Cega se najvise plasite?

TerminatorX

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.886
Sta vam najvise unosi nemir u dusi,sta vas tisti i ne da mira ,da li postoji tako nesto kod vas?

Ako se bojite, sta mislite o uzroku toga?

Da li se suocavate sa svojim strahom ,problemima ili na drugaciji nacin pokusavate da pristupite ...resenju.

Ono cega se ja plasimi toliko,da me povremeno obuzima panika od straha,je moguvcnost da mi devojka iznenada saopsti,da je ostala trudna.Razlog zasto se
plasim,je zbog toga,sto je situacija u zemlji u kojoj zivim,veoma turbulentna,i nije pogodna za stvaranje dece tj.porodice.Mi se stalno nalazimi na ivici nekog novog
rata.Ekonomska situacija je vise nego ocajna..Nema sigurnosti u trajan mir.Upravo sada,vlada strah,da ne nastane rat zbog Kosova.Eto,to je moj najveci strah.
Strah od trudnoce moje partnerke.Ne znam kako bih podneo ono:"Znas,imam nesto da ti saopstim...ja sam trudna....:zper:

ako si imao loše iskustvo, to bi trebalo da znači da si sad izvukao pouku i ojačao...tako da je utoliko pre manje razloga da napraviš glupost...tako da mi to nekako nema logike što si napiso il nešto ne kontam

Свега и свачега још увек помало, у облику забринутости. Напетости. Али страховито се плашити, више ничег чека могу да се сетим.
То је добра страна старења, доживиш да видиш читуљу својим страховима. Али остане огроман празан простор, е то је страшно...

ako si imao loše iskustvo, to bi trebalo da znači da si sad izvukao pouku i ojačao...tako da je utoliko pre manje razloga da napraviš glupost...tako da mi to nekako nema logike što si napiso il nešto ne kontam

Izvukao sam dosta iskustva ..to si u pravu ,ali ja ne verujem previse sebi ,to je posledica te traume ...mada u poslednjih 5-6 godina sam dobar ,...tacno je ojacao sam dosta .

kako to ne veruješ sam sebi ? ne možeš da se kontrolišeš ?

- - - - - - - - - -

ja evo s godinama na pr jedino svom čmmaru počinjem sve manje da verujem pošto se par puta desilo da me izdao kad nije trebalo, al ovako sve drugo je ok

Najviše me tišti što nemam para i što namičem sa dugovima ko pijan sa gaćama.
I što neuredno živim, hranim se loše i neredovno, neredovno spavam i psihički se naprežem, nafataću neku boleščinu.

Прво доведи у ред своје навике. Устајање у 5 и 30, доручак, физичке активности.
Цивилни живот уме да залуди човека, али најздравија је основа војничког живота.
Дисциплина, једноставност и ефикасност.

Ја 12 година нисам радио нигде. Лонг стори... Данас зарађујем 4 пута више него 2012.
А имам планове и за наредну годину.

Устај војско!

kako to ne veruješ sam sebi ? ne možeš da se kontrolišeš ?

- - - - - - - - - -

ja evo s godinama na pr jedino svom čmmaru počinjem sve manje da verujem pošto se par puta desilo da me izdao kad nije trebalo, al ovako sve drugo je ok

Sada mogu da se kontrolisem ....bolje da imam sumnje nego da budem 100% samouveren ,nekako se tako osecam sigurnije.
To mi je kao zastita.

Прво доведи у ред своје навике. Устајање у 5 и 30, доручак, физичке активности.
Цивилни живот уме да залуди човека, али најздравија је основа војничког живота.
Дисциплина, једноставност и ефикасност.

Ја 12 година нисам радио. Данас зарађујем 4 пута више него 2012.
А имам планове и за наредну годину.

Устај војско!

Ja ustajem u 2, u 5, u pola 4, u 6, u 7, sve zavisi od posla. Isto tako i ležem. Opet zavisi od posla. Isto tako i jedem. Kad bih poređao sve pljeskavice koje sam u zadnjih 5 godina pojeo mogao bih Vojvodinu da popločam. Klinac moj disciplina i jednostavnost.

Evo u poruke cu staviti svoje podatke 1982 godiste sam ,Lav u horoskopu podznak Skorpija .:hahaha:

Cini ti se ,ja se samo glupiram ovde ...imam dosta iskustva a ko pazljivo cita moje postove ,primetice to.

Dosta me inspirisete da se glupiram :cepanje:

Klinac balavac ne bi sigurno postavljao ovakve teme ,pogotovo ovu .

Back