E to ti je dobro...pu prva
ne,
volim one pametan i lep a služi ga patka ko budalu
Misliš onaj fazon ‚‚jel čitaš ti nešto?‚‚zene jel volite onaj fazon.on glup ko tocilo ali **** ko lud ?![]()
Jel bolje da recituje Selindžera or something, ili da dovati i bambusa ko lud?Misliš onaj fazon ‚‚jel čitaš ti nešto?‚‚![]()
jel ti vrebas sa draganom kojicem kebom iza ugla svaki put kad neko otvori temu ?pu prva
ne,
volim one pametan i lep a služi ga patka ko budalu
to nije fazon,vec svakodnevnicazene jel volite onaj fazon.on glup ko tocilo ali **** ko lud ?![]()
sad kao traze nekog pametnog koji je nacitan i obrazovanJel bolje da recituje Selindžera or something, ili da dovati i bambusa ko lud?
Izrecituje Selindzera, pa pokloni 24-orokaratnu ogrlicu i dijamantske mindjuse.Jel bolje da recituje Selindžera or something, ili da dovati i bambusa ko lud?
nemoj mi reći da ne znaš za taj vic?!Jel bolje da recituje Selindžera or something, ili da dovati i bambusa ko lud?
jest, još ako ima "najveća kola koja si ikad vid'la", 'de vam je kraj.uvek sam imala obrazovane zato dragi moji jer sam i ja takva dakle kakav si s tiakvim si
pa, ne.zene jel volite onaj fazon.on glup ko tocilo ali **** ko lud ?![]()
jest, još ako ima "najveća kola koja si ikad vid'la", 'de vam je kraj.
ja to zbog ovoga:
sa glupima ko tocilo nisam dolazila ni do vise od nekoliko minuta razgovora, a ne da pomisljam na krevetzene jel volite onaj fazon.on glup ko tocilo ali **** ko lud ?![]()
ok, tu bih se vec zamislilapa, ne.
ako za nekog mislim da je glup,
teško da mogu ostvariti neku veću komunikaciju s njim.
ako nema toga, nema ni seksa.
pa može da bude i fuckin' johnny depp.![]()
ok, tu bih se vec zamislila![]()
a ham cooluvek sam imala obrEzovane zato dragi moji jer sam i ja takva dakle kakav si s tiakvim si
Ode ti na paradu...uvek sam imala obrazovane zato dragi moji jer sam i ja takva dakle kakav si s tiakvim si