Čekajući Službu da me ubije

Niko nema kao sto Srbija ima

SPASILI SU SE.

IDI U ZAGREB I LJUBLJANU I SPROVEDI ANKETU...
anketu? da pitam na jelacic placu da li su ogranci udbe mozda jos uvek u zagrebu, a svi "pametni" eu hrvati da mi se smeju?

ogranci kgb su bili u vrhu kraljevske dinastije u britaniji a nikad tamo nisu bili statusno vec vrbovano.

a tamo gde su bili ststusno izgradili svoju mrezu dousnika, podzemnih veza, imali plan cele obavestajne strukture nove hrvatske drzave i ti mislis da su tek tako nestali?

Ako je za vajdu, kupio je ovim člankom sebi malo vremena.
Mnogo bi bilo providno da to urade sad. po objavljivanju članka.
I ostaje da se nada da će neke stvari makar malo da se promene.
kada si za odstrel nista ti ne pomaze..cak ni clanci u najeminentnijim novinama.

mozes da pobegnes u juznoafricku republiku i zakopas se ispod marvinjak, naci cete. ne nasa sluzba, vec sve sluzbe pa i onih najbednijih zemalja.

a naci cete zato sto sve saradjuju skoro na svemu. a najbolje saradjuju one koje su zajedno radile dugo kao u sfrj. ili u ddr i zapadnoj nemackoj gde se ceo štazi samo preselio u zapadnu, onaj koji nije bio za penziju ili zid.

kada si za odstrel nista ti ne pomaze..cak ni clanci u najeminentnijim novinama.

mozes da pobegnes u juznoafricku republiku i zakopas se ispod marvinjak, naci cete. ne nasa sluzba, vec sve sluzbe pa i onih najbednijih zemalja.

a naci cete zato sto sve saradjuju skoro na svemu. a najbolje saradjuju one koje su zajedno radile dugo kao u sfrj. ili u ddr i zapadnoj nemackoj gde se ceo štazi samo preselio u zapadnu, onaj koji nije bio za penziju ili zid.
Uh, pogotovu ne u Južnoafričku, tamo ima naših, što rashodovanih, što aktivnih iz službe, gomila.
Za beganje jedino nešto tipa budistički manastir u Butanu, mada bi i tamo stalno gledao ispod oka onog ćelavog što mi svako jutro donese činiju pirinča.

🤣🤣🤣💪👽

Back