Чеда Јовановић (ЛДП): На изборе идем зато што има људи који разумеју да мора другачије

20231120_162816.jpg

Ако се по јутру дан познаје, Чеда прелази цензус јер су његови стари гласачи, а који су својевремено ЛДП пребацивали преко цензуса када је исти био 5%, одушевљени његовим потезом да изађе на изборе. Општински одбори ЛДП који су били угашени обнављају се и стари гласачи ЛДП-а, а који су од претходних месеци од стране аналитичара били (погрешно) виђени као гласачи лажно-опозиционе Ђидине листе "Србија против насиља", ових дана Чеди масовно шаљу мејлове подршке са питањем где да дају потпис.

Ovo se Komša zapravo hvali da mu je stigao mejl of Čedine sekretarice.

Zašto se Basta, Zorana, Bešlin, Čeda i Čanak ne ujedine i tako barem dodju blizu cenzusa? Apsolutno iste programe imaju. Ko ovi nacionalisti ala Stamenkovski Pandrkovski priča. Rasuti glasove za odredjenu svotu novca.
Na koje nacionaliste tačno misliš? U Drugoj Srbiji na primer ima mase teških nacionalista i šovinista iz Broznih republika i okoline, da ne pominjem zapenušanog vojvođanskog šovinistu Čanka.

1700749577000.png

ZATEKAO SAM GA U ĆELIJI SLINAVOG I DROGIRANOG: Šokantni detalji hapšenja Legije - ŽENA ISTRČALA I VIKALA MU DA SE VRATI

1700749561957.png

23.11.2023. 13:49h

- Ta "Sablja" je bila uspešna jer je svako radio svoj posao. Jasno je svima da su okolnosti u kojima se nalazimo nerealne. Kod nas je postalo pravilo da ti zemlja da sve što ima, a to je glas na izborima, a onda od tebe očekuje sve ono što ti je potrebno. Svako ima svoj spisak želja. Ja sam prvo rekao Prijiću da prvo treba da vodi istragu protiv nas, protiv mene, protiv Bebe...

ZATEKAO SAM GA U ĆELIJI SLINAVOG I DROGIRANOG: Šokantni detalji hapšenja Legije - ŽENA ISTRČALA I VIKALA MU DA SE VRATI

Nikada nisam bio na kolegijumu MUP-a ili učestovovao u radu tužilaštva. Jedan jedini put sam razgovarao sa Borom Banjcem koji je vodio UBPOK i Miletom Novakovićem kad se raspadala naša vlada 2003. godine i kad se odlučivalo o statusu svedoka saradnika. Sreli smo se i pitali su me da li je moguće da će sudbina svega zavisiti od onoga koji je na vlasti jer je sve počelo da se ljulja - rekao je lider LDP-a i tadašnji šef poslaničke grupe DOS-a Čedomir Jovanović

Vlada Vojislava Koštunice pokušala da opstruira istragu

Tvrdi da je naredna vlada koju je vodio Vojislav Koštunica na sve načine pokušala da opstruira postupak za ubistvo Đinđića.

1700749792691.png

- Vojislav Koštunica je morao da bude saslušan. Za mene je poražavajuće da se usudio da skuplja potpise i organizuje peticiju kako ne bi bio saslušan. Ja sam dva dana svedočio u postupku koji je vođen zbog 12. marta i ubistva Đinđića, a zbog pobune JSO sam svedočio i u predistražnom i u istražnom postupku. Naravno, tužilaštvo mi je postavilo pitanja koja je trebalo da postavi, a i svaki advokat svakoga od njih, čak je i ta životinja mogla da mi postavlja svoja imbecilna pitanja, a Koštunica je na sve to skupljao periciju. Radeta Bulatovića i Cecu su izuzeli iz optužnice zato što bi se proces srušio.

U trenutku kad je Rade Bulatović postavljen za šefa BIA bio je na optužnici za ubistvo premijera. Ja sam istini doprinosio tako što sam bio na mestima na kojima treba da budem i da odgovorim na svako pitanje - rekao je lider LDP-a.

Stvorili su jedinicu za ubistva
Jovanović je naglasio da pravi oficir nikada ne bi ubio nedužnog čoveka bez obzira na naređenje pretpostavljenog.
- Dva puta pokušaj ubistva Draškovića, zatim ubistvo Stambolića, a iz te kuhinje je ubijen i Ćuruvija... Sve su to bila politička ubistva. Da je bila neka normalna vlast znala bi ko radi taj posao. Oni su sve učinili da se rasformira SAJ jer da biste bili u SAJ morate da imate karton, da završite školu, ne možete kao što je u JSO mogao svako. Oficir nikada ne bi izvršio naređenje koje je dao Rade Marković - kaže Jovanović.

Jovanović nema dilemu da je Zorana Đinđića ubio pripadnik Jedinice za specijalne operacije Zvezdan Jovanović i to tačno onako kako je naveo Mile Novaković:

- Jedino što je Jovanoviću smetalo tog 12. marta je taj kriminalni ološ. Tako je sam rekao. Izveo je inspektore na Frušku goru gde je upucavao pušku.

