86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 50.924
Живео ласер. После њега кожа као беба 

Lepo ja rekoh u savetimaahm , zainteresovan član i ni manje ni više o jbačini
nego , obrijane , a može u neki lepo oblikovan grm
druga tetka...treci muz...koliko je muzeva imala do sada...da li su joj ostale neke nekretnine posle tih muzevaBome ja sam se svega nagledala.
Starije generacije, nisu se nikako depilirali, u jednom periodu je, kazu, bilo cak i pozeljno kad zena istakne dlake, kao temperamentna je, vatrena ljubavnica...
Secam se komsinice, oko 35 god., plavusa prirodna, a dlake tamne, prave muske, frckave, po rukama, nogama, ona u kratkom sorcu, muz je guta pogledom, i ostali muskarci...ja klinka, tek se dohvatila brijaca da krcim svoje papreje, pa mi bilo cudno kako se njoj svidjaju te dlake.
Sa tetkom kad sam isla na more, isto mi se cudila sto se mucim i depiliram, njoj virkalo iz kupaceg, pazuhe nije ni dirala, najopustenije...
Drugu tetku prvi put izdepilirao treci muz.![]()
3 zvanicna muza i 3 zvanicna razvoda.druga tetka...treci muz...koliko je muzeva imala do sada...da li su joj ostale neke nekretnine posle tih muzeva
neka tetka pozivi jos hiljadu godina...ipak su neki ideali bili u pitanju3 zvanicna muza i 3 zvanicna razvoda.
Nekretnine 0 bodova u gostima.
Ima svoje, pa se udavala samo zbog strasti, ljubavi, zabluda, mladosti...
Blagodarim.neka tetka pozivi jos hiljadu godina...ipak su neki ideali bili u pitanju
Razmisljam o linijici
Noup 😁a sta mislis o crtici na trtici ?
Debatujemo o dlakama, šta je odvratno u dlakama. Neko voli neko ne voli i to može da kaže ovdeZasto mi je ova tema toliko odvratna i nepotrebna??
O cemu vi debatujete ljudi moji...
ti?Debatujemo o dlakama, šta je odvratno u dlakama. Neko voli neko ne voli i to može da kaže ovde
Ja rekla, imam crticu a muško volim podkresanih dlaka 😊
pa jel moguce da nista pametnije nema za temu debate?Debatujemo o dlakama, šta je odvratno u dlakama. Neko voli neko ne voli i to može da kaže ovde
Čak ni takozvanu "aerodromsku pistu?"Nikako dlake dole. Nikako!
To je nešto iz Nadrealista "Šahbaz ti je ko mačja guza"kakva br mačja guza? hehe
evo baš sam gledam jednu pravu mačju guzu, i one su dlakave![]()
Ima ali ja eto izabra ovu, odi s teme ako ti se ne sviđapa jel moguce da nista pametnije nema za temu debate?