ĆELAVKO ILI BRADONJA?

Kao bradonja sa dvadesetogodišnjim stažom tvrdim da održavanje brade zahteva otprilike isto vremena kao i brijanje.
Svakako nije komotnost ili lenost razlog da se nosi brada. Možda nama "bradonjama" jednostavno izgleda nastrano običaj svakodnevne autokastracije brijanjem.
Brada je takođe i test za žene. samo prave zene prihvataju bradonje. Druge se pale na glatka lica i obrijane giokice. To je u komšiluku sa pedofilijom.
Među muškarcima, protivnici brade nisu oni koji su se redovno brijali od četrnaeste godine, već oni koji su pokušali da puste bradu, a ono izašle stidne dlake - kovrdžave i retke. Da bi imao bradu, mora da ti raste. :mrgreen:

znaci ja nisam prava zena? nego sta sam? fals? :rotf: :rotf: :rotf:

Žene, kad vidite muškarca da nosi bradu, da li pomislite da i dole ima bradu? Pitanje za razmišljanje i jednostavan odgovor. Naravno da ima i dole. Ako je lenj da brije gornju bradu, zašto bi brijao donju?

A kad, pak, vidite lepo obrijanog muškarca, verovatno pomislite da se brije i dole.

To je sada u trendu. Nekada su i žene nosile brade i dole i pod pazuhom.

Izvinjavam se svim bradonjama, ali nisu u trendu. Živelo brijanje.

Ja sam lenj... al opet se povremeno i obrijem. ;)

Mislim da ne mozes generalizovati... na nekom mozda dobro stoji bada na nekom mozda dobro stoji golisavo... a na nekom mozda i obe varijante. ;)

Pa sad... ne volim veeeeeliku bradu, neurednu ili nedaj boze cetnicko-popovsku (samo zamislim na sta to lici kad persona jede prasetinu ili mastan burek
2.gif
) ali recimo brada kao na slici mi je skroz smekerica :D

Back