1700750003580.png

Svaki detalj tog 12. marta je rasvetljen i jedino što je tu ostalo kao neki šum je tih nekoliko izjava iz Zoranovog obezbeđenja od kojih je većina posle toga izjavila da je uradila to iz neke solidarnosti sa (šefom Đinđićevog obezbeđenja Milanom) Veruovićem.

1700861610578.png

"U SVOM STILU"

Čedomir Jovanović šokirao izjavom o drogiranju, poručili mu: Kakva predizborna kampanja

1700861667514.png

Predsjednik LDP-a i jedan od kandidata na predstojećim izborima u Srbiji Čedomir Jovanović ponovo je svojim izjavama šokirao širu javnost, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Naime Jovanović je, tokom gostovanja na jednoj srbijanskoj televiziji, iznio čitav niz detalja iz svog privatnog života koji je očigledno šokirao voditeljicu.

Naime, ona ga je pitala da li je istina da je konzumirao opojne droge i koje, s obzirom na to da je javno govorio o tome da ju je komzumirao.

"Pa, šta. Sve je to s**nje. Kao niko nije probao, niko ništa. A onda u Valjevu policija zaustavi 30 vozila od njih 30 koji su testirani 27 pozitivno na narkotike. Niko se ne drogira, a "ekser" kupiš na ulici za 500 dinara. Niko nije ništa probao, svi volimo svoje žene, sve je super onda legnu u krevet, ona pita 'da li me voliš' on pomrljavi "volim" a onda se ona 't***ači' sa nekim sa posla, a on sa sekretaricom", rekao je Jovanović.

Videosnimak ove izjave uskoro je postao viralan na društvenim mrežama, a brojni korisnici ostali su zgroženi ovom izjavom smatrajući da je neprimjereno da se kandidat na izborima ovako izražava.

Međutim, bilo je i onih koji su ovu Jovanovićevu izjavu podržali, rekavši da je to "najbolja predizborna kampanja".

Podsjećamo, Republička izborna komisija (RIK) Srbije proglasila je 20. izbornu list "Čedomir Jovanović – Koalicija za mir". Na njoj se nalaze, zajedno s Jovanovićevom Liberalno demokratskom partijom još i "Tolerancija Srbije", "Bošnjačka građanska stranka", "Stranka Crnogoraca", "Vlaška narodna stranka – Partia neamului rumânesc", "Liberalno demokratski pokret Vojvodine", "Udruženje Jugoslavena u Srbiji, "AMARO – Akciona mreža asocijacija i romskih organizacija i Udruženje građana Rumuni Homolja, Skaska.

Pogledajte prilog 1452941

"U SVOM STILU"

Čedomir Jovanović šokirao izjavom o drogiranju, poručili mu: Kakva predizborna kampanja

Pogledajte prilog 1452942

Predsjednik LDP-a i jedan od kandidata na predstojećim izborima u Srbiji Čedomir Jovanović ponovo je svojim izjavama šokirao širu javnost, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Naime Jovanović je, tokom gostovanja na jednoj srbijanskoj televiziji, iznio čitav niz detalja iz svog privatnog života koji je očigledno šokirao voditeljicu.

Naime, ona ga je pitala da li je istina da je konzumirao opojne droge i koje, s obzirom na to da je javno govorio o tome da ju je komzumirao.

"Pa, šta. Sve je to s**nje. Kao niko nije probao, niko ništa. A onda u Valjevu policija zaustavi 30 vozila od njih 30 koji su testirani 27 pozitivno na narkotike. Niko se ne drogira, a "ekser" kupiš na ulici za 500 dinara. Niko nije ništa probao, svi volimo svoje žene, sve je super onda legnu u krevet, ona pita 'da li me voliš' on pomrljavi "volim" a onda se ona 't***ači' sa nekim sa posla, a on sa sekretaricom", rekao je Jovanović.

Videosnimak ove izjave uskoro je postao viralan na društvenim mrežama, a brojni korisnici ostali su zgroženi ovom izjavom smatrajući da je neprimjereno da se kandidat na izborima ovako izražava.

Međutim, bilo je i onih koji su ovu Jovanovićevu izjavu podržali, rekavši da je to "najbolja predizborna kampanja".

Podsjećamo, Republička izborna komisija (RIK) Srbije proglasila je 20. izbornu list "Čedomir Jovanović – Koalicija za mir". Na njoj se nalaze, zajedno s Jovanovićevom Liberalno demokratskom partijom još i "Tolerancija Srbije", "Bošnjačka građanska stranka", "Stranka Crnogoraca", "Vlaška narodna stranka – Partia neamului rumânesc", "Liberalno demokratski pokret Vojvodine", "Udruženje Jugoslavena u Srbiji, "AMARO – Akciona mreža asocijacija i romskih organizacija i Udruženje građana Rumuni Homolja, Skaska.
Počasni građanin kasabe Sarajeva ... šta drugo očekivati od narkomana .. . da pravi decu i umre ko pas ...

Где Чеда Чхада скупља потписе?

У недељу је последњи дан за предају, а сад је четвртак.
Izgleda da ih i on dobija kovertirane. Sve će to SNS pozlatiti.

Back