Cавет

nijevaljda

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
239
како бисте решили проблем да је у вези дошло до преваре и да преварена особа не жели више да има секс са партнером

шта бисте саветовали ?

Добро, уздржаћемо се од тога да те зезамо.

Мада је тешко.

Иначе, ако неће да се секса самном, јер сам је преварио, ја бих је казнио тиме што бих престао да се сексам са њом.

Па да видимо колико може да издржи без секса самном!

Цијеним да госпоја осјећа да је изгубила контролу у тој вијези,

тако да хоће да поврати контролу.

А жене мисле да могу мушкарце да контролишу преко птичке. И сад враћа контролу над везом тако што не да птичку.

А ти види, хоћеш ли да ти она контролише везу, или ћеш ти да контролишеш везу.

како бисте решили проблем да је у вези дошло до преваре и да преварена особа не жели више да има секс са партнером

шта бисте саветовали ?
Sto bi prevarena osoba zelela i kafu da popije...a tek sex?
Koji se sado/mazo zen krije iza ovoga?:mrgreen:

шта бисте саветовали ?
Kada žena nema prašak za pecivo ona pokuca na komšijska vrata...
Savet...uvek imaj prašak za pecivo...😊

шта бисте саветовали ?

Znači osoba koja je prevarena će kazniti partnera koji ima seks sa strane, tako što će da osobi koja je neverna ukinuti seks koji i ovako ima sa strane?

Ok.

Kaži nam iz kog ugla nas pitaš kako bi rešili problem, prevarene osobe ili osobe koja je neverna? :D

шта бисте саветовали ?

Прекинути везу са прељубником/прељубницом.

Не знам шта вам није јасно.

Он је преварио. Она неће да прекине ту везу (бар док не нађе нешто боље. Не одлазе жене тек тако у празно. Иду ако имају сигурицу. Неће због мало секса што је дечко или муж имао да оду из везе.

Он је преварио, и сад га она кажњава тиме што му не да птичку.
Шта вам ту није јасно?

Жене углавном држе кључеве секса. Он је ебо са стране јер му се тад наместило. Али не може увек да му се намести. Тј. вероватно је била ретка прилика, па умочио јер ко зна кад ће опет доћи прилика.

Дакле, тиме што му она ускраћује секс, не шаље га код друге, јер да постоји друга, он би за час отишао до друге.

Зна она шта ради.

Сад колега мора да буде мудар, и да је надмудри тако што ће да преокрене резултат.

Добро, уздржаћемо се од тога да те зезамо.

Мада је тешко.

Иначе, ако неће да се секса самном, јер сам је преварио, ја бих је казнио тиме што бих престао да се сексам са њом.

Па да видимо колико може да издржи без секса самном!

Sa mnom nije kafa i rakija da se ne odvaja. :D

шта бисте саветовали ?

Добро је да преварена страна не потегне какво оружије. Оно, бар јастук на фацу током ноћи.

Какав секс, само ћао здраво особи која је учинила превару.

Цијеним да госпоја осјећа да је изгубила контролу у тој вијези,

тако да хоће да поврати контролу.

А жене мисле да могу мушкарце да контролишу преко птичке. И сад враћа контролу над везом тако што не да птичку.

А ти види, хоћеш ли да ти она контролише везу, или ћеш ти да контролишеш везу.
Bukvalno ko super mario, zavrne ventil, ovaj promeni igricu, mario i dalje zavrce ventile.

Bilo bi dobro da @nijevaljda da više informacija o ovom slučaju, kog pola je ko prevario, da bismo znali kako se odredimo :D

i iz čije perspektive joj treba savet.
Ја не разумем питање? Није битно ко је преварио, у чему је разлика? ради се о издаји, превари и гађењу

када жена одбије мужа јер ју је преварио са другом женом

када муж одбије жену јер га је преварила са другим мушкарцем

Ја не разумем питање? Није битно ко је преварио, у чему је разлика? ради се о издаји, превари и гађењу

када жена одбије мужа јер ју је преварио са другом женом

када муж одбије жену јер га је преварила са другим мушкарцем

Pa bitno je, jer jedan je savet za onoga ko je prevario šta da radi, a drugi za prevarenu stranu.

Back