- Poruka
- 34.898
Najvise se plasim ovih forumasa sto torbaju bez milosti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta vam najvise unosi nemir u dusi,sta vas tisti i ne da mira ,da li postoji tako nesto kod vas?
Ako se bojite, sta mislite o uzroku toga?
Da li se suocavate sa svojim strahom ,problemima ili na drugaciji nacin pokusavate da pristupite ...resenju.
Sta vam najvise unosi nemir u dusi,sta vas tisti i ne da mira ,da li postoji tako nesto kod vas?
Da li se suocavate sa svojim strahom ,problemima ili na drugaciji nacin pokusavate da pristupite ...resenju.
Trebao sam malo drugacije ovu temu da preformulisem...posto vidim da se pojedini sprdaju .
sta znam, moji najveci strahovi su se, nazalost, obistinili tako da su mi ovi sadasnji nekako luk i voda
uglavnom se plaše smrti
OMG
ne smem ni da pitam
evo ti herc
- - - - - - - - - -
Svoje?
Koja glupost
ne plašiš se smrt bližnjih?
Тишти ме што сам заробљена овде гдје тренутно јесам, можда ми негдје друго ни не би било боље, али гушим се у овој средини и тежим ка одласку...
Бојим се змија, висине. Имам још неких утрипованих страхова, и са њима се највише суочавам.
o da, primetio sam promene na forumu
ne plašiš se smrt bližnjih?
mene su ovi stručnjaci po tubeju skoro ubedili da nakon smrti samo odlaziš u drugu dimenziju, duša napušta telo i ovozemaljski svet i ideš štaznam tamo negde gde je sve lepo i šareno i onda mi smrt pada nekako lakše
Jedino cega se plasim,od svoje dvadesete godine,to su moje partnerke u ljubavi.Uzasno se plasim,da me neka ne pozove
telefonom,i da mi kaze ono vec poznato:"Slusaj,moramo hitno da se nadjemo,da razgovaramo ozbiljno...JA SAM TRUDNA !
Takve izjave,koja bi mogla da mi se dogodi,uliva mi smrtni strah.
Pre neku noc,sanjao sam,kako mi jedna devojka sa kojom sam u vezi,saopstava upravo to.Trudna sam.Probudio sam se
bio sam u ledenom znoju.Ustao sam,i ako je bilo tri sata ujutru.Istusirao sam se,da dodjem sebi.Ceo naredni dan sam bio
neraspolozen i tuzan.Eto,to je moj JEDINI strah.Strah da mi devojka ne ostane u drugom stanju...