ЧЕДОМИР АНТИЋ РАСКРИНКАО СТУДЕНТСКУ ЛИСТУ: Студената на листи нема, а програм им писала вештачка интелигенција

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
41.746
Блокадере и њихове тајне планове почео и Чеда Меда да проваљује....:roll:

ЧЕДОМИР АНТИЋ РАСКРИНКАО СТУДЕНТСКУ ЛИСТУ:

Студената на листи нема, а програм им писала вештачка интелигенција​

ПРОФЕСОР Чедомир Антић поручио је студентима блокадерима да на њиховој листи нема студента

"То је студентска листа на којој студената нема а програм им је писала вештачка интелигенција!"
https://www.politika.rs/scc/clanak/...ma-a-program-im-pisala-vestacka-inteligencija
z antic.jpg

Како то да неокомунисти,левичари и југоносталгичари попут тебе подржавају ове упдејтпване радикале на власти?

Блокадере и њихове тајне планове почео и Чеда Меда да проваљује....:roll:

ЧЕДОМИР АНТИЋ РАСКРИНКАО СТУДЕНТСКУ ЛИСТУ:

Студената на листи нема, а програм им писала вештачка интелигенција​

ПРОФЕСОР Чедомир Антић поручио је студентима блокадерима да на њиховој листи нема студента

"То је студентска листа на којој студената нема а програм им је писала вештачка интелигенција!"
https://www.politika.rs/scc/clanak/...ma-a-program-im-pisala-vestacka-inteligencija
Pogledajte prilog 1857580
Pametniji od vestacke intelegencije.

Pre neki dan sam pomislio kako su tako olako digli ruke od Dinka očigledno da nisu svemogući Dinko koji rovari se opet vadi iz naftalina čim se otimanje Vojvodine ponovo poteže
Kome verovati, tebi ili Dinkovoj “Autonomiji”? On i oni “Slobodni građani” uopšte ne kriju svoje namere.

Како то да неокомунисти,левичари и југоносталгичари попут тебе подржавају ове упдејтпване радикале на власти?
Jer su crveni još na vlasti

Sukob Titana: Ko je "Prašak" No1?

Što ja pošmrčem za dan, ti ne možeš za godinu
.
Ekskluzivno: Dva Čedomira ušla su u oštar verbalni sukob oko prestižnog nadimka, uzburkavši javnost šokantnim izjavama o kapacitetima konzumacije. Naslovne strane bruje o "teškim rečima" i rivalstvu koje je podelilo čaršiju.

Čedomir Antić prozvao svog imenjaka i saborca iz obojene revolucije, Čedomira Jovanovića da se lažno predstavlja kao veliki konzument kokaina. "To njemu treba samo zbog imidža lošeg momka", kaže poznati istoričar i redovni gost na patriotskim televizijama "Petog oktobra sam izvuko lajnu preko svih stepenica skupštine, Jovanović - dva stepenika", dodaje on. Drugi Čeda je bio mnogo oštriji. Jasno je poručio : "Vrati se u Kovilovo!"

Poslednja izmena:
Čim se ovaj šalje toliko često da lupeta besmislice, znači da ih ta fantomska studentaska lista i dalje žulja.

I to su dobre vesti ;)
studentska lista bez studenata. jos bolje vesti

.
Ekskluzivno: Dva Čedomira ušla su u oštar verbalni sukob oko prestižnog nadimka, uzburkavši javnost šokantnim izjavama o kapacitetima konzumacije. Naslovne strane bruje o "teškim rečima" i rivalstvu koje je podelilo čaršiju.

Čedomir Antić prozvao svog imenjaka i saborca iz obojene revolucije, Čedomira Jovanovića da se lažno predstavlja kao veliki konzument kokaina. "To njemu treba samo zbog imidža lošeg momka", kaže poznati istoričar i redovni gost na patriotskim televizijama "Petog oktobra sam izvuko lajnu preko svih stepenica skupštine, Jovanović - dva stepenika", dodaje on. Drugi Čeda je bio mnogo oštriji. Jasno je poručio : "Vrati se u Kovilovo!"
Ne samo da je u pitanju fake news nego i kleveta u pisanoj formi.

.

Može link? Pitam za druga…

Back