Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Чедомир Јовановић се јуче извинио Зорану Шамију због клевете да је горепоменути посећивао Шилерову. Занимљиво је што још увек у јавности нема извештаја о Чедином извињењу.
Нема линка буразере, за сад се чува тај податак, бем ли га из којег разлога. До податка сам дошао другим каналима јер је Шамијев адвокат бивши високи функционер СПО-а. Лично мислим да ће испливати ових дана.
Имаш обичај да неке друге учеснике нападаш да су неписмени - а ево какву грешку правиш.
Када напишеш извинУо - то значи да се неко ИСКРИВИО као рецимо УШИНУО...треба да пише извинио...
Pa u pravu si Laci da je gest generalno pozitivan i da je preko potreban na nasoj politickoj sceni ,mada nisam bas siguran da bi odgovaralo Cedi da se to sazna jer je on optuzio Samija da je isao u Silerovu koliko znam i to je vise puta javno ponavljao ,pa bi sad ispalo da je lagao ili u najboljem slucaju imao pogresne informacije .
Znači, sve je to samo golo naklapanje koje čak ni Kurir takav kakav jeste nije našao za shodno da objavi. Inače mi je Šami delovao kao ok tip, bar onda kad mi je bio profesor, samo to je bilo pre oko 20 godina.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.