Casu meda jost niko ne popi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamislite upoznate preteranu ribu... Ono sve na svom mestu, sise dupe, por.no faca.... Ma milina! I hoce da vam daa. Ali uz jedna uslov! Ako pre toga kresnete njenu drugaricu... A drugarica krsh zezsci! Ono faca nikakva salo na stomaku, debela, ma nikakva...

Sta bi ste uradili...?

JA mislim da ne bih mogao... :-(

И ти си ми неки професионалац...z:)z:)z:)

Zamislite upoznate preteranu ribu... Ono sve na svom mestu, sise dupe, por.no faca.... Ma milina! I hoce da vam daa. Ali uz jedna uslov! Ako pre toga kresnete njenu drugaricu... A drugarica krsh zezsci! Ono faca nikakva salo na stomaku, debela, ma nikakva...

Sta bi ste uradili...?

Jel tebe finansiraju samo dobre ******...?

Prihvatio bi...mogao bi...

a zasto ona to hoce, kao da joj pomogne ili da je ponizhava?

tj dok to radis je l drugarica treba da se oseca lepo ili jadno tipa mora da stavi kesu na glavu - kao u rezhi me. ali onda mozhda i nije drugarica ili ju je neshto nasekirala pa hoce da joj se osveti. ili joj nije drugarica nego radnica a ona njoj madam. ili njih dve oce da te nasamare. ne znam. prvo bi se trebalo raspitati. mozhda drugarica tebe prvo proveri pa onda ti upadnesh. mozhda bi pravi mushkarac pristao na sve. verovatno!

uf imaš dečka jaka stvar
kao da je to neka prepreka

consoling2.gif

Sta bi ste uradili...?

karo bih obe i drugaricu i nju, prvo jednu pa drugu, pa naizmenično bih menjao kitu iz vagine u vaginu, samo jednom se pruža ovakva prilika kao što si je ti izneo, pa kad se kara, nek se kara valjano

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back