...e kad prozoveš "cosmo devojke" osečam se ko hormondžijka a ne ko ozbiljna žena u godinama ...
a još i ne znam čemu sad sve to...čitam Cosmo od 1. broja (mislim da nisam baš baš redovna, ali recimo da sam večinu pročitala!) i mora, da priznam da je u poslednaj 3 meseca takav zalet uzeo, da sam ja sve ostalo napustila

Ozbiljno - smejem se naglas dok čitam, ne treba mi ništa više 8)
zašto? Evo zašto:
Vruć seks uz high-tech
U tehnici se skriva daleko više poziva na seks nego što se to misli. Pretvorite notebook, iPod, projektor ili palmtop u „škakljive“ igračke
Pisci uputstava za upotrebu razrogačili bi oči kada bi znali sa koliko mašte moderne žene koriste hightech uređaje. Naime, inteligentna i rafinirana pomagala u svakodnevnom životu ne obogaćuju samo svet našeg rada. Ona se mogu pretvoriti u ekskluzivne ljubavne igračke u kojima se skriva daleko više erotskih potencijala nego što bi se to moglo naslutiti po njihovoj sjajnoj i hladnoj spoljašnjosti. „Prljavi“ razgovori telefonom, prepuštanje užicima uz uzbuđujući šum i izvanrednu sliku na „plazmi“ ili otkrivanje voajerke u sebi dok vrtite intimne filmove na videu: postanite režiserka eksperimentalnih ljubavnih noći, boginja plug-and-play ljubavi i inspirišite se čudima erotskog sveta tehnike. Pokazaćemo vam kako se iz high-tech spravica može izvući nešto što se ne pominje ni u jednom priručniku za njihovu upotrebu: strast!
Šou trenuci sa projektorom
Uobičajeno je da se njime u bioskopskoj atmosferi u natprirodnoj veličini projektuju na zid filmovi, fudbalske utakmice ili snimci koncerta. Zaista vruće postaje kada erotske slike preplavljuju spavaću sobu i ispunjavaju je užitkom do poslednjeg kutka... TRENUCI BEZ DAHA Napravite pravi štimung erotskim scenama nekog od ekskluzivnih hardcore filmova koje ćete projektovati na zid sobe. BOJE POŽARA NA KOŽI Plamenovi svetla „palacaju“ po vašim leđima, vrtlog plavetnila prekriva lice vašeg ljubavnika, pre nego se oboje prepustite bojama koje vas prelivaju... Zamolite vašeg najdražeg da pusti vašu omiljenu muziku i da aktivira vizuelne efekte (ako imate i te mogućnosti). U taktu svake pesme na zidu se razmahuju nove stimulativne slike koje trepere po vašim nagim telima. EKSKLUZIVNI STRIPTIZ Zamolite prijateljicu da sa vama provede jedan „dan snimanja“ i snimajte je videokamerom. Usmerite fokus na detalje kakvi su kačenje čarape za halter. Ako eksperimentišete same, postavite kameru na stabilnu površinu i polagano je približavajte i udaljavajte od sebe. Obradite i montirajte film na kompjuteru i konvertujte ga u u sepia ili crno-beli film - tako igra slika postaje još mističnija. A potom: projektujte na zid!
Igre sa iPod-om
Sa vašim bivšim bilo je „In the Mood“, a kada dođe vaš novi svira „Sexy Stuff“. Za svakog muškarca i za svaku situaciju odredite prigodnu muziku - to je tajni kod užitka kultnih MP3 plejera. To što beli High-Tech Amor može i da reprodukuje inspirativne video-knjige i klipove bez tabua, kao i da memoriše fotografije, čini ga zvezdom naše visokonaponske seksi galerije. Udahnite mu život. On će se revanširati donoseći vam mnogo zadovoljstva...
ZA SAVRŠEN UVOD Programirajte za vaš iPod jednočasovnu muzičku listu koja će vas dovesti u romantično, izazovno ili uzbudljivo raspoloženje. Istraživači Centra za kognitivna istraživanja mozga u Dartmautu u SAD su metodom tomografije ćelijskog jedra utvrdili da muzika direktno deluje na mozak i „centar za euforiju“ iza čela. Zavisno od tonskog i muzičkog žanra pobuđuju se različite asocijacije, a time i osećanja. Orijentalno-arapski tonovi izazivaju čulnost, a lagani pop deluje romantično, kažu naučnici. Muzički koloritet kompilacija „Hotel Costes“, „Erotic Lounge“ ili „Mandarin Chills“ pobuđuju čežnju za nežnošću, ali i za golim seksom. Pokrenite zvuke užitka, na primer, dok se same u penušavoj kupki pripremate za vašeg ljubavnika. I uživajte u saznanju da je predigra već počela, a on i ne sluti šta ga očekuje.
LJUBAV NA UVO ULAZI „Zapaljivi“ dijalozi, opscene igre reči, zavodljivi glasovi, literatura koja „prodire“ pod kožu... čudesan su afrodizijak. Osim muzike, na vaš iPod možete nasnimiti neke inspirativne tekstove („Vrelo i intimno“, „Erotske seobe“, „Golicave priče“) i naprosto pustiti da se priča vrti. Svejedno da li ćete to učiniti dok gledate zvezde, uzajamno se masirate ili gledate neki hardcore film bez tona. Ako se vaše ruke pri tome sretnu i praćene „sočnim“ rečima krenu na čulno putovanje, utoliko bolje.
ITD