Цеца Бојковић позвала на устанак!

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1630051345678.png

Ceca Bojković poziva na ustanak! (VIDEO)

Proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković pozvala je građane Srbije da dođu na Ekološki ustanak koji će se održati 11. septembra u Beogradu.

1630051598150.png

Direktno.rs 27. 08. 2021. 09:47

„Dragi građani naše lepe Srbije, ne zaboravite da po Ustavu svi mi imamo prava na zdravu životnu sredinu. Ali, pored već postojećih zagađivača, planira da nam dođe ozgloglašena kompanija Rio Tinto, koja bi otpočela eksploataciju rudnika litijuma u dolini reke Jadar“, rekla je Gojković.
Ona je istakla da nam zbog toga preti veliko zagađenje.

„Dolazak Rio Tinta otvorio bi vrata svima koji bi da očiste svoju zemlju od zagađenja, pa bi Srbija tako bila pretvorena u jednu veliku deponiju. U ime čega se to radi? U ima napretka ekonomije, profita? Nema praštanja za trovanje prirode. To je zločin koji se ne prašta. Naš opstanak zavisi od zdrave prirodne sredine, kakav ćemo vazduh udisati i kakvu vodu piti. Zato dođite da zajedno dignemo svoj glas u odbranu prirode. Dođite u subotu, 11. septembra u 14 sati u Pionirski park u Beogradu. Čekamo vas“ zaključila je Gojković.

link

Браво за прослављену Србијанску глумицу! Па зар то није фантастично?! Испод прозора канцеларије председника СНС-а окупиће се много гневног света!

Poslednja izmena od moderatora:

Ceca Bojković poziva na ustanak! (VIDEO)

Браво за прослављену Србијанску глумицу! Па зар то није фантастично?! Испод прозора канцеларије председника СНС-а окупиће се много гневног света!
:hahaha: :hahaha: :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Цеца позива? ОПЕТ се унередила од раЏе! z:lol:
HIK-PAPARACO-Glumica-se-opijala-u-po-bela-dana-pila-rakiju-i-pivo.jpg

Мора бити да је слабо заливала Њакви ПИВЧУГОМ?! :zcepanje:

:hahaha: :hahaha: :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Цеца позива? ОПЕТ се унередила од раЏе! z:lol:
HIK-PAPARACO-Glumica-se-opijala-u-po-bela-dana-pila-rakiju-i-pivo.jpg

Мора бити да је слабо заливала Њакви ПИВЧУГОМ?! :zcepanje:
Kad prorade svi ti rudnici i gumare neće nas ni pivčuga spasiti.
Ja živim na 30km od Zrenjanina i ozbiljno razmatram opcije za napuštanje srednjeg Banata. Kad počnu da se rađaju deformisana deca mnogo će biti smešno.
Zemlju koju su naši dedovi krvavo zaradili uzeta nam je ispod nogu.
Srbija će biti jedina zemlja u Evropi sa izbeglicama ekocida.

Živeli.:pivce:

Kad prorade svi ti rudnici i gumare neće nas ni pivčuga spasiti.
Ja živim na 30km od Zrenjanina i ozbiljno razmatram opcije za napuštanje srednjeg Banata. Kad počnu da se rađaju deformisana deca mnogo će biti smešno.
Zemlju koju su naši dedovi krvavo zaradili uzeta nam je ispod nogu.
Srbija će biti jedina zemlja u Evropi sa izbeglicama ekocida.

Živeli.:pivce:
Хајде мало учи, не буди НЕЗНАЛИЦА и изманипулисани другосрбијански хејтер! Смири се! :mazipsa:

ГДЕ се у Европи налази ОГРОМНА фабрика аутомобилских гума "ФУЛДА"?
ГДЕ се у Европи налази ОГРОМНА фабрика аутомобилских гума "Мишлен"/Мишелин/?
ГДЕ се налази у Европи ОГРОМНА фабрика аутомобилских гума "Барум"?
ГДЕ се у Европи налази ОГРОМНА фабрика аутомобилских гума "Континентал"???
...и тд..

КОГА је "иселио" пиротски "ТИГАР"? Да ли има трагова нечистоћа, дима или мириса
од те пиротске фабрике? Кога је иселио "Трајал" у Крушевцу?

Невероватно је колико се технолошки дудуци трпају у ствари о којима немају благе везе!

Ja bih za nju glasala.
Carica.
Mene nerviraju ti što grle drveće. ali više me nerviraju ovi što na skoro svaku zelenu površinu u Beogradu pokušavaju da udenu zgradu.
ali i smešan je ovaj pokušaj diskreditacije , kao popila je rakiju kao aperitiv i pivo uz ručak , smešno.

ajde da je ukrala 600 miliona ili pravila lego od delova ljudskog tela pa i nekako, a ona zamisli popila pivo uz ručak..

Poslednja izmena od moderatora:
Postoje mere za zaštitu životne sredine koje uključuju izbor tehnologije koja najmanje zagađuje kao i prečišćavanje otpadnih voda. Troškovi preduzimanja takvih mera su ekonomska kategorija i troškovi ulaze u cenu gotovog proizvoda. Ceca Bojković je glumica, nije stručnjak.
Много цепидлачиш.Жена је против Вучића и подржава кул еко пројекте, значи разуме се у проблематику.

Da bi razuman pobedio u demokratskom nadvikivanju , potrebno je da razumnih ima 50% i bar 10% vise....

To nikad nece postojati u svetu bez teske selekcije ljudi koji mogu da borave u nekom prostoru...
Cak ni NASA nema toliki procenat razumnih, cak ni NASA , a imaju ulaz na 120 IQ, a za neke stvari 110IQ, ali cak ni tamo nemate 50% razumnih....ili 60%

A vi ovde pljujete po Ceci , koju ja licno ne volim kao glumicu , zato sto hoce da organizuje nesto sto njoj nije u interesu i procenjuje da mnogima nije u interesu...

Ispada da je vama ostalima U INTERESU, da Rio Tinto radi sta god da mu se radi...

Back