gost 13024
Domaćin
- Poruka
- 3.927
Nisam ljudi bas neuk, ali desava se... Kod druga u drugom gradu sam poodavno ubacio CD rezac SAMSUNG CD - R/RW SW - 252S, i sta se desava.. Instalirao NERO, ali nisam probao, jer nisam imao prazan CD.. Ajd da to sotavim za drugi put jer je trebao da ide nekud na duzi put pa se nije zurio.. Neki dan ajd da probamo kako to fercera i vidi problem... CD RW (gore pomenuti) nece da reze.
U WE pokazuje sta je i kako je ali NERO kaze da je to samo CD citac i nista vise pa mi tako moze samo da snimi neki CD kao image file.. Pokusavao sam da nadjem odgovarajuci drajver na neti ali nisam imao uspjeha, ili ako neko zna gdje sam pogrijesio molio bih da me uputi.. Svim dobronamjernim se unaprijed zahvaljujem.. GZ.
U WE pokazuje sta je i kako je ali NERO kaze da je to samo CD citac i nista vise pa mi tako moze samo da snimi neki CD kao image file.. Pokusavao sam da nadjem odgovarajuci drajver na neti ali nisam imao uspjeha, ili ako neko zna gdje sam pogrijesio molio bih da me uputi.. Svim dobronamjernim se unaprijed zahvaljujem.. GZ.