- Poruka
- 19.736
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definitivno si u pravu, ali ne možeš ga naterati na lečenje na silu. Ako neće šta da mu radiš, proglasiš ga mentalno nesposobnim i ostaviš u bolnici? Ko će to da uradi? Pročitala sam da je operisao kičmu, da je u bolovima stalno, možda zato deluje ošamućeno, ne znam istinu samo prenosim šta sam od drugih saznala. Od ‚‚Čedo oženi me'' do ovoga sada je prošlo 30tak godina, život je opasna igra.Ne znam ko ide sa Čedom Jovanovićem i ko snima te video klipove. Ta osoba mu nije prijatelj.
Bez obzira šta mislim o njemu, mislim da je ružno snimati osobu kojoj je potrebna pomoć. Previše je emotivan ( možda depresivan ) u poslednje vreme.
Daj to ?Đubretar ga mlatnuo metlom, potukli se, ima snimak na tviteru.
Ne mogu da nađem, pokušaj ti, na tviteru je bio okačen snimak.Daj to ?
Definitivno si u pravu, ali ne možeš ga naterati na lečenje na silu. Ako neće šta da mu radiš, proglasiš ga mentalno nesposobnim i ostaviš u bolnici? Ko će to da uradi? Pročitala sam da je operisao kičmu, da je u bolovima stalno, možda zato deluje ošamućeno, ne znam istinu samo prenosim šta sam od drugih saznala. Od ‚‚Čedo oženi me'' do ovoga sada je prošlo 30tak godina, život je opasna igra.
Nemoguće da nema da nisi sanjalaNe mogu da nađem, pokušaj ti, na tviteru je bio okačen snimak.
Sanjala nisam sasvim sigurno. Snimak je rađen sa visine i iz daljine, prepoznaju se njegove čizme i dve osobe , jedna je čistač druga je normalno obučena. Možda je uklonjen, ne znam.Nemoguće da nema da nisi sanjala
Dokaz kako kad spadnu sa vlasti su niko i nista. Neki postanu pijanci, beskucnici, a kod Cede vise nema para za kvalitetan horse. Pola xavrse u zatvoru, pola prolupaju
Ружно је то што говориш о човекуDokaz kako kad spadnu sa vlasti su niko i nista. Neki postanu pijanci, beskucnici, a kod Cede vise nema para za kvalitetan horse. Pola xavrse u zatvoru, pola prolupaju