Cedomir Jovanovic-dokazano kriminalac

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255
- Tanka je linija između bogaćenja i neosnovanog bogaćenja, a Srbiji nedostaje zakon o poreklu imovine. Agencija nema ovlašćenja da istražuje odakle nekome novac - ističe Markovićeva, koja se osvrnula i na slučaj lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

- Jovanović je bio dužan da Agenciji dostavi dokaz o prenosu upravljačkih prava u privrednom društvu „Radna grupa". On nam uporno „priča priču" i ne dostavlja kopiju ugovora, a nastavlja da potpisuje odluke koje se odnose na upravljanje. Zbog toga je Agencija protiv njega podnela prekršajnu prijavu - naglašava Markovićeva.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/149590/Funkcioneri+%E2%80%9Ezaradili%22+sedam+miliona+evra%21.html

A, samo prekrsajna prijava. Pokrao veliki novac, to i dalje radi, a kazna kao prelazak van pesackog prelaza.
 
ne treba praviti izuzetke...ispitati imovinu svakom...ko ne moze da dokaze odakle mu kapital---oduzeti a vlasnika u dubok rudnik...to vazi za svakog u drzavi a posebno za javne licnosti koji se ne skidaju iz javnosti---na njih se narod ugleda....a na zalost ovi sto se ne skidaju iz novina i sa TV su najgori lopovi i najgori sloj drustva u opste...najveca vecina poznatih je i odgovorna za pojavu izokrenutih vrednosti u srbiji zajedno sa vlasnicima javnih glasila koji ih potenciraju...
 

Back
Top