gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Za Novu godinu je liBila sam nekad u tripu pa pred kraj gldine pustim dva meseca ono kao da izraste da se koza odmori.
Za Novu godinu je liBila sam nekad u tripu pa pred kraj gldine pustim dva meseca ono kao da izraste da se koza odmori.
Pa da ima šta da se okiti, jelte?Za Novu godinu je li
NznmPa da ima šta da se okiti, jelte?
ma ne, volim da komentarisem na banalnostiIma ali ja eto izabra ovu, odi s teme ako ti se ne sviđa
Pred NG seča 🤣🤣🤣Za Novu godinu je li
Starije su podsisane a mladje zene ispod 50 godina su celave obicno, razlika generacije ,volim samo liniju uredno osisanu, vjerovatno i sto sam 50+.Šta ovdje vole muški i šta žene prezentuju kod sebe, jesu ćelave ili dlakave frizure na intimnoj zoni?
- 41 odsto preferira potpuno obrijano intimno područje, a 38 odsto želi „uredno negovanu i podšišanu“ žensku intimnu frizuru.
- 15 odsto muškaraca prepušta odluku ženama i tome kako se koja oseća.
- Samo 5 odsto je priznalo da voli prirodnu, odnosno netaknutu žensku intimnu zonu.
Izvin,'te a sro zimi dlakavo? Da se ne smrzne?Leti glatko,zimi dlakovo
Izvin,'te a sro zimi dlakavo? Da se ne smrzne?
Zato sto je ljubav pobedjuje sve dosadna do bola.zbog chega dizesh temu?
Zato sto je ljubav pobedjuje sve dosadna do bola.
Ne nego posledica okruzenosti bezzivotnih i prezasicenih ispraznim romanticnim frazama koje popunjavaju frigidnu latentnost i penisofobiju.mozhda je to posledica konzumiranje sekstinga!?
Ne nego posledica okruzenosti bezzivotnih i prezasicenih ispraznim romanticnim frazama koje popunjavaju frigidnu latentnost i penisofobiju.
Ti spamujes, zgrazavas se zasto odgovaram na temi na forumu.
ja sam samo pitala zasto dizes temu kontam imas mozda neki konfliktTi spamujes, zgrazavas se zasto odgovaram na temi na forumu.
Koji probelm? Ajde evo da procaskamo. Oko depilirane i dlakave vagine?ja sam samo pitala zasto dizes temu kontam imas mozda neki konflikt
ali nemas herca da o tome popricas vetj me tituliras kao frigidnu
ali prepustam ti polje igraj se
ja nećuKoji probelm? Ajde evo da procaskamo. Oko depilirane i dlakave vagine?
A sto me pitas koji k pa onda oladis fazon, ne zanima me? To se zove spam. Aj slobodno produzi onda i kad sazris za zreo razgovor o ovakvim stvarima, javi se nekome slicnom pa pitaj.ja neću
A ti slobodno caskaj
🤷🏻♀️
A sto me pitas koji k pa onda oladis fazon, ne zanima me? To se zove spam. Aj slobodno produzi onda i kad sazris za zreo razgovor o ovakvim stvarima, javi se nekome slicnom pa pitaj.