Цеца у јуну у Загребу!

Ma u redu, ali zasto pustas Baha i Betovena?

Kom se svidja Ceca, tesko damu se svidjaju Bah i Betoven.

Нисам Баха постављао, а Бетовенова 9 симфонија иде уз речи Оде радости коју је написао Шилер то сам поставио, пошто Шилерова песма Ода радости не може у целости да се нађе преведена на интернету, иначе преведена је на српски језик.
Мада нећемо да скрећемо са теме о Цеци.

Нисам Баха постављао, а Бетовенова 9 симфонија иде уз речи Оде радости коју је написао Шилер то сам поставио, пошто Шилерова песма Ода радости не може у целости да се нађе преведена на интернету, иначе преведена је на српски језик.

Mocart je napisao tekst i melodiju za pesmu koja ide u originalu.

Polizime za guzicu, budimo svi srecni.

Ти имаш неки проблем да Цецом, да ниси ти Арканова прва жена? :think:

Nije nego je rec o principu.

Svidja vam se sto je vode kao mecku od mitinga do mitinga?

Pa i po tome se vidi ko je i sta je.

Isto ovo gore napisano vazi i za tebe.

Znaci odobravate sav taj nemoral svuda, pa i u politici.

To su gluposti ima ljudi koji se ubiju kad idu na svadbu kad pustaju narodnjake.

A oficialno samo slusaju metal.

Najgori su mi oni koji su se furaju kao neki hevimetalci, po narodnjacima pljuju na sva usta a poslije 2 piva znaju svaku narodnu, od "Malo Svadje, malo Zorke" pa nadalje :lol:

No jedino sto meni smeta jeste to sto ono sto danas pustaju na Grand nazivaju narodnom muzikom, a zna se sta je narodna muzika.

Najgori su mi oni koji su se furaju kao neki hevimetalci, po narodnjacima pljuju na sva usta a poslije 2 piva znaju svaku narodnu, od "Malo Svadje, malo Zorke" pa nadalje :lol:

No jedino sto meni smeta jeste to sto ono sto danas pustaju na Grand nazivaju narodnom muzikom, a zna se sta je narodna muzika.

Tu se zlazem.

Nema ni jedan narodni instrument kod novih pesama.

Za mene je to obican pop i nista vise.

Na svadbama se dosad kod mene pustaju samo pravi narodnjaci.

Tu se zlazem.

Nema ni jedan narodni instrument kod novih pesama.

Za mene je to obican pop i nista vise.

Na svadbama se dosad kod mene pustaju samo pravi narodnjaci.

Privatno ne slusam narodnu muziku, na zurkama volim da cujem i zapjevam uz one dobre stare :)

Ali kad smo kod svadbi, ne svidja mi se sto samo iz one klavijature puste matricu i pjevaju uz nju. Bez ozbira sto je to za muzicare ekonomicnije, jer ne moraju da dijele zaradu i baksis sa vise ljudi, ali narodnjak nije narodnjak bez harmonike i to dugmetaljke po mogucnosti :P

Daleko od toga da sam "gromada", ali jasno je sta jedan kulturan covek moze da slusa.

Kukanjavu kao na groblju sigurno ne.

А где је култура прозападним интелектуалцима што воде Србију у Европску унију?
Не буди тако наивна, култура нема веза са слушањем песама.

Back