Elem...kao sto naslov kaze...verovatno naslucujete o cemu je rec...chekati dechka da se vrati iz vojske ili ne?? Bas me interesuje vashe misljenje !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rano je da razmisljas o tome :?JaH_G|rL:Elem...kao sto naslov kaze...verovatno naslucujete o cemu je rec...chekati dechka da se vrati iz vojske ili ne?? Bas me interesuje vashe misljenje !
Pa ako ti je decko 83 sto pitas da li velika razlika ili sta si vec pitala????Ti to najbolje znas. :wink:JaH_G|rL:83 je i u vojsci...ali bolje receno da mi vishe nije decko !
a sta bi sad ovo trebalo da znaci?JaH_G|rL:...ali bolje receno da mi vishe nije decko !
JaH_G|rL:Uff...aj sad...nije ni vazno...bzvz sam napisala... zar mora da se raspravlja...o meni?! :? Imate temu pa pisete na nju....
Ej bre nemoj Mashu da mi nervirate!!!JaH_G|rL:Uff...aj sad...nije ni vazno...bzvz sam napisala... zar mora da se raspravlja...o meni?! :? Imate temu pa pisete na nju....
aaaaaa Sale...hvala...na odbrani :wink:fizio:Ej bre nemoj Mashu da mi nervirate!!!JaH_G|rL:Uff...aj sad...nije ni vazno...bzvz sam napisala... zar mora da se raspravlja...o meni?! :? Imate temu pa pisete na nju....![]()
![]()
A ja sam negde rujno vino pio,a ja sam negdje s drugom srecan bio a ti a ti si me cekala.Tako pjeva Toza.
No time to wait.Preporucujem svim forumasima in medias res
evo jos jedne ozivljene temeDosta od mene i necu ih vise diza iz mrtvijeh
evo ti ban....dizes teme stare 10 godina....i samo da znas,ovo ce mi biti prvi ban u zivotu....nadam se i poslednji....
evo ti ban....dizes teme stare 10 godina....i samo da znas,ovo ce mi biti prvi ban u zivotu....nadam se i poslednji....
mss na prijavu?
trouglic?
mss na prijavu?
trouglic?