Casopisi

Betty:
po čemu se razlikuju, ja nisam primetila razliku :confused.
osim što ono iz HR Cosmoa izaže tek narednog meseca u srpskom
a ionkao svi prenose neki američki, to je to, 30 % tekstova je isto u broju pa se onda distribuiraju po mesecima
ekonomist je kul ovog meseca:
pazi tekst - Zarazna Zara :D

pa, isti su tekstovi koji se distribuiraju, ali ima i onih koji pisu maticni novinari cosmo- a svake zemlje
cini mi se da su u hrvatskom jedno vreme vise poklanjali paznje rl problemima mlade zene, dakle realnim problemima koji se javljaju na odredjenom podneblju (putovanje do posla, kako prevazici zivot sa roditeljima...), tako da nisam imala utisak da citam samo prevedeni text britanskog il amer cosma
nas je sve bolji takodje po tom pitanju..

eee....:)
ja sam se jednom zayebala pa kupila oba,
a ondaK shvatila da sam ujedno pročitala i sledeći broj srpskog
baš mi bilo krivo što dupliraju....
btw. u ovom broju ima 5 uspešnih žena, naših, prilagodili su se malo.
I 75 GOLIH MUŠKARACA :mrgreen: videla? :P

Elle u majskom broju poklanja shoping karticu sa kojom imate popust u velikom broju radnji od Max Mare do Lusha od 10-20%, kartica vazi u narednih godinu dana! :)

Za leto, modna inspiracija Frida Kalo! 8-)

divlja:
Elle u majskom broju poklanja shoping karticu sa kojom imate popust u velikom broju radnji od Max Mare do Lusha od 10-20%, kartica vazi u narednih godinu dana! :)

Za leto, modna inspiracija Frida Kalo! 8-)

:P idem OMA :lol: eee....strašno. Trebalo bi da te zaposle kao PR-a :lol:

nemam ja ništa protivu domaćeg, naprotiv, ali kvalitet je ....ma mislim kome je to uopšte namenjeno? :lol: Mušakrcima ili ženama? Ženama kojima su muževi u SPS-u? :mrgreen: Ma idi....:lol: Zbagovano, ugužvano u nekoj vremenskoj kapsuli...ni ič ne vredi.

Evo,bas komentarisem s drugaricom juce ,kako nema vise XZabave.......Izlazio krajem devedesetih('97-'98).......bas nedostaje slicno izdanje.......Mislim,ima slicnih stranih casopisa,moze i da se "kopa" po netu.....ali nije to to.........Nekako je sve bilo na jednom mestu.........muzika,film....... +recenzije(40-50).....;pa malo bizarre,pa strip...sve skupa...komentari...od MM do Bettie Page...izlazio jednom mesecno; i to po vrlo pristupacnoj ceni,a u kvalitetnoj stampi........Bile dobre reviews........'aj', sad ,znamo sto se raspao.......Al' fali nesto slicno......I komentari Pere Lukovica,kad udara "mrtvacke glave" "za spaliti", pa recenz. Zikice Simica,Sase M.Markovica,Milosa Mitica, Maje Uzelac,neizbeznog P.Janjatovica i Voje Pantica(pozz Vojo!) ,Aleksandra Stajica i Deane St. Maksimovic(da prosledi odu svojem,a i mojem, omiljenom bendu......; a onda da usledi kontra.....) Bas fali........Mislim,bio je tu i OK magazin......ali uvek nedost. vise domacih slicnih izdanja...

da vam prenesem delić Ljudi & Vreme:

Ana Nikolić, pevačica, kaže da čvrsto stoji na zemlji samo što sada na nogama ima bolje cipele: "Cipele su mi fetiš, ne znam koliko cipela imam. Nisam ih sve ni obula. Nekad za njih izdvojim osam, nekada 18.000 €. Da li je to mnogo, ili ne, nije za komentar. Svako troši koliko zaradi, nisam ni ja izuzetak. "
(Sofija)

:lol:

Cosmopolitan - avgust 2005. 179 din.
CItiram samo NASLOVE, ko će da čita to do kraja :lol:

- NE ODUSTAJ, NIKADA!
- ČESTO SE DEŠAVA DA KADA ME DEČKO ZOVE I PITA ŠTA RADIM, MOJ ODGOVOR UGLAVNOM BUDE:ČITAM COSMO!
- 10 SIGNALA DA JE VAŠ EGO VAN KONTROLE
-MUŠKARAC MORA DA ZASLUŽI IDELANU ŽENU
- SVEPRISUTAN DETALJ U RUKAMA POZNATIH
- SVI NOSE... NARUKVICE
- ŠTA KAŽU, A ŠTA MISLE
- ON OD A DO Ž
- MUŠKARCI SU SE RAZMAZILI I JEDNOSTAVNO ČEKAJU DA PLEN SAM DOĐE
- OTKRIJTE UKUS VAŠEG STILA
- TREND NARANDĐASTA
- LAKO JE BITI LEP LETI!
- KAKO DA STVORITE LJUBAVNU NAVIKUĐ
- TAJNE LJUBAVNOG UMEĐA AZIJE
- BUDITE OTVORENE I SPREMNE ZA LJUBAV
- A KAKO VAS ZAPRAVO DRUGI VIDE
- 12 UVRNUTIH ČINJENICA O SEKSU
- KADA MAMA NOSI PANTALONE
- HEJ, USPORI MALO!
- BRZI NAČIN DA USPORITE
- ZAŠTO PAMETNE DEVOJKE ČUVAJU NEKE TAJNE
- 7 NAČINA DA DOBIJETE ŠTA HOĆETE!
- VIP LETO
- PODIGNITE SVOJE BIKINI SAMOPOUZDANIJE
- NOVI SEKSI NAČINI DA ZAVEDETE MIRISOM
- 6 MIRISNIH STRATEGIJA
- 2 SKRIVENA IZGOVORA LETNJEG STRESA
- 5 RELAKSIRAJUĆIH LETNJIH POTEZA

Betty:
da vam prenesem delić Ljudi & Vreme:

Ana Nikolić, pevačica, kaže da čvrsto stoji na zemlji samo što sada na nogama ima bolje cipele: "Cipele su mi fetiš, ne znam koliko cipela imam. Nisam ih sve ni obula. Nekad za njih izdvojim osam, nekada 18.000 €. Da li je to mnogo, ili ne, nije za komentar. Svako troši koliko zaradi, nisam ni ja izuzetak. "
(Sofija)

i još Ana rules

"Cipele su moja manija. Imam sve moguće brojeve i marke: Pradu, Miu Miu, Manola Blahnika, od trideset sedam do četrdeset. U neke se uvlačim teškom mukom, a u druge guram uloške kako bih mogla da hodam.One koje mi se dopadnu, ma kolike bile, moraju biti moje"
(Gloria)
znaš ko je kupi "Šumatovac"

U novoj L&Z poklon je uzorak kreme za skidanje celulita vichy luposone (ovo da ih malo reklamiram :wink: )
U vezi sa Anom Nikolic, i estradom uopste, nije mi jasno kako ne shvataju da izjavama "kupujem cipele od 10 000 eura" ili "moja haljina je original gucci, platila sam je 20 000$", ne da ne izazivaju divljenje publike zbog stila i modnog ukusa :lol: , vec u najmanju ruku iritiraju javnost :confused:

Back