Čedi Jovanoviću neko slomio ruku

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
19.812
https://www.blic.rs/zabava/ceda-jovanovic-u-gipsu-place-na-sav-glas-slomili-ste-mi-ruku/grngret

Untitled-1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam ko ide sa Čedom Jovanovićem i ko snima te video klipove. Ta osoba mu nije prijatelj.

Bez obzira šta mislim o njemu, mislim da je ružno snimati osobu kojoj je potrebna pomoć. Previše je emotivan ( možda depresivan ) u poslednje vreme.
Definitivno si u pravu, ali ne možeš ga naterati na lečenje na silu. Ako neće šta da mu radiš, proglasiš ga mentalno nesposobnim i ostaviš u bolnici? Ko će to da uradi? Pročitala sam da je operisao kičmu, da je u bolovima stalno, možda zato deluje ošamućeno, ne znam istinu samo prenosim šta sam od drugih saznala. Od ‚‚Čedo oženi me'' do ovoga sada je prošlo 30tak godina, život je opasna igra.

Definitivno si u pravu, ali ne možeš ga naterati na lečenje na silu. Ako neće šta da mu radiš, proglasiš ga mentalno nesposobnim i ostaviš u bolnici? Ko će to da uradi? Pročitala sam da je operisao kičmu, da je u bolovima stalno, možda zato deluje ošamućeno, ne znam istinu samo prenosim šta sam od drugih saznala. Od ‚‚Čedo oženi me'' do ovoga sada je prošlo 30tak godina, život je opasna igra.

I ja se slažem sa tobom. Operisao je kičmu i sedam, osam puta koleno, to sam još ranije čitala.

Njegova je odluka da li će se lečiti ili ne. Samo ne treba da se svaki čas pojavljuju ti video klipovi sa njim.

Život jeste opasna igra i život je čudo. Nikada neću zaboraviti reči novinara Bogdana Tirnanića koji je davno napisao da će Čeda opet žickati za čaj.

Još jedan u nizu kojeg je harpija od supruge koštala svega.
Tako je i Gradonačelnik Grada Zagreba, Gospodin Milan Bandić prošao, nakon što ga je žena iskoristila i izbacila iz stana.
Osjećajan kakav već jeste, odao se alkoholu i drogi, a svega nekoliko mjeseci nakon toga, izdalo ga srce.
Imao je tri ugrađena stenta za koje nitko znao.
Taj brak ga je očito izjedao i polako uništavao, ista stvar je i s Čedom, a vidi se da je čovjek isto tako emotivan i ima mekano srce.

Back