- Poruka
- 2.949
60 000 поклоника, питање је да ли ико може од хрватских певача да окупи толики број?
Thompson i to bez problema.

Ceca nije baš prva mladost. Malo je mlađa od baba Tere.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
60 000 поклоника, питање је да ли ико може од хрватских певача да окупи толики број?

Kom se svidja Ceca, tesko da mu se svidjaju Bah i Betoven.

rode jel idemo na koncert![]()

Velke , skroz si staromodan, nikad ti neces u EU sa takvim stavovima .
Sto je najgore ..i nama kocis napredak i kulturoloski nas usporavas cccc...

Ma u redu, ali zasto pustas Baha i Betovena?
Kom se svidja Ceca, tesko damu se svidjaju Bah i Betoven.
Ako je smjeste u Čavoglave, umjesto u Maksimir, e to ne bih propustio ni za što!![]()
Нисам Баха постављао, а Бетовенова 9 симфонија иде уз речи Оде радости коју је написао Шилер то сам поставио, пошто Шилерова песма Ода радости не може у целости да се нађе преведена на интернету, иначе преведена је на српски језик.
Мада нећемо да скрећемо са теме о Цеци.
Vala bash.
Ko je video danas da se ima samo muž i da ti život ne izgleda kao makar jedna epizoda Sex&City![]()

Ти имаш неки проблем да Цецом, да ниси ти Арканова прва жена?![]()
Нисам Баха постављао, а Бетовенова 9 симфонија иде уз речи Оде радости коју је написао Шилер то сам поставио, пошто Шилерова песма Ода радости не може у целости да се нађе преведена на интернету, иначе преведена је на српски језик.
Мада нећемо да скрећемо са теме о Цеци.
Nije nego je rec o principu.
Svidja vam se sto je vode kao mecku od mitinga do mitinga?
Pa i po tome se vidi ko je i sta je.
Znaci odobravate sav taj nemoral svuda, pa i u politici.
Šta je pisac hteo da kaže?
Dano, sestro...moram na kurs kod tebe
Dogovoricemo se...

To su gluposti ima ljudi koji se ubiju kad idu na svadbu kad pustaju narodnjake.
A oficialno samo slusaju metal.

Najgori su mi oni koji su se furaju kao neki hevimetalci, po narodnjacima pljuju na sva usta a poslije 2 piva znaju svaku narodnu, od "Malo Svadje, malo Zorke" pa nadalje
No jedino sto meni smeta jeste to sto ono sto danas pustaju na Grand nazivaju narodnom muzikom, a zna se sta je narodna muzika.
Vala bash.
Ko je video danas da se ima samo muž i da ti život ne izgleda kao makar jedna epizoda Sex&City![]()
)Evo dođi kod mene , pa ćemo na koncert.![]()
Nista, zaboravi, nije to za tebe.
Ako je smjeste u Čavoglave, umjesto u Maksimir, e to ne bih propustio ni za što!![]()
У праву си, нисам ја у стању да разумем једну интелектуалну громаду попут тебе.
A...ona varijanta bez muza , ali sa brdom cipela ( i malo manjim brojem muskaraca)

Nisam ja tako mlad. Sigurno sam stariji od tebe.Ne bi jarane, ni da joj je Hladno Pivo predgrupa, mada njih mogu čuti
Nego, šta si se ti prilepio za mene, borongajski konzumentu čokolina?
Ae pali!

Tu se zlazem.
Nema ni jedan narodni instrument kod novih pesama.
Za mene je to obican pop i nista vise.
Na svadbama se dosad kod mene pustaju samo pravi narodnjaci.

Daleko od toga da sam "gromada", ali jasno je sta jedan kulturan covek moze da slusa.
Kukanjavu kao na groblju sigurno ne.
Nisam ja tako mlad. Sigurno sam stariji od tebe.![]()