Ceca i Seka snimaju duet?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Milos.K

Početnik
Poruka
47

Dve folk dive uskoro bi mogle da se udruže u muzičkom projektu.

Kako saznaje "Alo", imenjakinje Svetlana Ražnatović-Ceca i Svetlana Aleksić-Seka su dobre drugarice, i misle da bi duetska pesma bila pravi pogodak.

"Pričale smo o snimanju zajedničke pesme. Samo nam treba dobra muzika, atraktivan tekst, pa pozivamo autore da razmisle o tome", rekla je za taj list Seka Aleksić.

Ceca je u karijeri snimila nekoliko dueta sa drugim pevačicama, među kojima se ističu "Ne računaj na mene" sa kumom Mirom Škorić, "Drugarice" sa grupom Luna i drugi.

Seka će na jesen objaviti novi album, a Ceca je najavila da se "ulenjila", pa tek polako počinje da sprema nove pesme.

Ja bih radije nesto nestasno sa Elmom Sinanovic i Stojankom, i Erom.
ako smeta tvojoj sreci...
stoja.jpg

+ kad prodjem ulicom, nek glavu okrenuuu...
ggg-6-1.jpg

+ promil ere, da zacicibani video
era-ojdanic-m.jpg

Li citao sam da Seka ostavila onog njenog, mnogo mu se udebelila pa je otkacio.
Ne bi smeo Cecu, jer ako je iznerviram, ona me ukoka, kao Karleusinog decka jednog.
Vatrene slanine, Seka i Ceca.

Dve folk dive uskoro bi mogle da se udruže u muzičkom projektu.

Kako saznaje "Alo", imenjakinje Svetlana Ražnatović-Ceca i Svetlana Aleksić-Seka su dobre drugarice, i misle da bi duetska pesma bila pravi pogodak.

"Pričale smo o snimanju zajedničke pesme. Samo nam treba dobra muzika, atraktivan tekst, pa pozivamo autore da razmisle o tome", rekla je za taj list Seka Aleksić.

Ceca je u karijeri snimila nekoliko dueta sa drugim pevačicama, među kojima se ističu "Ne računaj na mene" sa kumom Mirom Škorić, "Drugarice" sa grupom Luna i drugi.

Seka će na jesen objaviti novi album, a Ceca je najavila da se "ulenjila", pa tek polako počinje da sprema nove pesme.
Vrlo zanimljiva vest. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back