Čedomir Jovanović-Tko je on?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Marinn

Obećava
Poruka
54
Poštovanje svima na podforumu.

Znači,tko je ta osoba?

osobno,kao ličnost mi se sviđa,čovjek ima neke stavove kojih se drži unazad 10 godina,no opet...

mogao bi pričati hrpu stvari,ali ipak,sve znati pa je glupo i pisati...

da li je moguće da jedan,relativno sitaln političar (ne pratim nešto srpsku politiku) ali nije već dugo u nekoj vlasti ima takvo bogastvo...

neki će reći Zapad...ne vjerujem previše,tko bi davao takve novce za ništa,osim blebetanja nećega...

sam pogleda na njegov život govori o enormnom trošenju novca...

općenito gledajući,novine u Srbiji su poprilično "zatvorene" kad je riječ o bogastvu političara,ne zna se previše o istima,vi skoro siromašni...

s druge strane,recimo Dodik,zna se da je dosta bogat,na neki način dobar dio imovine ni ne krije,ali Jovanović i sl...?

da li ga je ta moć,novac toliko zasjenio da ne shvaća koliko taj život multimilijunaša bode svakoga.?

raspišite se,vjerujem da ima ljudi koji možda znaju više o tome..

Не љути се........
Само примећујем очигледне ствари.

sve ok,ali za Čedu imam dosta prostora za pisati....
;)

Ko je pratio Cedomorca,ostao je bez para.Srecno!

lol, ajd malo ozbiljnosti...

Meni ne smeta njegov život multi-hiljadara, ali mi smeta što je sarađivao sa režimom SNS.

Zbog toga ga je Priroda kaznila, padom ispod 5%.

Što se tiče Jovanovićevih izvora prihoda, to je njegov privatni Biznis.

da,al on očito nije shvatio da dobrim dijelom taj njegov život je kriv za tih manje od 5%

koji biznis,fidelinka? nova metalska tvornica...bez obzira što je dobit kranji cilj, i prije toga je izvlačenje love iz iste, dobit fidelinke je bilo nekih 200 000 eura.Tvrdim da to nije dovoljno za njegov život za jednu godinu...

Ceda Jovanovic je legitimni nasljednik najpametnije srpske politicarke novijeg doba - Latinke Perovic.

Sto se tice izvora njegovog bogatstva (Fidelinka-http://www.fidelinka.org.rs/) stekao ga je legalno ali vjerovatno do vlasnickog udjela u toj firmi je dosao politickim vezama,znaci.upitan je onaj famozni "prvi milion eura". ;)

koji biznis,fidelinka? nova metalska tvornica...bez obzira što je dobit kranji cilj, i prije toga je izvlačenje love iz iste, dobit fidelinke je bilo nekih 200 000 eura.Tvrdim da to nije dovoljno za njegov život za jednu godinu...
To tabloidi malo naduvavaju njegov stil života.

Recimo, ako ČJ iznajmi kuću za 2000 evra, Kurir će da napiše: "Širi se u naselju milionera!"

Čitalac odlazi sa utiskom da je ČJ potrošio €2.000.000, a nije.

Ceda Jovanovic je legitimni nasljednik najpametnije srpske politicarke novijeg doba - Latinke Perovic.

Sto se tice izvora njegovog bogatstva (Fidelinka-http://www.fidelinka.org.rs/) stekao ga je legalno ali vjerovatno do vlasnickog udjela u toj firmi je dosao politickim vezama,znaci.upitan je onaj famozni "prvi milion eura". ;)

:hahaha1:
Svi manje više prihvataju neminovnost neoliberalizma .... nemojte nama Srbima to proturati, kada je Bžežinski obećao nožem preko vrata ...Srbskom arhetipskom korpusu !

:manikir:

kužim,al opet,potrošnja je velika.... ali i prije toga,fidelinke,radna grupe i ostaloga,on je živio jako dobro...

To tabloidi malo naduvavaju njegov stil života.

Recimo, ako ČJ iznajmi kuću za 2000 evra, Kurir će da napiše: "Širi se u naselju milionera!"

Čitalac odlazi sa utiskom da je ČJ potrošio €2.000.000, a nije.

Slažem se,čitajući srpske novine,pogledom na Kurir,vidi se da su dosta okrenute nacionalizmu...ali bez toga,sam pogled na njega i familiju vidi se da se radi o bogatim ljudima, čovječe, samo garderoba vrijedi njegovu poslaničku plaću....

Poštovanje svima na podforumu.

Znači,tko je ta osoba?

osobno,kao ličnost mi se sviđa,čovjek ima neke stavove kojih se drži unazad 10 godina,no opet...

mogao bi pričati hrpu stvari,ali ipak,sve znati pa je glupo i pisati...

da li je moguće da jedan,relativno sitaln političar (ne pratim nešto srpsku politiku) ali nije već dugo u nekoj vlasti ima takvo bogastvo...

neki će reći Zapad...ne vjerujem previše,tko bi davao takve novce za ništa,osim blebetanja nećega...

sam pogleda na njegov život govori o enormnom trošenju novca...

općenito gledajući,novine u Srbiji su poprilično "zatvorene" kad je riječ o bogastvu političara,ne zna se previše o istima,vi skoro siromašni...

s druge strane,recimo Dodik,zna se da je dosta bogat,na neki način dobar dio imovine ni ne krije,ali Jovanović i sl...?

da li ga je ta moć,novac toliko zasjenio da ne shvaća koliko taj život multimilijunaša bode svakoga.?

Cedu cemo ti zapakovati za poneti.

Одакле 2000 евра када је укупно примање породице Јовановић било око 1000?

Ma bilo i manje ...

Samo da inspekcija upadne i proveri čije pare troši npr.leti na sejšelima 20000E za 20tak dana ...

Sve to može da se ispita, ali biće opet ista glupa priča, neslobode, neljudska prava, nedemokratija, gušenje onog, ovog... bla,bla...

Jeftina podrška neoliberalnog imperijalizma...

:manikir:

- - - - - - - - - -

Ne znam, ja se uglavnom družim sa svojim kolegama tajkunima, pa mi ČJ i ne deluje imućno.

:hahaha1:

Što toliko patiš ? :manikir:

Čemu toliki nedostižni bol ??

Занимљиво да се ова тема претвара у расправу о постављачу теме, а нико од експерата и не покушава да одговори на једно просто питање. Покушаћу ја - сматрам да се ради о једном од већег броја криминалаца који се баве политиком, са одличном заштитом дивљезападних ментора. Мило у малом.

Занимљиво да се ова тема претвара у расправу о постављачу теме, а нико од експерата и не покушава да одговори на једно просто питање. Покушаћу ја - сматрам да се ради о једном од већег броја криминалаца који се баве политиком, са одличном заштитом дивљезападних ментора. Мило у малом.
Ali ČJ i njegova supruga imaju nekoliko korporacija.

Zato su njihove pare legalne, iako su neki vršnjaci ČJ ljubomorni na njegov uspeh.

Taman posla kakav kriminalac ?

Milo, Tuđman itd ... nisu kriminalci (čitaj po zap.vrednostima), jer prihvataju sve uslove i slušaju.
Ko ne sluša taj nije dobar i taj je kriminalac

"Moja Banda , moje pravilo"

....

I tako nastade Zapadna demokratija

(jedino ih iebo A.Makedonski, dok su ovi većali pod demokratijom Makedonski ih osvoji pa pita , a o čemu Vi to odlučujete...)
(Isto nešto Putin pita, ali ovi su zaglupljeni pohlepom, okupljanjem i lajanjem na Makedonskog ) :rotf:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back