"Celicni Francuz"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da su to huligani. Zaslužuju večnu robiju. Taj talog i šljam treba iskoreniti iz Srbije, puniziti ga i baciti na kolena.

Za takve je ovo:

pucanje3009.jpg

FAŠISTO!
 
za takve i za masu onih recimo kolima se zakucaju u kola ispred, ubiju devojku a posle pričaju da se ne sećaju ničega jer su bili pijan pa ih e neki lik iz kafića vozio, za one koji prošu kroz crveno pobiju porodicu u kolima u koja udare a onda u hitnoj krenu da biju i sestre i doktore, lome sve oko seebe, za one koji su u stanju da zaustave ola na sred ulice (pri čemu potpuno blokiraju saobracaj) da bi se sa neki ispricali
ma ima ih u svakom gradu, to su oni tz opasni...


e mene baš to i nervira što će ta desetorica i dalje biti živa

:dash:Zbogom pameti..........
 
Rešili su da se obračunaju sa navijačima u Srbiji, pa su odjednom počeli da pronalaze izgovore, i da sve navijače nazivaju huliganima i siledžijama. Juče sam čuo da planiraju da zabrane sve neformalne navijačke grupe, suludo!
 
Daj covece ne lupaj! To je taj mladic! Po novom zakonu o informisanju ne bi smeli drugu sliku da stave nego samo njegovu! Kakve veze ima olos Djindjic sa ovim! A areci mi zasto se ne interesuje vlada Francuske za ovoga mladica!?!?

Oni su pokazali momka kome u razbili flašu o glavu... Ovog teško povređenog su pokazali samo iz bolnice...

Sem što je francuski ambasador obišao povređene, stvrano se ne interesuju...:roll:

Đinđić nema veze sa ovim , nego ti pokazujem koliko si plitak...
 
Na sajtu B92 kada se sve desilo pise kako su HULIGANI napali francuzke NAVIJACE a ocevidci kazu su se prvo dve grupe verbalno prepucavale da bi potom krenuo fizicki obracun! Znaci mi smo huligani a francuzi su navijaci!? Ne branim nikoga ali za svadju uvek treba dvoje! Zatim na slici se vidi kako covek sedi a zatim ustaje i ulazi u kola hitne pomoci a tamo se nabrajaju neke povrede od kojih bi covek lezao komiran i ne bi bio svestan a kamoli da ustane i da hoda osim ako nije od celika a sad kazu da je u kriticnom stanju!?!?!? I jos da napomenem kako su rekli da je napad na francuzke NAVIJACE isplaniran itd!?!? Pa to je smesno!!! Mislim da je cilj svega ovoga da od nas naprave silidzije i fasiste da bi imali razloga da stave iza zakona pojedine nacionalne i navijacke grupacije!

Čovek leži u bolnici, i nažalost, još je pitanje kakav će biti ishod svega, valjda postoje neki civilizacijski minimumi. Sramota.

Pogoršano stanje Francuza
25. septembar 2009. | 12:55 -> 13:22 | Izvor: B92, Tanjug
Beograd -- Pogoršalo se stanje francuskog državljanina, koji je teško povređen u napadu huligana u Beogradu 17. septembra, saopšteno je iz Kliničkog centra Srbije.

Trenutno, kliničkom slikom dominira težak gubitak moždane funkcije, navodi se u saopštenju i dodaje se da istovremeno postoji i poremećaj funkcije ostalih sistema lakšeg stepena. U ovakvom stanju je oporavak veoma neizvestan, navode lekari. Sve mere reanimacije se i dalje sprovode.

Pacijentu Brisu Tatonu je u petak, 18. septembra, operisana grudna aorta, a sutradan je zbog krvarenja rađena i intervencija na mozgu.

Francuz je teško povredjen 17. septembra, neposredno pred početak fudbalske utakmice Partizan-Tuluz, u bašti kafića "Ajriš pab" na Obilićevom vencu, kada je grupa huligana napala francuske navijače.

Policija je dva dana kasnije uhapsila 11 osoba osumnjičenih za napad na francuskog državljanina.

Desetorici osumnjičenih za brutalan i svirep napad na francuske turiste odredjen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su izvršili krivčno delo teško ubistvo u pokušaju, dok je jedan osumnjičeni pušten da se brani sa slobode.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top