Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu i cipkaste, jel devojcice!?!Zak:Mogu i mrezaste.
hehehe,svakog gosta u tri posta dosta... 8)Anonymous:Mrezaste i cipkaste su veoma sexy,sexy, oh baby!!!
Najvise volim one svilene , ostre , kao sto su bile ETIDA ili ROMY , a sad ima da se nadju one levantine SHADE ili TIME , mada nisu lose ni polzeline NOBLES samostojece sa sirokom ili uskom cipkanom trakom od 15 dena , koje ti najvise volis ?shampoogirl:Najlonke(tzv. hulahopke) ili samostojece ili mrezaste ili nesto drugo...kakve carape volite i zasto?
mmmmmmmmmmmmmmmm......................mrezaste jer su sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!shampoogirl:Najlonke(tzv. hulahopke) ili samostojece ili mrezaste ili nesto drugo...kakve carape volite i zasto?
alexandrra:Bas mi je super dosla ova tema...Naime, imam haltere ali nemam odgovarajuce carape za njih. Zna li neko gde ih ima u Bg-u posto cu uskoro da navratim tamo?
gucci_novosadjanka:mmmmmmmmmmmmmmmm......................mrezaste jer su sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obozavam da ih nosim ispod pocepanih farmerica
alexandrra:Bas mi je super dosla ova tema...Naime, imam haltere ali nemam odgovarajuce carape za njih. Zna li neko gde ih ima u Bg-u posto cu uskoro da navratim tamo?
Osim njih volim i samostojece u crnoj boji ili boji koze. Naravno, to je za posebne prilike. U svakodnevnim situacijama vise volim bose noge (narocito leti). Hulahopke nosim bas kad je jaka zima- ne volim ih ni malo.
mala_nish:j
mrežaste nešto i ne volim...
mala_nish:ja volim one sa cipkom na vrhu,samodržeće ili sa halterima..vrlo su praktične
i one sa linijom pozadi duz cele noge
mrežaste nešto i ne volim...
Mogu i mrezaste.