Casopisi

Da se malo vratim na temu nacetu na prethodnim stranama. Dakle, ja sam od onih koji su nestrpljivo iscekivali pojavljivanje Cosmopolitana, Ella i ostalih licencnih casopisa na nasem trzistu. To mi je bio kao neki znak da smo prihvaceni od sveta, stvarno sam se super osecala kad sam cula da ce Cosmo poceti da izlazi na srpskom. I sta onda - samo ogromno razocaranje u vidu praznjikave slikovnice sa losim prevodom za verovatno isto tako praznoglave citateljke. Elle ne bih ni da komentarisem, ono mi je tek nevidjena glupost. Ali tu i tamo kupim cisto da se opet razocaram sto nista, ali nista nisu promenili. Pa me zanima da mi stvarno neka Cosmo devojka objasni po cemu bi trebalo odvojiti skoro 200 dinara svakog meseca...

PS.I dalje kupujem hrvatsko izdanje i uzivam u njemu svakog meseca. I zao mi je sto svojim novcem ne doprinosim zaposlenima u srpskom Cosmu, ali ni oni svojim radom ne doprinose da ja pozelim da ga kupim.

...e kad prozoveš "cosmo devojke" osečam se ko hormondžijka a ne ko ozbiljna žena u godinama ...:lol:
a još i ne znam čemu sad sve to...čitam Cosmo od 1. broja (mislim da nisam baš baš redovna, ali recimo da sam večinu pročitala!) i mora, da priznam da je u poslednaj 3 meseca takav zalet uzeo, da sam ja sve ostalo napustila :) Ozbiljno - smejem se naglas dok čitam, ne treba mi ništa više 8)
zašto? Evo zašto:
Vruć seks uz high-tech
U tehnici se skriva daleko više poziva na seks nego što se to misli. Pretvorite notebook, iPod, projektor ili palmtop u „škakljive“ igračke

Pisci uputstava za upotrebu razrogačili bi oči kada bi znali sa koliko mašte moderne žene koriste hightech uređaje. Naime, inteligentna i rafinirana pomagala u svakodnevnom životu ne obogaćuju samo svet našeg rada. Ona se mogu pretvoriti u ekskluzivne ljubavne igračke u kojima se skriva daleko više erotskih potencijala nego što bi se to moglo naslutiti po njihovoj sjajnoj i hladnoj spoljašnjosti. „Prljavi“ razgovori telefonom, prepuštanje užicima uz uzbuđujući šum i izvanrednu sliku na „plazmi“ ili otkrivanje voajerke u sebi dok vrtite intimne filmove na videu: postanite režiserka eksperimentalnih ljubavnih noći, boginja plug-and-play ljubavi i inspirišite se čudima erotskog sveta tehnike. Pokazaćemo vam kako se iz high-tech spravica može izvući nešto što se ne pominje ni u jednom priručniku za njihovu upotrebu: strast!

Šou trenuci sa projektorom

Uobičajeno je da se njime u bioskopskoj atmosferi u natprirodnoj veličini projektuju na zid filmovi, fudbalske utakmice ili snimci koncerta. Zaista vruće postaje kada erotske slike preplavljuju spavaću sobu i ispunjavaju je užitkom do poslednjeg kutka... TRENUCI BEZ DAHA Napravite pravi štimung erotskim scenama nekog od ekskluzivnih hardcore filmova koje ćete projektovati na zid sobe. BOJE POŽARA NA KOŽI Plamenovi svetla „palacaju“ po vašim leđima, vrtlog plavetnila prekriva lice vašeg ljubavnika, pre nego se oboje prepustite bojama koje vas prelivaju... Zamolite vašeg najdražeg da pusti vašu omiljenu muziku i da aktivira vizuelne efekte (ako imate i te mogućnosti). U taktu svake pesme na zidu se razmahuju nove stimulativne slike koje trepere po vašim nagim telima. EKSKLUZIVNI STRIPTIZ Zamolite prijateljicu da sa vama provede jedan „dan snimanja“ i snimajte je videokamerom. Usmerite fokus na detalje kakvi su kačenje čarape za halter. Ako eksperimentišete same, postavite kameru na stabilnu površinu i polagano je približavajte i udaljavajte od sebe. Obradite i montirajte film na kompjuteru i konvertujte ga u u sepia ili crno-beli film - tako igra slika postaje još mističnija. A potom: projektujte na zid!

Igre sa iPod-om

Sa vašim bivšim bilo je „In the Mood“, a kada dođe vaš novi svira „Sexy Stuff“. Za svakog muškarca i za svaku situaciju odredite prigodnu muziku - to je tajni kod užitka kultnih MP3 plejera. To što beli High-Tech Amor može i da reprodukuje inspirativne video-knjige i klipove bez tabua, kao i da memoriše fotografije, čini ga zvezdom naše visokonaponske seksi galerije. Udahnite mu život. On će se revanširati donoseći vam mnogo zadovoljstva...

