Casovi gusli u skolama.

DavidB92

Primećen član
Banovan
Poruka
791
Mislim kako treba uvesti u osnovnim i srednjim skolama casove gusli,jer samo tako mozemo da vaspitamo dete kao pravog patriotu.
A da Jalu i Bubu uklonimo...
Gusle su najbolji instrument koji postoji,jer se slusa sta se peva i nema vulgarni reci.Tako da trebamo iskoristiti crnogorski instrumen...

Da Amerikanci imaju gusle odmah bi snimali pesme to bi na Jutjubu bili milionski pregledi.

Inace ja sam veoma dobar guslar,cak me neki ljudi zovu 'Filip Visnjic dva'

Mislim kako treba uvesti u osnovnim i srednjim skolama casove gusli,jer samo tako mozemo da vaspitamo dete kao pravog patriotu.
Gusle su najbolji instrument koji postoji,jer se slusa sta se peva i nema vulgarni reci.Tako da trebamo iskoristiti crnogorski instrumen...

Da Amerikanci imaju gusle odmah bi snimali pesme to bi na Jutjubu bili milionski pregledi.

Gusle nisu crnogorski,nego cisto srpski instrument.

U mom kraju su gajde daleko popularnije.

Nece instrument nekoga nauciti da voli svoju zemlju.
Dete vaspitava prvenstveno roditelj, skola je tu da pomogne oko stvari koje roditelj ne zna.
Moji su gledali ZAM dok sam bio klinac a sada slusam druge stvari.

Sto se tice pregleda na YT, imaj na umu i populaciju drzave. Uz to nisu ni merodavni, ako dobro platis mozes da imas vise pregleda nego bilo ko.

Back