Цеца у јуну у Загребу!

Ova vijest je laz 100 %. Ona nikada nece pjevati u Hrvatskoj. To bi svako trebao znati. Nemam nista protiv Cece. Ja bas neke njene pjesme volim slusati.

Eh ako bi ona dosla onda ce vjerojatno prvo u Istri pjevati. Zar to nije logicno kao i u slucaju Riblje corbe. Mislim da bi odabrali Pulu...ali sve to pada u vodu jer slazem se s Blajbingerom....nece dodji do toga...

Iako je srpska folk pevačica rekla da bi rado nastupala u Hrvatskoj, tamošnja policija najverovatnije neće dozvoliti održavanje koncerta jer ga smatra visokorizičnim, piše "Jutarnji list".
v196094p0.jpg

Jutarnji list prenosi da je "neprihvatanje nastupa Arkanove udovice ujedinilo političke oponente - desničarsku Hrvatsku stranku prava (HSP) i Socijaldemokratsku partiju (SDP)".

Policija će zbog rizičnosti nastupa koji su Cecini menadžeri najavili za jun na stadionu Maksimir odbiti da izda radnu dozvolu koja je stranim državljanima neophodna za nastup u Hrvatskoj.

U gradskoj upravi, koja je vlasnik stadiona, kažu da se koncertu neće suprotstaviti ako MUP izda dozvolu za održavanje. "Prva pomisao kad sam čula za to je da Hrvatska tone. Ako ona može da napuni Dinamov stadion sa 60.000 ljudi, onda stvarno ne znam kuda sve to ide, kako sa aspekta muzike, tako i zbog činjenice ko je ona i ko joj je bio suprug", rekla je Milanka Opačić iz SDP-a uz ocenu da Hrvatska tone i u kulturnom i u vrednosnom smislu.

"Ako situacija bude išla u smeru da će se koncert održati, organizovaćemo se i iskazati protivljenje. Hoće li to biti protest ili nešto drugo, još ćemo se dogovoriti", rekao je Daniel Srb, šef HSP-a.

Veteranska udruženja reagovala su od rezignacije činjenicom da je u Hrvatskoj sve moguće do najava radikalnih poteza, piše list.

"Ni po koju cenu nećemo dopustiti da održi koncert u Zagrebu niti bilo gde u Hrvatskoj", najavila je Slavica Hruškar, šefica Nezavisnih dragovoljaca hrvatskih (NDH).

Uprkos pisanjima hrvatskog dnevnog lista, Svetlana Ceca Ražnatović je dala izjavu za "Novosti" da bi "vrlo rado nastupila u Hrvatskoj".

"Ukoliko se ispune svi moji zahtevi, rado ću zapevati na Maksimiru", rekla je Ceca "Novostima". "Znam da u Hrvatskoj imam mnogobrojnu publiku koja jedva čeka da dođe na moj koncert".

Pevačica je pre "desetak dana" dobila ponudu da u junu ove godine održi koncert na zagrebačkom stadionu Maksimir."O detaljima ponude koju je menadžmen Cece Ražnatović dobio za održavanje koncerta u Hrvatskoj nije još moguće pričati jer još nismo postigli nikakav dogovor", navodi se u saopštenju pevačicine PR službe. "Ponuda je primamljiva, ali moramo da budemo sigurni da će to biti koncert koji bi po svim standardima omogućio uživanje i odličan provod za publiku u Zagrebu".
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

..............................
.................................
И не треба да дозволе...ни Цеци нити било ком Србину...
сем Бајаге и малога Ђоке...али они и нису Срби....
А ми ћемо лепо угостити и дочекати....чак и Томсона....
;) ;) ;)

Poslednja izmena:
..........али ће зато баз проблема да потуче све рекорде, у то уопште не сумњам уколико уопште буде пристала да дође, а монтиране анкете и чланке можеш да заобиђеш пошто и сам знаш колико је популарна код вас, готово да нема кафане, кафића, клуба у оме се не врте њене бесмислене песме...........у осталом зар управо Хрвати нису летос Еви Лонгорији продали Цецин диск као врхунац рватске културе?

Glumica Eva Longoria, koja se trenutno nalazi na odmoru u Hrvatskoj sa suprugom Tonijem Parkerom, pokupovala je na jednom štandu diskove, među kojima i album Cece ražnatović! kako prenose hrvatski mediji, tokom šetnje kroz mesto Skaradin pored Šibenika lepa glumica poželela je da upotpuni svoju kolekciju balkanskim melodijama. Tako je glumica pokupovala Cecine i Sekine diskove.

- Ugledala sam Evu Longoriju na svom štandu. Umesto minđuša i svilenih marama, zatražila je diskove najpopularnijih izvođača sa ovih prostora, a ja sam joj preporučila Cecu Ražnatović i njen DVD sa Ušća i novi album Seke Aleksić - ispričala je prodavačica "Svetu".

Poslednja izmena:

Back