Ceda ......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549
se razbio od alkohola.

http://www.vestisrbija.com/pronadjen-na-keju-sa-rekordnom-dozom-alkohola/?id=841923


Čedomir Jovanović, , pronađen je jutros oko 6 časova u nesvesnom stanju na savskom keju u Beogradu. Prema nalazima laboratorijske analize u MUP-u Srbije, Jovanović je u krvi imao čak 0,51 posto alkohola, što je do sada najveća zabeležena vrednost u domaćoj medicinskoj praksi.

Jovanović je pronađen jutros bez svesti na beogradskom savskom keju, između Brankovog i železničkog mosta. Prvi su ga primetili meštani obližnjeg romskog naselja, koji su odmah pozvali hitnu pomoć.

U policiji navode da ovakav slučaj još nisu imali, jer količina alkohola od 0,51% koju je Čedomir imao u krvi daleko prevazilazi najveće vrednosti sa kojim su se susretali domaći lekari.

Da podsetimo, dozvoljena količina alkohola u krvi tokom vožnje je 0,05%, a već preko 0,2% čovek počinje da gubi razum i svest.

– Videla sam tog gospodina rano jutros, kad sam prostirala veš – kaže Šakira Halilović, majka osmoro dece iz obližnjeg romskog naselja, i nastavlja:

– Još je bio svestan kad sam mu prišla, taj Jovanović. Pitao me da li sam videla neke tablete u vazduhu... tablete na struju, tablete-baterije, tako je nešto mrmljao... Kakva struja, pa mi ovde ni struju ni vodu nemamo, rekla je Šakira našem novinaru.

Jovanović je zadržan u Kliničkom centru radi daljih ispitivanja, a lekari kažu da mu život, i pored ogromnog trovanja alkoholom, nije u opasnosti.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top