Casu meda jost niko ne popi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamislite upoznate preteranu ribu... Ono sve na svom mestu, sise dupe, por.no faca.... Ma milina! I hoce da vam daa. Ali uz jedna uslov! Ako pre toga kresnete njenu drugaricu... A drugarica krsh zezsci! Ono faca nikakva salo na stomaku, debela, ma nikakva...

Sta bi ste uradili...?

JA mislim da ne bih mogao... :-(

sta bi ti rekao lik sa tvog avatra??:lol:

Zamislite upoznate preteranu ribu... Ono sve na svom mestu, sise dupe, por.no faca.... Ma milina! I hoce da vam daa. Ali uz jedna uslov! Ako pre toga kresnete njenu drugaricu... A drugarica krsh zezsci! Ono faca nikakva salo na stomaku, debela, ma nikakva...

Sta bi ste uradili...?

<vazi>Inache, Alex samo valja foto-modele and stuff</vazi>

Ja bi pre odgovorila zasto je takva riba ,tako sto predlozila.Misli da nisi nesto pa da se ne prlja dzaba,a steta ne proverit tu je drugarica,znaci niko ne gubi.Riba se nije prljala,losa dobila barem nesto,a ti nisi moro rucno.Kao u prici svi srecni i zadovoljni.Javi nam jesil stigo do ribe. A sad drugi odgovor ja nebi.

Ja bi pre odgovorila zasto je takva riba ,tako sto predlozila.Misli da nisi nesto pa da se ne prlja dzaba,a steta ne proverit tu je drugarica,znaci niko ne gubi.Riba se nije prljala,losa dobila barem nesto,a ti nisi moro rucno.Kao u prici svi srecni i zadovoljni.Javi nam jesil stigo do ribe. A sad drugi odgovor ja nebi.
Vita Jelo, ovim si pogodila sadržinu 94 % tema na ovom forumu, a sve u par vrlo PROSTO . proširenih rečenica !!! :D

Mislila je da je uzasno dosadno i da bi mogla da napravi razgovor zanimljivijim ako iznenada kaze "Kresnula bih se sa tobom ako se prvo kresnes sa jednom mojom drugaricom"

Sta bi ste uradili...?
:hahaha: por.no faca, ma hajde mogao bi to sta u mraku su i ovako sve iste,
posle znas da ti sledi deZert :lol:

Sta bi ste uradili...?

Rekao bih i jednoj i drugoj - mrsh u peasdu materinu, kupite dildo pa se ejbite same...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back