Rechke
Veoma poznat
- Poruka
- 11.795
Naravno da su to huligani. Zaslužuju večnu robiju. Taj talog i šljam treba iskoreniti iz Srbije, puniziti ga i baciti na kolena.
Za takve je ovo:
![]()
FAŠISTO!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Naravno da su to huligani. Zaslužuju večnu robiju. Taj talog i šljam treba iskoreniti iz Srbije, puniziti ga i baciti na kolena.
Za takve je ovo:
![]()
A zasto on sedi na stolici posle tuce potponu svestan!?!?!? I zaso hoda do kola hitne pomoci takodje svestan!?!??!? Zasto to nisi prokomentarisao!?!?!?!
za takve i za masu onih recimo kolima se zakucaju u kola ispred, ubiju devojku a posle pričaju da se ne sećaju ničega jer su bili pijan pa ih e neki lik iz kafića vozio, za one koji prošu kroz crveno pobiju porodicu u kolima u koja udare a onda u hitnoj krenu da biju i sestre i doktore, lome sve oko seebe, za one koji su u stanju da zaustave ola na sred ulice (pri čemu potpuno blokiraju saobracaj) da bi se sa neki ispricali
ma ima ih u svakom gradu, to su oni tz opasni...
e mene baš to i nervira što će ta desetorica i dalje biti živa
Okej, a nabroj mi te koji oni pljuju, mrze i ponizavaju!?!?
To me ne zanima.Pravda za navijače.Po 40 godina i vozdra.
očigledno ti je medicina prilično strana....
Zbogom pameti..........
dobar dan bahatosti, izopačenosti i ludilu
Ja sam te pitao koga pljuju Obraz i 1389?Па ја их сад споменух, Образи, 1389.... што с друге стране не значи да подржавам ни банду попут б92 или лдп... Они сви треба у један кош да се сместе па да уживају заједно
A zasto on sedi na stolici posle tuce potponu svestan!?!?!? I zaso hoda do kola hitne pomoci takodje svestan!?!??!? Zasto to nisi prokomentarisao!?!?!?!
To nije taj... kakav si ti lik...
Pa i za Đinđića su pričali da je ušo u kola kad su ga upucali...
![]()
To nije taj... kakav si ti lik...
Pa i za Đinđića su pričali da je ušo u kola kad su ga upucali...
![]()
Daj covece ne lupaj! To je taj mladic! Po novom zakonu o informisanju ne bi smeli drugu sliku da stave nego samo njegovu! Kakve veze ima olos Djindjic sa ovim! A areci mi zasto se ne interesuje vlada Francuske za ovoga mladica!?!?
Na sajtu B92 kada se sve desilo pise kako su HULIGANI napali francuzke NAVIJACE a ocevidci kazu su se prvo dve grupe verbalno prepucavale da bi potom krenuo fizicki obracun! Znaci mi smo huligani a francuzi su navijaci!? Ne branim nikoga ali za svadju uvek treba dvoje! Zatim na slici se vidi kako covek sedi a zatim ustaje i ulazi u kola hitne pomoci a tamo se nabrajaju neke povrede od kojih bi covek lezao komiran i ne bi bio svestan a kamoli da ustane i da hoda osim ako nije od celika a sad kazu da je u kriticnom stanju!?!?!? I jos da napomenem kako su rekli da je napad na francuzke NAVIJACE isplaniran itd!?!? Pa to je smesno!!! Mislim da je cilj svega ovoga da od nas naprave silidzije i fasiste da bi imali razloga da stave iza zakona pojedine nacionalne i navijacke grupacije!