Čekajući........

I Bog stvori coveka
na planeti Zemlji
da trazi i luta.
I Bog stvori zenu
na drugom kraju
da sanja i ceka.
A onda stvori zmiju
kao sudbinu
da spoji zenu i coveka.
Sad zmija luta
a Zemlja okrugla
i vise ne znas
ko je kome sudjen
i ko koga trazi
a ko ceka....

S.V.

280e5fb6c0e96e96ee5d0abss9.gif

Znam da ti je tesko............. Siguno ti je zabila noz u ledja ili srce, ali secas se da smo pricali o pozitivi i veri i nadi............ Nemoj biti ogorcen........... Pojavice sa prava...........
Veruj mi uvereio sam se da ih ima jos, retke se poput nas............ Ali tu su i cekaju takodje, a i one koje pricaju da neverje neki gad im je iscupao srce pa kada nemogu njemu da se osvete onde se svete osobama poput tebe i mene, posto smo im mi na dohvat ruku...........:thumbdown:

Hm....ja kao zensko moram da protestvujem ovde...Mislim da nisi u pravu.Prosto i mi devojke znamo da budemo povredjene duboko i ranjene...Ali sto kaze Sekspir :"Ko rana nema oziljku se ruga" i uvek je tako u životu...Ali,prosto želim reći tj.napisati da nekada kada smo duboko povredjeni postajemo žestoke neverne Tome,i da nekada se desi da se i ne primeti neka fina cura,jer ako si na primer povredjen,tesko ces realno gledati ne neke stvari,da mozda sada na primer imas pored nekoga pored sebe ko je normalan i fin...Hocu reci,da ima i dobrih i finih cura,koje su iako propatile ili imale lose iskustvo,ne pokušavaju da se svete onom losem preko sada dobrog momka...Moje je barem takvo iskustvo.Znači,ja sam trebala da se svetim i da zavlačim dobrog momka kojeg sam upoznala da na njemu lečim stare rane i nezadovoljstava koja mi je prouzrokovao bivši.....Ma to je van svake pameti.Ja sam iz toga izvukla pouku.Ono što je nepobitno činjenica,je da mi je zasta trebalo vremena da se uverim da su reči sikrene od srca kao i postupci,ali sam davno skontala da ću ako unapred budem razmišljala kao neke da se svetim...Da cu tada biti jednako grozna prema nekome finom,kao što je i taj neko bio prema meni.:ok:

Znam da ti je tesko............. Siguno ti je zabila noz u ledja ili srce, ali secas se da smo pricali o pozitivi i veri i nadi............ Nemoj biti ogorcen........... Pojavice sa prava...........
Veruj mi uvereio sam se da ih ima jos, retke se poput nas............ Ali tu su i cekaju takodje, a i one koje pricaju da neverje neki gad im je iscupao srce pa kada nemogu njemu da se osvete onde se svete osobama poput tebe i mene, posto smo im mi na dohvat ruku...........:thumbdown:

Ne muci me nista..:) samo ti dajem prijateljski savet...od cekanja nema nista...niti ces je docekati a iskreno i nju bole p**** da dodje...tako da...Danas je suludo vreme i neke druge stvari se cene...ne ove...
Evo uzmi mene kao primer...pisem..stvaram..posvecujem....poklanjam ono sto je meni sveto a to su moje reci,stihovi i pesme...i ? ne dobijam ni gram postovanja....da cekam ? neznam....isuvishe mi je zivot kratak da bih cekao....svaka njima (zenama) cast....ali ipak...dok one shvate ti uvenes cekajuci..

Inolitus,mislim da je cekanje,vredno cekanja,ako znas sta cekas.I zivot je vredan cekanja,ako znas koga zelis cekati.Zivot je isuvise kratak,da bismo ga proziveli sa bilo kim.Zato je vredan cekanja,da se nadje osoba,koja ce ti po svemi sliciti sto se kaze,kao srodne duse...veruj mi dogada se..Toliko da se covek iznenadi kako je ovaj svemir cido,da ipak postoji neko bas za tebe,da se taj neko rodio samo za tebe i bas tebe...da bude tvoj san,neko kome ces moci da otvoris dusu,da places,da se smejes...Tako je cudan taj zivot,da kada se najmanje nadas,pod najludjimokolnostima upoznaš nekoga,i kada zapocne prica,videces,imaces osecaj kao da se znate citav zivot...Vazno je samo verovari,jer je dana sve iokrenuto,izopaceno,izvrnuto,pa cak i ona najlepsa emocija...Ljubav.Ali jos uvek ima dobrih ljudi,samo moras de verujes u to,jer su yelje cudo,a stvarnost tada jos lepsa ,sjajnija i vedrija.

