Čeda ili Čanak?

Čeda ili Čanak

• Više volim Čedu l Manje mrzim Čedu

• Više volim Čanka l Manje mrzim Čanka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozhda u izboru dva pakovanja istog dezodoransa.:think:
Пази фору:
1. финансијер исти
2. идеја да се распарчава Србија иста
3. лицемери који мењају ставове годишње- исти

Шта урадити: забрана политичког деловања доживотна плус одузимање држављанства, а пре тога судити за издају:!:

Увек се сетим сјајног Путина како је средио Каспарова! Е, то је модел који ће морати да се примени и овде.
Плус: обавезна веронаука у школи као и нови уџбеници из националне историје у којима ће место добити заиста они који то заслужују!

Пази фору:
1. финансијер исти
2. идеја да се распарчава Србија иста
3. лицемери који мењају ставове годишње- исти

Шта урадити: забрана политичког деловања доживотна плус одузимање држављанства, а пре тога судити за издају:!:

Увек се сетим сјајног Путина како је средио Каспарова! Е, то је модел који ће морати да се примени и овде.
Плус: обавезна веронаука у школи као и нови уџбеници из националне историје у којима ће место добити заиста они који то заслужују!

naša mala forumska "talibanka"

elem, to će da bidne u limburgu mesecu

naša mala forumska "talibanka"

elem, to će da bidne u limburgu mesecu

to ti je izliv DSSa u mozak , sa sve obaveznom veronaukom i dr Vojislavom u udzebenicima :lol:
Момци, Војислав је заљсве вас величина над величинама.

Рекох синоћ вашем трећем колеги Делчићу Бојчићу, а и вама ћу, кад постигнете стоти део онога што је он урадио и кад вас у свету буду доживљавали као јединог озбиљног политичара из Србије који није ни на чијем платном списку и који се борио за интерес Србије и Срба, онда се јавните.:plez:

Рекох синоћ вашем трећем колеги Делчићу Бојчићу, а и вама ћу, кад постигнете стоти део онога што је он урадио и кад вас у свету буду доживљавали као јединог озбиљног политичара из Србије који није ни на чијем платном списку и који се борио за интерес Србије и Срба, онда се јавните.:plez:

ma ajde ,a kako je dosao na vlast i sta je sve u radio za zapadne gazde od 2000. do danas stvarno ga je tesko prestici , do pre 2 godine radio za CIA , a sada je presao za KGB , covek samo jos za Srbiju nije radio :mrgreen:

Najveca Djindjiceva greska u zivotu je sto ga postavio za pred. kandidata

E Sevilja, nemoj mene trpati sa Svetom Trpkovićem u isti koš:mrgreen:,
Ja božanstvo Voju Bođe me oprosti nisam ni spomenuo (tipkao na tastaturi) na ovoj temi
ja sam prokomentarisao da će obavezna veronauka i oduzimanje državljanstva doći u limburgu mesecu i taj tvoj stav nazvao "talibanskim" a što sad ti ubacuješ Koštunicu doktor Vojislava u sve to...ja ne znam,
Sveta je kriv, on ga je spomenuo, njega prozivaj

- isporučio najviše Pravih Srba u Hag;
- prepustio rusima većinsko vlasništvo u Jugorosgas-u;
- puko k'o dinja na izborima;
ne zna srbИН da ceni prave vrednosti pa to ti je:mrgreen:
A ko ga to u svetu doživljava kao jedinog ozbiljnog?
Jel ima taj (ili više njih) ime i prezime?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back