујеш успут, у радно време...

Mozda bi trebalo testirati celnika da vidimo trebali mu nova profanka ako jos nista nije naucio? :D :D :D

...

Ова је за 7 година маторија, зато му тешко иде, ипак би била млађа боља.

А оно што помену "катерпилар" , није проблем кад идеш и завршиш школу редовним знањем....а кад је стекнеш "дописним" путем као 80% ових железничких
"интелектуалаца", а још ти то омогуће "професори" који су је на сличан начин стекли и на "чудан" начин верификовали и отворили своје "високе школе", то је тако.
Такав је нпр. био и претходни ген.директор, који сад "дрма" Општином Гроцка, чувени Сима - крофна....шта рећи, а не заплакати..!?

Koje ste vi budale.

Важно је да има ко је паметан и ко руководи.

Засео у фотељу а онда 7 година учи енглески јер је очигледно неопходан за то радно место, И нико да постави питање како га посадише ту кад не зна енглески, зар није услов за то радно место морао да буде неки виши ниво познавања енглеског језика...

Важно је да има ко је паметан и ко руководи.

Засео у фотељу а онда 7 година учи енглески јер је очигледно неопходан за то радно место, И нико да постави питање како га посадише ту кад не зна енглески, зар није услов за то радно место морао да буде неки виши ниво познавања енглеског језика...

Naravno da se nije pitao.

Vidis da je plebsu to sve smesno.....budale

Pa da...nemoj jos da mu nabacujes ideje za francuski, nemacki, komunikologiju..., kad vidis da nije neki talenat...:lol: samo nam prazni budzet :gace:

...

Ма, нек' учи човек, кад није не време...једино ми жао што је потрошио новца за 3 своје плате за ових 7 година.

:whistling:

ČELNIK ŽELEZNICA 7 GODINA UČI ENGLESKI: Za profesorku isplaćeno 2,7 MILIONA dinara! Direktor odgovara: Pričam sa strancima, moram da BUDEM FLUENT!
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...ara-pricam-sa-strancima-moram-da-budem-fluent

Da "ucenje engleskog" nije kakav paravan za "poslovnu pratnju" ? :think::whistling:

Ako nije...njemu je izgleda engleski baš težak...:eek: il je mozda uposlio neku rođaku ? :think:

...

Mislim da je to pranje para.

Treba njega i onoga ko ga je tu postavio strpati u radni logor i svu imovinu oduzeti.

Ako vec hoce da se usavrsava neko to radi o svom trosku a ne o trosku naroda.
U mom mestu su ukinuli stanicu a on se skoluje tim parama.

Vecina rukovodioca u zeleznici je visak I koriste je kao kasicu prasicu sa bezobrazno visokim koeficijentima I platama a ogroman broj njih je I platio diplome da bi imali veci koeficijenat,oni koji stvarno rade tamo kao na primer masinovodje imaju bezobrazno mala primanja u odnosu na te tzv rukovodioce,tamo su zaposljavali I kurtu I murtu preko veza I poznanstva I sada se cude sto imaju visak radnika

И баш нико овде не нађе за сходно да каже да је Железница највећи губиташ Србије.
Pa jesu gubitasi kad im jevta jedan od direktora,taj gde god ga postavljali posle firma isla u stecaj ili u debeo minus da ne nabrajam ostale a tek sindikati ,imaju minum 15 sindikata I ljude koje kandisu tamo I primaju platu Boga pitaj zasta

1.Никоме диплома,док не научи,бар један страни језик.Ако ипак промакне неко,осудити на робију онога ко му је дао диплому.
2.Приватизација.

Људи,стварно смешно и који смо ми.. да некажем шта....

Никоме диплома док не научи матерњи језик.

1.Никоме диплома,док не научи,бар један страни језик.
Аха...
Да онда укинемо све стручне факултете и оставимо само филолошки факултет, јербо је то једино важно?
И, наравно, све преводиоце одмах пребацимо на директорске функције?
Хајде ти то поново преразмисли.

Nije to nis 2,7 milijuna kada podelis na 84 dugih mjeseci, ispadne manje od 300 jura mjesecno, za sponzorusu je to relativno jeftino. Ej, bre covek je glavni na 30 tisuca teladi.

- - - - - - - - - -

Ја тај енглески говорим као српски што говорим, учио сам га цело школовање, и на факултету сам имао предмет енглески језик.

Да су мене поставили за директора уштедели би фирми, а не као овај, да се образује из директорске фотеље.

Само чекам кад ће да исплива да су неког дебила поставили на директорско место, па он одатле завршава школу која је потребна за то место, учи српски, сабирање, одузимање,,,

Ускоро ће фотеље и рођењем да се стичу, са све платама и привилегијама, а онда се школујеш и образујеш успут, у радно време...

Sad ce vrati parete, a poglavarstvo SNSa ce ga smeniti i AV ce spinati stoki sitna zuba, da se on bori proti korupcije, i "nedodirljivih". Jes par poena ukljizice preko medija i patetike.

Back