Čedomir Antić kao potencijalni lider opozicije

Obrazovan, pametan i jako dobar predavac...
Ono sto mi se dopada kod njega je stav prema Crnoj Gori i Republici Srpskoj, a ne svidja mi se politika podele Kosmeta i njegovo clanstvo u Krunskom savetu...

U svakom slucaju i sa takvim neslaganjima bio bi dobar za nekog ministra, pa cak i sefa drzava, neuporedivo je bolji od Vucica, u to sam siguran.

Pogledajte ovo do kraja

Чедомир је интелектуалц само у другој србији. Тако да је могуће да у том кругу он има неки углед. Искрено, он је лик кога ја на славу неби позвао, можда би попио кафу са њим у неком кафићу да видим шта нам спремају, али сумЉам да би издржаодуже од 15 минута у присуству такве телектуалне другосрбијанске громаде.

Ono sto mi se dopada kod njega je stav prema Crnoj Gori i Republici Srpskoj, a ne svidja mi se politika podele Kosmeta i njegovo clanstvo u Krunskom savetu...

U svakom slucaju i sa takvim neslaganjima bio bi dobar za nekog ministra, pa cak i sefa drzava, neuporedivo je bolji od Vucica, u to sam siguran.

Pogledajte ovo do kraja

Od Vučića je SVAKO bolji.

Чедомир је интелектуалц само у другој србији. Тако да је могуће да у том кругу он има неки углед. Искрено, он је лик кога ја на славу неби позвао, можда би попио кафу са њим у неком кафићу да видим шта нам спремају, али сумЉам да би издржаодуже од 15 минута у присуству такве телектуалне другосрбијанске громаде.
Kažem kasnije je sišao s uma i postao rodoljub.

Pogledajte ovo do kraja
Ja ne znam dal ti imas osnovnu skolu pa tako rezonujes? Pa gde moze ovaj supljoglavac da pljune Vucicu pod prozor? Pa taj bi gori debakl doziveo nego Bosko i bolumenta na izborima..

Cedomir Antic mi deluje kao obrazovan i kvalitetan kadar.

Cedomir Antic je Profesor Istorije,na Filozofskom fakultetu.Obrazovan je,nema zbora.Ali ima jednu veliku manu.Veliki je srpski nacionalista.
Kao takav,opasan je da se uspne u spirali vlasti.Sve ratove na svim meridijanima,izazvali su kroz celu istoriju,bas nacionalisti,i to narocito oni
ultra,kojima pripada i G.Cedomir Antic.!

Cedomir Antic je Profesor Istorije,na Filozofskom fakultetu.Obrazovan je,nema zbora.Ali ima jednu veliku manu.Veliki je srpski nacionalista.
Kao takav,opasan je da se uspne u spirali vlasti.Sve ratove na svim meridijanima,izazvali su kroz celu istoriju,bas nacionalisti,i to narocito oni
ultra,kojima pripada i G.Cedomir Antic.!
Pa i Vucic je srpski nacionalista, to je plus veliki. I ja sam takodje.

Stavljas video od pre 15 godina, znas ti kakav je maher Vucic sada.. Pa on je doktorirao diplomatiju i mesto sefa drzave..

Vucic je toliki maher da nikada nije izasao ni na jedan duel... Ona zena od Zeljka Joksimovica ga je spustila par puta, sta mislis tek sta bi mu Djilas ili Jeremic uradio... Vidim kakav je sef drzave, dobar je za Austriju da preuzme migrante, za Nemacku da im salje radnu snagu, sve za druge i za svoju lopvsku svitu, a za Srbiju i Srbe samo steta...

Back