Casting likove drugih firumasa sa ovog pdf

Jel to sad da recimo uzmemo "karakter" ( mislim ono sto smo ovde skapirali ko je kakav ) i spojimo sa tim kako ga vizuelno dozivljavamo i onda kazemo licnost ,jel? :)

Da upravo tako :)
Evo ja bih recimo tebe video ovako
Sto vizuelno , a i sticem utisak da i karakter odovara
jaimie-alexander.jpg

Nestao mi je post u kom sam rekla oko ovog ulizivanja i td. Nema veze. Dakle, samo je moja zamerka bila, jer privatizujete temu. Sta sada ja tebe ne znam i ne mogu da te sa nekim poistovetim, jer nisam primetili tvoje postove i sl. I nisam ti ja decko da mi se nabacujes.

Opusteno :)
Nikom se ja ne nabacujem to je zasigurno :)
Poenta shvacena , misljenje obradjeno i uvazeno .
Kada budes zelela ti se prikljuci diskusiji i temi , ako mene ne poznajes , sigurno znas ostale ucesnike .:)

Opusteno :)
Nikom se ja ne nabacujem to je zasigurno :)
Poenta shvacena , misljenje obradjeno i uvazeno .
Kada budes zelela ti se prikljuci diskusiji i temi , ako mene ne poznajes , sigurno znas ostale ucesnike .:)

Drago mi je da imas razumevanja, a sada mi je vec malo lakse da te odredim.

59681_1245761846071_full.jpg

Vitez Lanselot iz "Merlina" glumi ga jedan od mojih najomiljenijih glumaca Santijago Cabrera.

Cao Denna , nema te duugo :)
Jeste , transformisem se cesto , a i verujem da bi mogao i karakter da mi skine , izgled manje vise i nije slican :)
Mislim da tebe sto po izgledu , sto po osobinama moze da odigra jenifer morrison
Jennifer-Wallpaper-jennifer-morrison-415816_1280_800.jpg

Pa zbog tih tvojih transformacija mi nekako i jeste bila asocijacija, a bradica je super :D
Može Dženi, preslatka mi je i imamo čak i neku sličnu harizmu ako se tako može reći, sviđa mi se izbor :ok:

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena pa gde si ti :cmok:

Hype :cmok2: evo... obaveze oko faksa i počela sam da provodim previše vremena na Krsti pa sam otišla međutim par ljudi sa foruma mi je stvarno nedostajalo i morala sam da se vratim. Sad sam se ograničila na poruku dnevno ;)

Drago mi je da imas razumevanja, a sada mi je vec malo lakse da te odredim.

59681_1245761846071_full.jpg

Vitez Lanselot iz "Merlina" glumi ga jedan od mojih najomiljenijih glumaca Santijago Cabrera.

Santjago je mnogo sladak, gledala sam ga u Love and Other Disasters, šećer od dečka mada mi je naš Special Ice Lancelot malo opasniji lik :think:

Za tebe ovako na blic mi pada na pamet na osnovu ovih par postova
o_TjpFPk1ZNov3eXt.jpg

I Velebit, koga na ovoj temi nema :cool: dugo mu je bio Sergej Bodrov na avataru pa bih definitivno stavila njega da je moguće, ovo mi je najbolja zamena
DETAIL_PICTURE_633465.jpg

Poslednja izmena:

Back