cega se pametan stidi budala...

Adem-ks

Aktivan član
Poruka
1.823
meni je ovo smesno. da se ne smejem, posto mi je ovo nesto kao dobar vic, ja bih se zapitao, jel moguce da postoje jos bolidi takvog kalibra?

Šešelj za počasnog građanina Moskve!

Politika, 16:58, 18.06.2012.

Autor: E.P.K.

Danas sude Šešelju, a sutra će stvoriti još jedan tribunal za "ratne zločine" na Kavkazu. Tamo će tražiti i ruske političare, poručio lider desničara Ilija Gorjačev
vojislav seselj, haski sud, haski tribunal, odsteta, Međunarodni krivični sud za

MOSKVA - Desna konzervativna alijansa iz Rusije predložilo je lidera radikala Vojislava Šešelja za počasnog građanina Moskve! Predlog je stavljen na dnevni red Kancelarije ze dodelu počasnih titula, potvrdio je agenciji Srna, šef moskovske kancelarije Vladimir Platonov.

Šef ureda za Balkan Desne konzervativne alijanse Ilija Gorjačev, dodaje da će odluka o njihovom predlogu biti poznata u narednih mesec dana."Logično je da Moskva, kao poslednji bastion tradicionalizma u Evropi, dodeli Vojislavu Šešelju zvanje počasnog građanina. Optužbe protiv njega za ratne zločine su pokušaj nametanja Srbiji osećaja krivice i diktiranja volje novog liberalnog establišmenta Evropske unije. Balkan je za njih uvijek bio poligon za razradu tehnologije. Danas oni sude Šešelju, a sutra će stvoriti još jedan tribunal za "ratne zločine" na Kavkazu. Tamo će tražiti i ruske političare. Treba se braniti izvan svojih granica. Štiteći Šešelja, Rusija štiti svoj etnički i kulturni prostor od spojne intervencije", poručio je Gorjačev.
\
http://www.kurir-info.rs/seselj-predlozen-za-pocasnog-gradanina-moskve-clanak-280568

meni je ovo smesno. da se ne smejem, posto mi je ovo nesto kao dobar vic, ja bih se zapitao, jel moguce da postoje jos bolidi takvog kalibra?
meni je ovo zalosno, zalosno mi je kako rusi nisu nista naucili iz svojih i tudjih gresaka... putin i njegovi potrcci svake sekunde izgledaju sve grotesknije i tuznije

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:

\
http://www.kurir-info.rs/seselj-predlozen-za-pocasnog-gradanina-moskve-clanak-280568
Да ли је могуће да поданици терористе Хашима Тачија узимају за право да неког политичког затвореника третирају као злочинца?
Страшно шта је све могуће у ово време.

meni je ovo zalosno, zalosno mi je kako rusi nisu nista naucili iz svojih i tudjih gresaka... putin i njegovi potrcci svake sekunde izgledaju sve grotesknije i tuznije

Ја, ја штета што неког Мусу или Хајрудина не подржавају .... Какав би севап направили:hahaha: Шта је вама Турцима Шешељ скривио?

То што Косово тренутно има статус криминалне наркоманске државе не значи да ће заувек бити тако.

da ima kriminalaca, ima, ali ih svakog dana hapsimo, tako da ce se veoma brzo kriminalci naci tamo gde im je mesto. jos kako je KFOR krenuo da nam pomaze, nece to jos dugu... polako zakon dolazi na celoj teritoriji kosova

scaled.php

hahahahah

Back