ZA SAVRŠEN UVOD Programirajte za vaš iPod jednočasovnu muzičku listu koja će vas dovesti u romantično, izazovno ili uzbudljivo raspoloženje. Istraživači Centra za kognitivna istraživanja mozga u Dartmautu u SAD su metodom tomografije ćelijskog jedra utvrdili da muzika direktno deluje na mozak i „centar za euforiju“ iza čela. Zavisno od tonskog i muzičkog žanra pobuđuju se različite asocijacije, a time i osećanja. Orijentalno-arapski tonovi izazivaju čulnost, a lagani pop deluje romantično, kažu naučnici. Muzički koloritet kompilacija „Hotel Costes“, „Erotic Lounge“ ili „Mandarin Chills“ pobuđuju čežnju za nežnošću, ali i za golim seksom. Pokrenite zvuke užitka, na primer, dok se same u penušavoj kupki pripremate za vašeg ljubavnika. I uživajte u saznanju da je predigra već počela, a on i ne sluti šta ga očekuje.

LJUBAV NA UVO ULAZI „Zapaljivi“ dijalozi, opscene igre reči, zavodljivi glasovi, literatura koja „prodire“ pod kožu... čudesan su afrodizijak. Osim muzike, na vaš iPod možete nasnimiti neke inspirativne tekstove („Vrelo i intimno“, „Erotske seobe“, „Golicave priče“) i naprosto pustiti da se priča vrti. Svejedno da li ćete to učiniti dok gledate zvezde, uzajamno se masirate ili gledate neki hardcore film bez tona. Ako se vaše ruke pri tome sretnu i praćene „sočnim“ rečima krenu na čulno putovanje, utoliko bolje.

ITD :lol:

:P
LAN / WAN hihihihihi....:lol:
so..

Bežične mreže vam omogućavaju da sa notebook-om surfujete u kadi, na terasi ili najbolje u krevetu - potpuno nagi sa kompjuterom u krilu. Pre nego počnete sa surfovanjem svakako zaštitite svoj kompjuter od tuđeg pristupa sa mreže i aktivirajte Firewall (jednostavno pitajte prodavca kompjutera kako to funkcioniše). Makar i samo zbog toga što bi komšija rado potajno virio u vaše „vruće“ i „prljave“ razgovore sa vašim dragim.

SEKSI PUTOPIS „Aerodrom Beograd. Još sat i po. Svlačim gaćice...“ „Atina. Neki rigidni muškarci u odelima oko mene. Jedva čekam da te vidim. Čekaj me...” Šaljite mu mejlom razgaljujući roman u nastavcima sa svake tačke vašeg putovanja. Sa laptopa sa WLAN funkcijom možete kliknuti sa svakog mesta u svetu i ostaviti „vruć“ trag.

Kreativna upotreba gedžeta :)

KUĆNI BIOSKOP Dajte mu funkciju režisera vašeg filma. Bez njegovih uputstava nemojte činiti baš ništa. Sve je na njegovoj hrabrosti. Na njemu je da odluči kako ćete stajati, kretati se, šta ćete obući ili svući. Onaj ko još nije izrekao zahtev „Ostani tako! Pusti da te gledam...“ i ne sluti kakav užitak pruža snimanje kamerom. Pripremite „op- remu“ kao što su paunova pera, štikle... Namestite scenu sa ogledalima ili mnoštvom sveća. Menjajte uloge, budite i vi njegova režiserka. Usmeravajte ga tamo gde ga i kako želite. Na kolenima? Nagog nasuprot svetlu?

SOLO NASTUP Samo onaj ko voli sebe može voleti i druge. Kako vam se čini da snimite jedan film o samima sebi: snimajte se u polumraku, kameru fiksirajte na stativ. Masirajte se eteričnim uljem, igrajte se sa seksi igračkicama... Narežite mu film na DVD ili mu ga pošaljite zajedno sa kamerom kao poseban poklon za jednog sasvim posebnog muškarca.

RADOSNE ISPOVESTI L j u p k o s e ispružite na raskošne jastučiće i iznesite pred kamerom svoje seksualne fantazije. Pozovite ga na seksualnu sedeljku udvoje i pustite ga da gleda film dok se vi povlačite u iščekivanju.

baš je hot, a? :)

:lol: Jeste, jeste, znam sve primedbe unapred: "ko tinejdžeri, ne mogu bez kamere!", ali šta ću....:P

hightech_copy1.jpg

ŠTA ĆE NAMA, POŠTENIM ŽENAMA, HERC I EROCKI ROMANI ...pored Cosmopolitena :) Same režiramo 8)

Cosmo biser-

Šta bi vaša mama mogla da vam kaže o seks igračkicama (ali sva sreća neće)

Piše: Ksenija Barović (???)

+

Šta znači biti „loša“ devojka?

