ex-muskakrk
Domaćin
- Poruka
- 4.715
Da li su ljudi u današnje vrijeme besparice i krize čak spremni zaboraviti na neke prave vrijednosti kao ljubav, prijateljstvo i sl. u korist novca?
Jeste ili niste??
Jeste ili niste??

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da li su ljudi u današnje vrijeme besparice i krize čak spremni zaboraviti na neke prave vrijednosti kao ljubav, prijateljstvo i sl. u korist novca?
Jeste ili niste??![]()
Jeste ili niste??![]()
O.o
Zasto tema na LJIS-u .
Ja jesam .![]()
Pa možeš se odreći i jednog i drugog!
Ako se neko može seksat za novce, neko ih možda može dobiti samo ako ga se odrekne![]()
Jeste ili niste??![]()
Jeste ili niste??![]()
***,kako je lepo kad neko toliko veruje u ljubav![]()
Imam oduvek novac tako da na srecu ne moram da biram a ono u cemu nemam iskustva ne volim da komentarisem![]()
Ljubav je tu, u srcu svakog coveka, samo joj ne treba smetati i pustiti joj da zasija na svakom pogodnom mestu![]()
Ma ni mrvicu ljubavi se ne bi odrekao ma za bilo kakvo blago ovoga sveta.
Bitno je da se ima suvog leba, ladne vode na stolu .... i jedno toplo ljubavno srce pored sebe, i zivot je potpun![]()
Onda zamisli da ovo sve što imaš sada, jednog dana izgubiš, a htjela bi to opet vratiti natrag? I šta bi onda?
Ima ona: da bog da imao pa nemao!
TI BI SE ODREKLA SEXA ZBOG $$$$$$$ ??!!?? TO TE MUCI A ? HAHA
Lepo pojes Miha, ali nemas pojma![]()
To je OK!Pa vidii ovako,za jednu stvar sam apsolutno sigurna a to je da mi nista na svetu nije vrednije od mojih sinova.Bukvalno nista.
.Za sve ostalo bih dobro razmislila.
Kada bi se ljudi tako ponasali na svetu bi zavladala vecna harmonija.Na zalost,nista od toga...
To je OK!
Baš sam i temu htjela početi sa pričom u kojoj se majka, iako su joj ponudili sva blaga ovog svijeta, nije htjela odreći svoga sina! (Šuma Striborova)!![]()