Caskajmo o naslovima koje cemo igrati u 2006.

kosmajac973

Zainteresovan član
Poruka
105
Ova temu sam postavio jer me zanima kao i vecinu Vas, sta sve izlazi u toku ove godine od igara, a da ne bude skart. Voleo bih da obuhvatite sve zanrove od sportskih do strategija. pa izvolite, detaljnije informacije ne skode. Mislim da ce ovo mnogima koristiti da bi znali koju igru da kupe kada se pojavi u prodaji i kada.
 

-|The MilkMan|-

Primećen član
Poruka
834
El Muerte:
Ja licno ocekujem mnogo od Morrowinda 4 i od Far Cry Instincts.Takodje jedva cekam da urade Rome Total War 2 jer su Mideval 2 vec poceli da prave, pa molim boga da ceo serijal bude izuzetno uspeshan kako bi RTW 2 bio uopste napravljen :) Mada ovo je daleka buducnost (2007 najverovatnije).


Ja sam chuo da FC Instintcs netje izatji za PC, ali mozhda grashim...
Ja najvishe chekam, Gothic3, NBA2007, PES6, ...
 

kosmajac973

Zainteresovan član
Poruka
105
Zool:
meni se jedno vreme motala po glavi ideja da u Srbiji napravimo dobar Basketball Manager,posto postoji jedan na svetu i on je ocajan(ne znam da li je uopste izasao za sezunu 06).sta vi mislite o tome?
Basketball Manager je ocajan, valjda ce se neko setiti da napravi bolji, ili recimo ne NBA nego Evropske timovi i takmicenje, mislim da bi to ljudi igrali i te kako
 

kosmajac973

Zainteresovan član
Poruka
105
Za ljubitelje sporta:
Prvi naslov ove godine koji vredi malo paznje je Winter Torino 2006-zimska olimpijada. obuhvata 15 disciplina, ima skijanja, bob, sanke, ski skokovi, biatlon...Fora je stara fazonAtina 2004, takodje se skupljaju poeni, medalje. Grafika je solidna , komande lake. Za one koji vole takmiceje, ljubitelje tog zanra igra ce se sigurno dopasti. mislim da bi je vredelo probati. Tipujem na oko 72% da ce dobiti u martovskom izdanju Sveta kompjutera
 

Top