- Poruka
- 6.825
Ovo bi bilo tačno ako i samo ako bi imala sliku u profilu i bar jednu fotografiju u albumu. Provalio sam ko si. Ajd zdravo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo bi bilo tačno ako i samo ako bi imala sliku u profilu i bar jednu fotografiju u albumu. Provalio sam ko si. Ajd zdravo.
Kao bradonja sa dvadesetogodišnjim stažom tvrdim da održavanje brade zahteva otprilike isto vremena kao i brijanje.
Svakako nije komotnost ili lenost razlog da se nosi brada. Možda nama "bradonjama" jednostavno izgleda nastrano običaj svakodnevne autokastracije brijanjem.
Brada je takođe i test za žene. samo prave zene prihvataju bradonje. Druge se pale na glatka lica i obrijane giokice. To je u komšiluku sa pedofilijom.
Među muškarcima, protivnici brade nisu oni koji su se redovno brijali od četrnaeste godine, već oni koji su pokušali da puste bradu, a ono izašle stidne dlake - kovrdžave i retke. Da bi imao bradu, mora da ti raste.![]()
znaci ja nisam prava zena? nego sta sam? fals?![]()
![]()
![]()
Žene, kad vidite muškarca da nosi bradu, da li pomislite da i dole ima bradu? Pitanje za razmišljanje i jednostavan odgovor. Naravno da ima i dole. Ako je lenj da brije gornju bradu, zašto bi brijao donju?
A kad, pak, vidite lepo obrijanog muškarca, verovatno pomislite da se brije i dole.
To je sada u trendu. Nekada su i žene nosile brade i dole i pod pazuhom.
Izvinjavam se svim bradonjama, ali nisu u trendu. Živelo brijanje.
Oni lepi i v..., znas valjda na sta mislim:???: a koji su onda tvoji :???:
Verovatno oni ćosavi sa kosom boljom od njene.![]()
Postavljač teme može da mi ****** bradu![]()
Pa sad... ne volim veeeeeliku bradu, neurednu ili nedaj boze cetnicko-popovsku (samo zamislim na sta to lici kad persona jede prasetinu ili mastan burek) ali recimo brada kao na slici mi je skroz smekerica![]()
![]()