Carape. Da li su neophodne? U kuci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam par puta spavao u kućama gde su ti jorgani...Ne da ti ne treba grejanje nego...Inače kažu da u sobama gde se spava ne treba grejati,zbog virusa i uopšte vazduha,stalno topao vazduh nije dobar za spavanje,a neki drže hermetički zatvorene prozore mesecima.

Tako je.
A kucu treba nekoliko puta dnevno provetravati. Pod obavezno.
Radili su neko istrazivanje. Koje profesije zive najduze. Najduze zive ljudi koji rade na otvorenom. A jos ako je u nekoj sumi, gde nema zagadjenja.

u stopalu se nalazi neki oblik "mehura" u kome se skuplja krv i koji se ponasa slicno srcu (potiskuje krv nazad, gore), ali nema svoje misice vec se aktivira hodanjem. zato ne valja dugo stojati u mestu, a verovatno je to jedan od razloga zasto ne valja ici bos, i uopste imati hladna stopala
prvi put cujem za taj mehur. znam da je problem kada ljudi sede, mnogo se usporava cirkulacija. ali to je zato sto misici ne rade, oni mogu da stimulisu cirkulaciju.
Posebno je problem sa putnicima u avionima, mogu da dobiju tromb u nozi, koji ako otputuje do mozga moz da napravi s*anja. Ma gde god da je nije dobro. zato preporucuju, ako vec ne mozes da se prosetas, makar mrdaj prstima na stopalima, poboljsaces znacajno cirkulaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back