- Poruka
- 239
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi prevarena osoba zelela i kafu da popije...a tek sex?како бисте решили проблем да је у вези дошло до преваре и да преварена особа не жели више да има секс са партнером
шта бисте саветовали ?
Kada žena nema prašak za pecivo ona pokuca na komšijska vrata...како бисте решили проблем да је у вези дошло до преваре и да преварена особа не жели више да има секс са партнером
шта бисте саветовали ?
како бисте решили проблем да је у вези дошло до преваре и да преварена особа не жели више да има секс са партнером
шта бисте саветовали ?
како бисте решили проблем да је у вези дошло до преваре и да преварена особа не жели више да има секс са партнером
шта бисте саветовали ?
Добро, уздржаћемо се од тога да те зезамо.
Мада је тешко.
Иначе, ако неће да се секса самном, јер сам је преварио, ја бих је казнио тиме што бих престао да се сексам са њом.
Па да видимо колико може да издржи без секса самном!
Sa mnom nije kafa i rakija da se ne odvaja.![]()
шта бисте саветовали ?
Bukvalno ko super mario, zavrne ventil, ovaj promeni igricu, mario i dalje zavrce ventile.Цијеним да госпоја осјећа да је изгубила контролу у тој вијези,
тако да хоће да поврати контролу.
А жене мисле да могу мушкарце да контролишу преко птичке. И сад враћа контролу над везом тако што не да птичку.
А ти види, хоћеш ли да ти она контролише везу, или ћеш ти да контролишеш везу.
AuuuuДобро је да преварена страна не потегне какво оружије. Оно, бар јастук на фацу током ноћи.
Ја не разумем питање? Није битно ко је преварио, у чему је разлика? ради се о издаји, превари и гађењуBilo bi dobro da @nijevaljda da više informacija o ovom slučaju, kog pola je ko prevario, da bismo znali kako se odredimo
i iz čije perspektive joj treba savet.
Ја не разумем питање? Није битно ко је преварио, у чему је разлика? ради се о издаји, превари и гађењу
када жена одбије мужа јер ју је преварио са другом женом
када муж одбије жену јер га је преварила са другим мушкарцем
Шта бисте саветовали превареној жени?Pa bitno je, jer jedan je savet za onoga ko je prevario šta da radi, a drugi za prevarenu stranu.