Cega se najvise plasite?

Ja ustajem u 2, u 5, u pola 4, u 6, u 7, sve zavisi od posla. Isto tako i ležem. Opet zavisi od posla. Isto tako i jedem. Kad bih poređao sve pljeskavice koje sam u zadnjih 5 godina pojeo mogao bih Vojvodinu da popločam. Klinac moj disciplina i jednostavnost.

Немој ми то клинац... џикљају ми седе из браде.
Нема смисла.

Sta vam najvise unosi nemir u dusi,sta vas tisti i ne da mira ,da li postoji tako nesto kod vas?

Ako se bojite, sta mislite o uzroku toga?

Da li se suocavate sa svojim strahom ,problemima ili na drugaciji nacin pokusavate da pristupite ...resenju.

da nadzivim moju decu. btw-ovo treba premestiti na drugi pdf.

- - - - - - - - - -

Dabome ,ja cu ovde da izigravam penzionera i retarda ,,,,sta ima ko da me provaljuje ,ja sto sasujem to vam je ,svidelo se to vama ili ne ,na ovaj ili onaj nacin .Nebitno.

retard si zato sto ne znas da postavi temu gde treba.

Sta vam najvise unosi nemir u dusi,sta vas tisti i ne da mira ,da li postoji tako nesto kod vas?

Da li se suocavate sa svojim strahom ,problemima ili na drugaciji nacin pokusavate da pristupite ...resenju.

Voznja motorom..ne popusta me utisak da cu poginuti bas na tom motoru.
Slabo ga vozim. Nisam ga ni registrovao, par voznji i to je to.
Njegov zvuk koji mi je podizao adrenalin sad mi deluje jezivo.

najviše se plašim grizlija

thanks-to-the-warm-winter-bears-are-waking-up-from-their-months-long-hibernation-earlier-than-usual.jpg

Back