Цеца у јуну у Загребу!

E a najjaca je neka debilka ili debil sto se shatro zgrazava tipa-"na sta je Hrvatska spala" kultura i te fore.

Pa Ceca ima milion puta bolje pesme nego najpopularnije pevaljke u hrvatskoj a to su Se(lj)ka i slicne,drugo-mozda za divno cudo i jedna od retkih koja nema vulgarne tekstove,tako da te fore o nekakvom divljackom turbo folku ne prolaze.

Pretpostavljam da se i onog turcina Tarkana plasite z:D

Obožavaju Tarkane a i na Šeherzadu nisu imuni .....

2924d1289824856-smijesne-slike-limuni.jpg
:per:

60 000 поклоника, питање је да ли ико може од хрватских певача да окупи толики број?

može :(
na žalost... Tupson oliti Thompson...

pa sad vidi u kakvom je stanju velik deo nacije...pola sluša Cecu a druga polovica Tupsona...manjina dobru kvalitetnu mjuzu koji se opet dele na alternativce, rock i elektroniku.... te oni koji slušaju pop muziku... nešto malo u promilima klasičnu muziku i filmsku ( u koju ja spadam) :)

..ja sigurno necu crknut od muke,pjevala ona ili ne...ali od tog koncerta nema ni K...

šta? spriječit ćeš koncert samozapaljivanjem? :mrgreen:

pusti neka vam pjeva na istom onom stadionu gdje je Tupson pjevao...ionako je Zagreb odavna prestao biti metropola germanskih manira i Bečke škole, odkako su nahrupili Vlaji, hercegovci, janjevci, bosančerosi i njima sličnim i doveli turbofolk i tupsona od muzike u Zagreb...:(:(:(

ako neko želi doživeti Zagreb onaj zlati Zagreb 70ih i 80ih neka dođe u Varaždin za vreme Špancirfesta i Baroknih večeri...:idea:

nas još nisu preplavili ovi gore...mada u poslednje vreme i po Varaždinu znam čuti taj zavijajući krški naglasak :think:

Back