gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
Није лошее. Да се не тиче певаљке него битнијих ствари, било би савршено.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....kao sto i rekoh...

Pretpostavljam da se i onog turcina Tarkana plasite![]()
Žele, žele, ni ne znaju!![]()

Jesu li izbori tamo u to vreme?

Već sam napisao. Bolje biti lud za Cecom, nego ko vi za babom Terom.![]()

Pretpostavljam da se i onog turcina Tarkana plasite![]()

Ko bre lud za Terom?!
Koga lažeš bed bluovac?!![]()

Napisali ste u najmanju ruku toliko stranica ko i ovdje. Dvorana je bila rasprodana, Baba tera je puno puta izlazila na bis. Noge su je zabolile od toliko stajanja i hopdanja![]()

Šteta što Arkan nije živ, mogla bi i njega povesti!

To su ovo manjine...ne mi bre...
A jel se raduješ što će Ceca da dođe?Šteta što Arkan nije živ, mogla bi i njega povesti!
![]()

Arkan bi mogao na Pantovčak,da se i njemu Josipović uvuče u guzicu.

..nista od tog koncerta...
ахахаххаа ћетникуша у сред Загреба. АХАХАХА 

Цркни од муке јер је Цецин концерту у Хрвтаској потврђен.ахахаххаа ћетникуша у сред Загреба. АХАХАХА
![]()
60 000 поклоника, питање је да ли ико може од хрватских певача да окупи толики број?

može
na žalost... Tupson oliti Thompson...
pa sad vidi u kakvom je stanju velik deo nacije...pola sluša Cecu a druga polovica Tupsona...manjina dobru kvalitetnu mjuzu koji se opet dele na alternativce, rock i elektroniku.... te oni koji slušaju pop muziku... nešto malo u promilima klasičnu muziku i filmsku ( u koju ja spadam)![]()
Realnost je poražavajuća za tvoj muzički ukus, Ona je najpopularniji izvođač pesama u Hrvatskoj par godina unazad.
Цркни од муке јер је Цецин концерту у Хрвтаској потврђен.ахахаххаа ћетникуша у сред Загреба. АХАХАХА
![]()
..moj muzicki ukus je takav ,da mi se pri spomenu Cece i njezinih pjesama povraca...i ne samo na njezine pjesme nego na sav taj zanr muzike....
..moj muzicki ukus je takav ,da mi se pri spomenu Cece i njezinih pjesama povraca...i ne samo na njezine pjesme nego na sav taj zanr muzike....

..ja sigurno necu crknut od muke,pjevala ona ili ne...ali od tog koncerta nema ni K...