Cega se najvise plasite?

Sta vam najvise unosi nemir u dusi,sta vas tisti i ne da mira ,da li postoji tako nesto kod vas?

Ako se bojite, sta mislite o uzroku toga?

Da li se suocavate sa svojim strahom ,problemima ili na drugaciji nacin pokusavate da pristupite ...resenju.

sada ništa
a dešavalo se i konstantan nemir i svašta ali uspela sam sa svim da se izborim
sve zavisi od toga šta je u pitanju i da li si u stanju da izađeš na kraj sa tim
neki jesu dok drugi ne

Sta vam najvise unosi nemir u dusi,sta vas tisti i ne da mira ,da li postoji tako nesto kod vas?

Da li se suocavate sa svojim strahom ,problemima ili na drugaciji nacin pokusavate da pristupite ...resenju.

To čega se najviše plašim, ne izgovaram, naročito da ne bih ovde možda? :mrgreen:
Da li nešto tišti i ne da mira, pa kao i sve druge ljude, to oscilira, naiđu problemi, reše se nekako i ideš dalje.
Svakako se suočavam i radim na rešenjima, u stanju sam često čak pustiti da vidim dokle ja to mogu da idem (uvek o sebi nešto novo otkriješ)
ono što radim često: događaje iz RL , one spolja, situacije ...ne mogu reragovati tipa zlatna sredina, il sam tu ili nisam
ako sam tu, shebem se do daske, ako nisam, super mi je
ovu sposobnost priđi/odmakni ne znam kako sam uspela razviti, ali je za moj sklop odlična, i zdravlje mi čuva.

Vid kolki odgovor:eek:

Тишти ме што сам заробљена овде гдје тренутно јесам, можда ми негдје друго ни не би било боље, али гушим се у овој средини и тежим ка одласку...
Бојим се змија, висине. Имам још неких утрипованих страхова, и са њима се највише суочавам.

ne plašiš se smrt bližnjih?

taj strah je bespotreban kao i svi ostali strahovi.
plašiti se unapred za nešto što se nije ni desilo
svojim strahovima i mislima projektovati život unapred
očekujući neprijatnosti trajno podvaljuješ sam sebi

pre ili kasnije svi ćemo pikati loptu po nebeskim poljima, to je neminovnost, čemu žurba?

- - - - - - - - - -

Тишти ме што сам заробљена овде гдје тренутно јесам, можда ми негдје друго ни не би било боље, али гушим се у овој средини и тежим ка одласку...
Бојим се змија, висине. Имам још неких утрипованих страхова, и са њима се највише суочавам.

ako sam ja uspela svako može :ok: samo napred.

u lomljenju sraslih navika i čupanju iz sredine koja me je gušila....samo to i nije baš neki uspeh u pravu si
ali je dobra osnova da sledeći put ne napraviš istu grešku

lepo ti piše gore dilajtu,
viidš mnoge stvari su se promenile mi sad od kako je došo terminator na ljis diskutujemo o mnogo ozbiljnim stvarima nema više sprdnje i spamovanja...

mene su ovi stručnjaci po tubeju skoro ubedili da nakon smrti samo odlaziš u drugu dimenziju, duša napušta telo i ovozemaljski svet i ideš štaznam tamo negde gde je sve lepo i šareno i onda mi smrt pada nekako lakše

mene su ovi stručnjaci po tubeju skoro ubedili da nakon smrti samo odlaziš u drugu dimenziju, duša napušta telo i ovozemaljski svet i ideš štaznam tamo negde gde je sve lepo i šareno i onda mi smrt pada nekako lakše

oće kad bi to tako bilo... :lol: svi idu na lepo mesto ubice,samoubice,narkomani,alkoholičari,pušači, prostitutke....eno ga i hitler je na dobrom mestu,ali malo sutra

na to lepo mesto idu oni suprotno od ovi.brej gledaj ti da se spasiš na vreme ako hoćeš na lepo mesto,šareno i lepo :lol:

Jedino cega se plasim,od svoje dvadesete godine,to su moje partnerke u ljubavi.Uzasno se plasim,da me neka ne pozove
telefonom,i da mi kaze ono vec poznato:"Slusaj,moramo hitno da se nadjemo,da razgovaramo ozbiljno...JA SAM TRUDNA !
Takve izjave,koja bi mogla da mi se dogodi,uliva mi smrtni strah.

Pre neku noc,sanjao sam,kako mi jedna devojka sa kojom sam u vezi,saopstava upravo to.Trudna sam.Probudio sam se
bio sam u ledenom znoju.Ustao sam,i ako je bilo tri sata ujutru.Istusirao sam se,da dodjem sebi.Ceo naredni dan sam bio
neraspolozen i tuzan.Eto,to je moj JEDINI strah.Strah da mi devojka ne ostane u drugom stanju...

Jedino cega se plasim,od svoje dvadesete godine,to su moje partnerke u ljubavi.Uzasno se plasim,da me neka ne pozove
telefonom,i da mi kaze ono vec poznato:"Slusaj,moramo hitno da se nadjemo,da razgovaramo ozbiljno...JA SAM TRUDNA !
Takve izjave,koja bi mogla da mi se dogodi,uliva mi smrtni strah.

Pre neku noc,sanjao sam,kako mi jedna devojka sa kojom sam u vezi,saopstava upravo to.Trudna sam.Probudio sam se
bio sam u ledenom znoju.Ustao sam,i ako je bilo tri sata ujutru.Istusirao sam se,da dodjem sebi.Ceo naredni dan sam bio
neraspolozen i tuzan.Eto,to je moj JEDINI strah.Strah da mi devojka ne ostane u drugom stanju...

Potrebno je jahati u susret svojim strahovima :deda:

Back