Цеца у јуну у Загребу!

Samo da ze zna da za nazivom Cobanski rok, necu da kazem da je losa muzika (sto nikad i ne kazem).

Vec da je tako nazivana ta rok na narodnjacki nacin.

Bijelo dugme je odlican bend, ne treba ih podcjenjivati, oni jesu dosta toga ukrali i to sto ti kazes mijesali sva potpuno razlicita pravca, ali su imali fenomenalan stim kad su svirali uzivo i dobru energiju. E to da su precijenjeni, to stoji, jer mnogo boljih grupa ima od njih.

Meni se njihovi albumi iz 70-tih bas dopadaju. Kako je Bebek napustio bend, tako su se posrali u sebe, ali stekli najvecu popularnost.

Bijelo dugme je odlican bend, ne treba ih podcjenjivati, oni jesu dosta toga ukrali i to sto ti kazes mijesali sva potpuno razlicita pravca, ali su imali fenomenalan stim kad su svirali uzivo i dobru energiju. E to da su precijenjeni, to stoji, jer mnogo boljih grupa ima od njih.

Meni se njihovi albumi iz 70-tih bas dopadaju. Kako je Bebek napustio bend, tako su se posrali u sebe, ali stekli najvecu popularnost.

Najvece hitove su imali posle Bebeka.

Da ne pricam o pesmi Djurdjevdan.

Bijelo dugme je meni zakon.:ok::klap:

Gostovanje Cece u Zagrebu po meni je - morbidnost.

Jer nije isto kada u Zagrebu gostuje Balasevic i kada gostuje Ceca...

Ni kada u Beogradu gostuje Tereza ili Tompson...

Ima velikih i ozbiljnih razlika...

Cak Ceca NAJMANJE treba da gostuje u Zagrebu.

Da sam ja hrvatska vlast - to vec ne bih dozvolio!

Gostovanje Cece u Zagrebu po meni je - morbidnost.

Jer nije isto kada u Zagrebu gostuje Balasevic i kada gostuje Ceca...

Ni kada u Beogradu gostuje Tereza ili Tompson...

Ima velikih i ozbiljnih razlika...

Cak Ceca NAJMANJE treba da gostuje u Zagrebu.

Da sam ja hrvatska vlast - to vec ne bih dozvolio!

Pupovac voli cecu, a on je u koaliciji sa HDZ-om. Sve je interes.Politika je k... Tako da su moguće i te neprirodne koalicije.

Meni je bila i ostala No 1. grupa AC/DC! :heart:

Al mislio sam na Pink Floyd, Rolling Stones, The Beatles, The Doors, Janis Joplin, Jimi Hendrix, ...

I ja ih obozavam, ali mi nijesu omiljeni.

Od onih sto si naveo Pink Floyd mi je na prvom mjestu, a da si vidio facu mom starom kad je prvi put cuo da ja znam za Beatlese :lol:

A Rolling Stounse, pa dobri su, ali ih ne slusam nesto bog zna, ali kad su gostovali u Budvi, kao svi odjednom slusaju Stounse, a ranije svi mislili da je Mick Jegger desni bek Aston Ville, a Keith Richards predsjednik Gvatemale :confused:

Tipican primjer Balkanske zaostalosti.

Poslednja izmena:
Samo da ze zna da za nazivom Cobanski rok, necu da kazem da je losa muzika (sto nikad i ne kazem).

Vec da je tako nazivana ta rok na narodnjacki nacin.

Mi smo to zvali pastirski rok (nekako ljepše zvuči :mrgreen: ).

Bijelo dugme je legenda. Najuspješnija rock grupa ovih prostora.

Bilo je i drugih odličnih (Indexi, YU grupa, Leb i sol, Smak, ...)

A bilo je i pravih čobana kao onaj Milić Vukašinović i Vatreni poljubac. :hahaha:

Back