E
emy
Gost
Dve nejavece rivalke.....vasi komentari mogu biti presudni......
girl_love:pa sad.........Ceca je ipak nekako ''pitomija'',a Jelena deluje dosta isfolirano.......
Ceca
emy:Dve nejavece rivalke.....vasi komentari mogu biti presudni......
St®ato:rivalke u cemu.....?
Incognito:St®ato:rivalke u cemu.....?
Valjda 'najgorim' muzickim pojavama XX veka na nasim prostorima... :wink:
Meni su sad Martinke centar sveta,zao mi je,ali trenutno nisam ni o cemu drugome sposobna da govorim.die_happy:Znam da nam tema bocka oci...ali neko i njih voli...ne vrti se u sustini sve oko martinki)
Inace, znam da pitanja ne mogu biti glupa nego samo odgovori, ali ovo je izuzetak.![]()
Pa ja sam probala,tacnije usla sam u krevet sa njima i onda sam bila otkrivena i morala sam da ih skinemdie_happy:heheh, pa da se primetiti! A jel' spavas sa njima??? (da se kupas u njima to vec znam) :wink:
Skidati...martinke.....ne razumem :shock:jana107:Zanimljvoo je to...........ja nosim martinke a ne slusasm vrstu muzike uz koju ide ta obuca......a opet ih obozavam.Neskidam ih ni leti
Courtney:Skidati...martinke.....ne razumem :shock:jana107:Zanimljvoo je to...........ja nosim martinke a ne slusasm vrstu muzike uz koju ide ta obuca......a opet ih obozavam.Neskidam ih ni leti
O P R A T I ? :shock: Opet ne razumemKeeper:Courtney:Skidati...martinke.....ne razumem :shock:jana107:Zanimljvoo je to...........ja nosim martinke a ne slusasm vrstu muzike uz koju ide ta obuca......a opet ih obozavam.Neskidam ih ni leti
skidati ... martinke ... oprati ... noge ...
ponekad ......
![]()
![]()
![]()
heheheheh
salim se.
Courtney:O P R A T I ? :shock: Opet ne razumemKeeper:Courtney:Skidati...martinke.....ne razumem :shock:jana107:Zanimljvoo je to...........ja nosim martinke a ne slusasm vrstu muzike uz koju ide ta obuca......a opet ih obozavam.Neskidam ih ni leti
skidati ... martinke ... oprati ... noge ...
ponekad ......
![]()
![]()
![]()
heheheheh
salim se.
Ma dajte ljudi malo realnije.emy:Dve nejavece rivalke.....vasi komentari mogu biti presudni......
mico29:Ma dajte ljudi malo realnije.emy:Dve nejavece rivalke.....vasi komentari mogu biti presudni......
Kako mozete uopste da uporedite ceca i jelena.
Kad je ceca dostigla vrhunac slave jelena je jos piskila,a i kad je postala popularna,reko bih vise na silu nego sa pesme,opet ne moze da dostigne cecu.
Jedina pesma koja je uradila i bila veliki hit jeste kume a ceca ih ima preko 100 takvih.
Dakle da rezimiram,mislim da Jelena ima jos furne leb da jede,da bi se priblizila ceci,jer da je stigne ne moze,jer je ceca jedna.
P.S.iskreno ne volim je puno ali fakti su fakti
Pozdrav!!!
gemini:ma nema rasprave, karleusa moze ceci samo da pljune pod prozor![]()
ha, ha good one!!Keeper:gemini:ma nema rasprave, karleusa moze ceci samo da pljune pod prozor![]()
..... zatvorski prozor ...
St®ato:emy:8) Bljak , fuj ,uzas zivi ovo je sramota cele nase drzave to trba izbaciti iz drzave nase.
rivalke u cemu.....?