Čekajući savršenog - savršenu ?

Čekajući savršenog muškarca ili mi muškarci savršenu , ženu šta radite u medjuvremenu.
Sa kojim kriterijumima se zadovoljavate . Da li Vam vreme prolazi samo u čekanju
ili ga ispunjavate nekim nesavršenim partnerima .
Da li Vas savršeni ( savršene ) u nekom trenutku razočaraju , padnu zavese i isplivaju zablude.
Nastavite..... šta je to uopšte savršeno po Vašem kriterijumu.

Ti koji čekaju savršene ima da protraće život ko samci. Mislim da se kukavičluk i neodlučnost vešto sakriva potragom za savršenim partnerom. A vreme leti....

Bolje podnošljiva u ruci nego savršena na grani. :lol:

Čekajući savršenog muškarca ili mi muškarci savršenu , ženu šta radite u medjuvremenu.
Sa kojim kriterijumima se zadovoljavate . Da li Vam vreme prolazi samo u čekanju
Da li Vas savršeni ( savršene ) u nekom trenutku razočaraju , padnu zavese i isplivaju zablude.

Savrsena.. To je fikcija, odnos se gradi. Niko nista ne dobije gotovo na tacni.

savršeni znaju najgore da razočaraju samo zato što veruješ u njiovo savršenstvo a verovatno si samo ti odgovoran za tu zabludu
samim tim i razočarenje nemerljivo u odnosu na očekivanja koja nisi imao prema nekom koga ne smatraš savršenim za sebe.
igranje sa savršenima zna mnogo da zaboli na kraju...
zato se bolje igraj sa nekim nesavršenim i nebesprekornim bićima.

Ta zar nismo svi ta nesavršena i nebesprekorna bića, samo eto želimo da dodelimo te titule nekom, čisto da podiđemo sebi ako ni zbog čeg drugog...

- - - - - - - - - -

I oblikuj ta nesavršena bića tako da u tvojoj igri budu savršena.
Eto, kolega je bio brži, šta ću kad moram da dvaput proverim jesam li ukucao to 'a' između 's' i 'v' ili nisam.

savršenstvo je pitanje trenutka.

krem brule koji ti se topi na jeziku na primer.

- - - - - - - - - -

tu osobinu je teško pripisati ljudima jer ne mogu makar se na postavu okrenuli biti tako prijemčivi za čula sve vreme svog postojanja.
ljudi seru i smrde.
ko sere i smrdi ne može da bude savršen.

Aham, to u nekim razmisljanjima u polusnu....ili u kasnim fazama razocaranosti i predaje.

Kompromisi i dosada, pa i prolazak kroz razocarenja, usamljenost izazivaju potrebu za kombinacijama, medjutim,

kombinacije se svode na sablone sa ogranicenim brojem mogucnosti, pa pored smora ispraznosti gore je komplikovanje odnosa

ma koliko izgledali jednostavni.

Zadovoljiti se nesavrsenim u kontekstu dubokih emotivnih stanja je ubijanje emotivnog i prelazak u zombirani zivot iz koga je teze izaci

nego iz razocaravajuceg savrsenog. Mrtav vise ne stvara iliuzije i ne postoji zaljubljenost kao mogucnost ili kao nada. Ostaju kalkulacije i kljucanje semenki....

On tebe zna, ti njega ne znaš.
Kakav zaplet, kao u "Ranama".
jA NJIH dvoje obožavam...Dinastija nije ništa, šta su oni :heart:
Ti koji čekaju savršene ima da protraće život ko samci. Mislim da se kukavičluk i neodlučnost vešto sakriva potragom za savršenim partnerom. A vreme leti....

Dobar ti post osim ovog "podnošljiva"
Ne bih nikome želala biti TO
Kako je tebi neko nesavrsen tako si I ti nekom isto

Naravno

- - - - - - - - - -

. Mrtav vise ne stvara iliuzije i ne postoji zaljubljenost kao mogucnost ili kao nada. Ostaju kalkulacije i kljucanje semenki....

Boljarine, zar ti misliš da se ljudi ne mogu zaljubiti u nesavršene?
Pa život te svakodnevno pobija...:)
Ili pojasni malo to, ali konkretnije, brate mili...

Zadovoljiti se nesavrsenim, u kontekstu dubokih emotivnih stanja, je ubijanje emotivnog i prelazak u zombirani zivot iz koga je teze izaci nego iz razocaravajuceg savrsenog. Mrtav vise ne stvara iliuzije i ne postoji zaljubljenost kao mogucnost ili kao nada. Ostaju kalkulacije i kljucanje semenki...

Savrseni postoje samo u zaljubljenosti, ako je nema svejedno je da li je savrsen ili nije. Poenta posta je da kada postanes zombi vise ne mozes ni da se zaljubis, a to postajes ulazeci u kolotecinu nesavrsenosti. Mirenjem sa tim da nema savrsenosti, zaljubljenosti.

Citat Original postavio Kosta2

Dobar ti post osim ovog "podnošljiva"
Ne bih nikome želala biti TO

To je logika ovih što traže savršenu. Sve koje nisu savršene su podnošljive. :lol:

I nije TO, kao da si stvar, to je uvredljivo. Može TAKVA, to je već bolje. :cmok:

Savrseni postoje samo u zaljubljenosti, ako je nema svejedno je da li je savrsen ili nije. Poenta posta je da kada postanes zombi vise ne mozes ni da se zaljubis, a to postajes ulazeci u kolotecinu nesavrsenosti. Mirenjem sa tim da nema savrsenosti, zaljubljenosti.
Sad je jasnije
Citat Original postavio Kosta2

To je logika ovih što traže savršenu. Sve koje nisu savršene su podnošljive. :lol:

I nije TO, kao da si stvar, to je uvredljivo. Može TAKVA, to je već bolje. :cmok:

e meni baš liči na TO

Back