Toliki milioni minuta mi prodju cekajuci nesto i onda dodjes ti i u par minuta okrenes ceo svet. Razlike jesu velike, ali je zelja jos veca i ja te sada,odavde,ljubim tako lepu i razlicitu, zbog tih miliona,okretanja i toga necega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PrincRima:Toliki milioni minuta mi prodju cekajuci nesto i onda dodjes ti i u par minuta okrenes ceo svet. Razlike jesu velike, ali je zelja jos veca i ja te sada,odavde,ljubim tako lepu i razlicitu, zbog tih miliona,okretanja i toga necega.
PrincRima:Toliki milioni minuta mi prodju cekajuci nesto i onda dodjes ti i u par minuta okrenes ceo svet. Razlike jesu velike, ali je zelja jos veca i ja te sada,odavde,ljubim tako lepu i razlicitu, zbog tih miliona,okretanja i toga necega.
kriger:UMRECU JEDNE NOCI,POLAKO,NEZNO,TIHO,DOK PRIRODA SPAV ADA NE VIDI NIKO I NIKO NECE ZNATI DA TE VOLIM VISE OD SEBE I NIKO NECE ZNATI DA UMIREM ZBOG TEBE.UPUCENO...
bjutifulPrincRima:Toliki milioni minuta mi prodju cekajuci nesto i onda dodjes ti i u par minuta okrenes ceo svet. Razlike jesu velike, ali je zelja jos veca i ja te sada,odavde,ljubim tako lepu i razlicitu, zbog tih miliona,okretanja i toga necega.