Velika je razlika između devojke uz koju je muškarac zadovoljan u krevetu i seks-bombe. Evo nekoliko osobina koje krase prave seksi đavolice:

FINA-U-KREVETU DEVOJKA: Otkriva svoje telo
LOŠA DEVOJKA: Zna moć svog tela. Zavodljivo se skida, odiše seksi samopouzdanjem dok šeta po stanu samo u cipelama sa visokim štiklama ili insistira da svetlo ostane upaljeno.

FINA-U-KREVETU DEVOJKA: Pristaje na predloge svog dragog da probaju nešto novo u krevetu
LOŠA DEVOJKA: Ne čeka na njegove XXX predloge. Sama smišlja uvek nove erotske avanture, na primer, da naprave serijal seksi fotki ili se poigraju hranom u spavaćoj sobi.

FINA-U-KREVETU DEVOJKA: Pred odlazak u krevet sa dečkom ima nestašne misli
LOŠA DEVOJKA: Tokom celog dana se zabavlja „prljavim“ fantazijama - dok sedi na dosadnom sastanku, vežba u teretani, pa čak i dok pred gondolom u samoposluzi bira musli za doručak.

FINA-U-KREVETU DEVOJKA: Dodiruje svoje telo
LOŠA DEVOJKA: Dodiruje se pred partnerom - recimo dok vode ljubav u pozi „žena odozgo“ ili ga poziva da gleda njenu solo sesiju užitka - kako bi naučio kako se to radi.

FINA-U-KREVETU DEVOJKA: Dobro „rukuje“ penisom
LOŠA DEVOJKA: Dobro „rukuje“ penisom, testisima i svim njegovim erogenim zonama. Ne plaši se da rukama i ustima izvede bilo koji nevaljali trik.

FINA-U-KREVETU DEVOJKA: Pristaje na seks uvek i svuda
LOŠA DEVOJKA: Inicira seks - uvek i svuda. Želja za seksom je spopada i u najneobičnijim momentima i uvek pronađe način da je zadovolji.

FINA-U-KREVETU DEVOJKA: Uzdisanjem i stenjanjem mu daje do znanja koliko joj prija
LOŠA DEVOJKA: Detaljno mu opiše šta joj prija, kako bi i sledeći put tačno znao šta mu je činiti.

Iako verovatno jedva čekate da probudite „lošu“ devojku u sebi, možda niste baš sigurne odakle da počnete. Ako mislite da ste u stanju da se nosite sa pravim zemljotresima strasti, probajte neki od ovih krajnje prljavih trikova

Ja chitam Ljepotu i zdravlje, Joy... I volim one male chasopise, tipa Blic Zena i to.. Prelistash za sat vremena,nadjesh poneshto zanimljivo...
Uostalom, sve to ima na internetu :P

Ja prestala da citam casopise , s vremnom ukapirala da pisu jedno te isto iz godine u godini, jedino sto ga malo drugacije upakuju, te tako nemam vremena za bacanje na jedne te iste stvari.

Koje zenske casopise citate? :shock:

Ne propustam Elle i Sensu :heart::heart::heart:
Razmisljam da se pretplatim i vise ne brinem da li ce mi se rasprodati :telefon:
Volim neke rubrike u Cosmopolitanu, svidja mi se sto su posveceni novostima na temu raka dojke i podrzavaju tu akciju, kad mi trebaju ideje za kupovinu nabavim Best shop, mnogo mi je pomogao oko mature... :manikir:

Obozavam Best home i kupujem ga mami, pa mastamo uz nes kako da preuredimo poneki kutak... :heart:

Poslednja izmena:
kupujem i citam sensu
sasvim sam zadovoljna
to je jedini casopis bilo koje vrste koji uzimam u ruke

Sensa je sjajna, imam sve brojeve, cak i njihovu srecnu karticu :heart:
Uzivam da je citam i ne zurim, nego gustiram novine kroz mesec dana, tako sto uz caj, kad hocu malo da se smirim medju jastucicima, citam polako redom...

Svima je toplo preporucujem i znajte da je pretplata na Sensu nesto najbolje sto mozete da poklonite sebi i/ili drugima ;)

Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja sam bas navucena na casopise od malena...od nasih ne propustam Elle (najomiljenijiiiiiiiiiiiii), Graziu, Bazar (kupovala ga je jos moja baka pa je navika porodicno ostala, baka ga i danas cita od korice do korice, mama ga procita onako a ja ga prelistam), Travel i ponekad Joy kada mi padne sapa...kupujem britanski Vogue i Marie Claire...kupila sam nemacki Freundin ovog meseca i bas sam prijatno iznenadjena...

domaci Elle i You, ne svakog meseca, ali 5-6 brojeva godisnje imam od svakog.
E da, i Officiel kupujem. Svidja mi se. Bolje su fotografije i lepsi papir od BEST SHOP-a. BEST SHOP je na mnogo losem papiru uradjen. Obavezno mi se desava da u casopisu vidim jednu boju, a kad isti proizvod nadjem u prodavnici, on je sasvim druge boje. Officiel je lepsi.

Mama Graciju ponekad kupi. Mada je ona vise u NIN fazonu.

Back