Цеца у јуну у Загребу!

Пресретач

Buduća legenda
Poruka
36.527
четвртак, 27. јан 2011, 12:03 -> 13:03
Цеца у јуну у Загребу!


Хрватска публика, уколико све буде по плану, већ у јуну имаће прилику да уживо чује хитове Светлане-Цеце Ражнатовић. Наступ на стадиону у Максимиру биће део балканске турнеје, пише загребачки „Јутарњи лист“.
Контроверзна српска певачица Светлана-Цеца Ражнатовић планира да одржи концерт у Загребу, а њени менаџери преговарају о наступу на стадиону у "Максимиру" у јуну ове године, пише хрватски Јутарњи лист.

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/461/Свет+познатих/833122/Цеца+у+јуну+у+Загребу!.html


ceca_raznatovic_6675.jpg




- Ceca je megapopularna u Hrvatskoj, baš kao i u Srbiji, a jedina je razlika u tome što u vašoj zemlji dosad još nije imala prilike održati koncert. Sudeći po njenim hitovima, koji se rado slušaju u hrvatskim narodnjačkim klubovima i na privatnim tulumima, računamo da će se na Cecinu koncertu u Maksimiru okupiti više od 60.000 ljudi, baš kao i na koncertu grupe U2 - rekli su nam menadžeri, uvjereni da je Ceca u svom žanru jednako, ako ne i još popularnija od U2 .

http://www.jutarnji.hr/menadzeri-tvrde--napunit-ce-stadion-sa-60-000-ljudi--/920820/
 

Prilozi

  • ceca_raznatovic_6675.jpg
    ceca_raznatovic_6675.jpg
    19,2 KB · Pregleda: 7
  • img01+%2814%29.jpg
    img01+%2814%29.jpg
    11,3 KB · Pregleda: 13
Pa, za one koje slusaju njenu muziku, nista nije bitno. Zaglupljeni retardi koji to trose ne obracaju paznju da je to udovica neprijatelja koji je prasio po Erdutu i okolini. Isto kao sto i nasi retardi idu na Kesoviju i ostale... Ko je je6e, sto se mene tice, eto im je, nek se hebu zajedno s njom. Ako se to moze nazvati kulturom, onda je ona kulturni most, medju nama i hrvatima, koji nam nikako ne treba, jer ko se medj goMnima valja, na to i smrdi...
 
Хе, па за то двоје нико даље од Балкана није чуо, а о Цеци и новине у Индији пишу, па ти гледај сад.
Укуси су различити.

indija?

aukurac,to je valjda neko mjerilo kvalitete.cekaj,zar indija nije matica ciganima/romima, to bi cili taj fenomen oko turbofolka objasnio.cigani,turci,indici.mashala, veselog drustvanca..
 

Back
Top