Цеца у јуну у Загребу!

Privatno ne slusam narodnu muziku, na zurkama volim da cujem i zapjevam uz one dobre stare :)

Ali kad smo kod svadbi, ne svidja mi se sto samo iz one klavijature puste matricu i pjevaju uz nju. Bez ozbira sto je to za muzicare ekonomicnije, jer ne moraju da dijele zaradu i baksis sa vise ljudi, ali narodnjak nije narodnjak bez harmonike i to dugmetaljke po mogucnosti :P

Pa ako platis dobro dobijes.

Kod prosle svadbe gde sam bio, bili Harmonikas, Violinista i po nekoliko trubaca.

А где је култура прозападним интелектуалцима што воде Србију у Европску унију?
Не буди тако наивна, култура нема веза са слушањем песама.

Svasta, pa oni prvi nisu kulturni!

O tome i pisem, o sramotnoj sprezi politike i (kic i sund) estrade.

Нема у Србији на власти никаквих интелектуалаца. Ко је интелектуалац? Мићуновић?

Ne budi zavaran da je ono što prikazuje b 92 ''evropska kultura''...To je kultura grupe istomišljenika i nekih biznis krugova...Nema to mnogo veze sa Evropom...Ko što mislim da je treba da budemo ravnodušni prema gostovanju te osobe bilo gde na svetu...Jednostavno ignorisati.Ovako ta tema ulazi u mašinu i postaje još jedan spin javnog mnjenja koje bi inače bilo zabavljeno stvarnim problemima od kojih Srbija vrvi.

Ne budi zavaran da je ono što prikazuje b 92 ''evropska kultura''...To je kultura grupe istomišljenika i nekih biznis krugova...Nema to mnogo veze sa Evropom...Ko što mislim da je treba da budemo ravnodušni prema gostovanju te osobe bilo gde na svetu...Jednostavno ignorisati.Ovako ta tema ulazi u mašinu i postaje još jedan spin javnog mnjenja koje bi inače bilo zabavljeno stvarnim problemima od kojih Srbija vrvi.

Kakva evropska kultura.

Ima razne kulture u Evropi, a ono po Ekzitu je amerikanska kultura za evorpom nema nista.

Ma znam, znam dosta muzicara a i sam sam neki muzicar u pokusaju :lol:

A trubaci mi se vec ne svidjaju, ono sto je za moje roditelje rock'n'roll, to su za mene trubaci, previse buke. To onako subjektivno.

Pa čekaj malo.

Ak se ne varam, ti si student, ili si diplomirao, zar ne?

Kako je onda rock 'n' roll za tvoje roditelje previše buke? :eek:

Oni bi trebali biti tzv. "jeans generacija", jel tako?

Ceca ima super muzičare ali je ta muzika sama po sebi...Otužna...Izem ti pevača koji sam sebi ne piše pesme...To je osnova Folka na zapadu...Pišeš sam pesme često i muziku jer obično pevač i svira gitaru,o svom životu,socijalnim pitanjima...Ne ovo...Slušam pre neki dan neke bilmeze kao ''pevače'',kažu nemaju album nisu kupili pesme...:(

Pa čekaj malo.

Ak se ne varam, ti si student, ili si diplomirao, zar ne?

Kako je onda rock 'n' roll za tvoje roditelje previše buke? :eek:

Oni bi trebali biti tzv. "jeans generacija", jel tako?

Oni imaju prefinjen ukus, slusaju Misa Kovaca, Jasnu Zlokic, Olivera Dragojevica, Kemala Montena i sl.

Vole oni pomalo i rock, ali im se smucio zbog mene :lol: Za heavy metal da ti ne pricam :lol:

Ceca ima super muzičare ali je ta muzika sama po sebi...Otužna...Izem ti pevača koji sam sebi ne piše pesme...To je osnova Folka na zapadu...Pišeš sam pesme često i muziku jer obično pevač i svira gitaru,o svom životu,socijalnim pitanjima...Ne ovo...Slušam pre neki dan neke bilmeze kao ''pevače'',kažu nemaju album nisu kupili pesme...:(

Kakav Folk na zapadu.

U dosta zemalja na zapadu folk ima isto los imidz i ko naprimer u Nemackoj.

A bas u toj Nemackoj ima dosta takozvanih balkan partys gde pustaju neke stare narodne pesme za balkana za elektronskim bitovima.

Back