Чеда Србе назвао монструмима

Poruka
15.305

Изјавио је у "кажипрсту" посвећеном хапшењу Ратка Младића: иза оронулог старца остаје систем вредности који је од једног комунистичког официра направио после бин Ладена најтраженијег човека на планети а од нашег народа заједницу монструма.

Изјава је на 3 мин, 40 секунди.

ВИДЕО

Наравно није пропустио прилику да истакне како се поноси што не припада Српском народу и изјасни се као ''другосрбијаш''

Изјавио је у "кажипрсту" посвећеном хапшењу Ратка Младића: иза оронулог старца остаје систем вредности који је од једног комунистичког официра направио после бин Ладена најтраженијег човека на планети а од нашег народа заједницу монструма.

Изјава је на 3 мин, 40 секунди.

ВИДЕО

Наравно није пропустио прилику да истакне како се поноси што не припада Српском народу и изјасни се као ''другосрбијаш''
Ja sam ponosna sto on NE pripada srpskom narodu, jos mi samo fali Ceda da se izjasni kao Srbin pa da se obesim:roll:

Ko o čemu, Čeda o
Dragon-Blade-Wrath-Of-Fire-1035%20%281%29.jpg

Ma kako jos neko moze da ga slusa kada govori. Decko se primio da je politicki lider br.1 u regionu :rotf:
A intonacija mu je takva kada odgovara na pitanja, da odmah prebacujem program, ili gasim TV. Sa sagovornikom prica kao sokacara, samo fali da ustane i stane u F. *** kakva je to budaletina, al nekom treba i takav gnom na jadnoj nam plitickoj pozornici.
Inace Cigani su gospoda ljudi - djentlmeni, ovo je bre pravi furger, somina koja misli da je reinkarnacija Pokojnika, strasno :dash::dash:

Па, Чеда подржава "извршавање обавеза". У чему је проблем?

Па проблем је у томе што се тај који подржава "извршавање обавеза" слаже са Томом Стиропором око изручења ;) Није требало славити

"Oronulom starcu" moze samo da posisa.....
Aja polako ostarices i ti jednog dana picko narkomanska ili mozda ipak ne ako te sredi neka ifnekcija preko sprica.....
Monstrume tacnije ljigavce od nas pravis ti i tvoja banda......
A seti se sta si pricao devedesetih o Karadzicevom i Mladicevom izrucenju????

Неће ... Наркомани никад не остаре ...

Back