Poslednja izmena:
Hm....ja kao zensko moram da protestvujem ovde...Mislim da nisi u pravu.Prosto i mi devojke znamo da budemo povredjene duboko i ranjene...Ali sto kaze Sekspir :"Ko rana nema oziljku se ruga" i uvek je tako u životu...Ali,prosto želim reći tj.napisati da nekada kada smo duboko povredjeni postajemo žestoke neverne Tome,i da nekada se desi da se i ne primeti neka fina cura,jer ako si na primer povredjen,tesko ces realno gledati ne neke stvari,da mozda sada na primer imas pored nekoga pored sebe ko je normalan i fin...Hocu reci,da ima i dobrih i finih cura,koje su iako propatile ili imale lose iskustvo,ne pokušavaju da se svete onom losem preko sada dobrog momka...Moje je barem takvo iskustvo.Znači,ja sam trebala da se svetim i da zavlačim dobrog momka kojeg sam upoznala da na njemu lečim stare rane i nezadovoljstava koja mi je prouzrokovao bivši.....Ma to je van svake pameti.Ja sam iz toga izvukla pouku.Ono što je nepobitno činjenica,je da mi je zasta trebalo vremena da se uverim da su reči sikrene od srca kao i postupci,ali sam davno skontala da ću ako unapred budem razmišljala kao neke da se svetim...Da cu tada biti jednako grozna prema nekome finom,kao što je i taj neko bio prema meni.:ok:

Ti bokca...:think: gde li si iskopala ovaj post...:neutral: Mislio sam u globalu..ne mislim da su sve devoke takve,ali 90 posto jeste...i to je fakat...:ok:

Ti bokca...:think: gde li si iskopala ovaj post...:neutral: Mislio sam u globalu..ne mislim da su sve devoke takve,ali 90 posto jeste...i to je fakat...:ok:

E,pa iskopam ja to... :hahaha:Za jednog pocetnika,dobro mi ide. :D
Da,u globalu jeste,ali je tako onda i u globalu sa muskarcima...Prosto samo kazem,da u svakom zitu ima kukolja...U ovom vremenu je samo fakat izrazenije,ali je oduvek tako i toga bilo..Danas je sve normalno sto je nekada bilo van pameti,sada je sve naopacke i yato je teze...Ali sto kazu,u svakome moru tuge,postoji ostrvo nade...:)

E,pa iskopam ja to... :hahaha:Za jednog pocetnika,dobro mi ide. :D
Da,u globalu jeste,ali je tako onda i u globalu sa muskarcima...Prosto samo kazem,da u svakom zitu ima kukolja...U ovom vremenu je samo fakat izrazenije,ali je oduvek tako i toga bilo..Danas je sve normalno sto je nekada bilo van pameti,sada je sve naopacke i yato je teze...Ali sto kazu,u svakome moru tuge,postoji ostrvo nade...:)

Dobro ti ide...za pocetnicu..ne znam..nema vise dobrih devojaka..sve sto je dobro i iole normalno to je zauzeto...ostale su "kvazi" dobre devojke..isfrustrirane i spremne da se svete za slomljena srca..

Pisem ti ovu pesmu draga,
Jer si mi u mislima sada,
Od mene ti si daleko,
Ali opet blizu tako,
U srcu te nosim,
Na tebe pazim,
Gledam prolaznike,
Trazim tvoj lik,
Tvoj pogled,
Tvoj osmeh,
Razmisljam o ocim tvojim,
Zeljan nektara usana tvojih.
R.

:heart:

• Podržavam
Reactions: !JO
Cekam te jos uvijek i cekat cu te…
strpljivo i sa prepuno ceznje…
Jer jedino u tvom zagrljaju…
dozrijevaju sve moje radosti…
jedino tu… ja sam zaista sretna.
Teske su noci…nekad nepodnosljive bez tebe…
kad moji snovi setaju izmedju jave i sna…
bez granicno od danas do sutra…
cekajuci bolja i veselija jutra.
Ti stanujes u svim mojim mislima,
teces mojim venama,
donosis radost i srecu…
sto se slijevaju po mom tijelu
a odmor nalazis u mojoj dusi…
u srcu gdje si vjecno prisutan.
Cekat cu te uvijek pa cak i onda
kad se ugasi posljednja nada…
jer ti si svjetlost mog zivota,
izvor radosti i srece…
i niko nikad iz mog srca izbrisati tebe nece.

Do you see?Do you know?Can you be more than the light,that shines on me?Could be more than a dream?More than a picture,that i have in my head.I would really love,to meet you my angel...One day,maybe just a maybe...I dont ask for more...Could you see the fire,the night fires,i was setting ut for you?You see their glimmer?I would like to kiss your lips,to held the door for you.To have a child you you...To start again..To bee your support..And you to be mine...in the bad times.I don't have much.I am not rich.I would like to see your smile,oh how i would like that.This world would be a much kinder place,with you by my side.I would be content,if when we get old,you would look at me,and said: "Darling,i am glad that i spent my life with you"...And see me as your friend, insted of just a husband...

Do you see?Do you know?Can you be more than the light,that shines on me?Could be more than a dream?More than a picture,that i have in my head.I would really love,to meet you my angel...One day,maybe just a maybe...I dont ask for more...Could you see the fire,the night fires,i was setting ut for you?You see their glimmer?I would like to kiss your lips,to held the door for you.To have a child you you...To start again..To bee your support..And you to be mine...in the bad times.I don't have much.I am not rich.I would like to see your smile,oh how i would like that.This world would be a much kinder place,with you by my side.I would be content,if when we get old,you would look at me,and said: "Darling,i am glad that i spent my life with you"...And see me as your friend, insted of just a husband...

:klap::klap::klap:
Bravo....samo mogao si malo i na srpskom...ili neces vise da pises na srpskom....:)

Back