...mozda nisi za hriscanina i teologa ali se vidi da imas potencijala za izuzetno kvalitetnog rezisera horor filmova !И Сам Христос је појео Своје Тијело и попио Своју Крв и то први од свих њих.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...mozda nisi za hriscanina i teologa ali se vidi da imas potencijala za izuzetno kvalitetnog rezisera horor filmova !И Сам Христос је појео Своје Тијело и попио Своју Крв и то први од свих њих.
Znači kanibalizam i autofagija u isto vreme.И Сам Христос је појео Своје Тијело и попио Своју Крв и то први од свих њих.
Nisam ti ja kriv što ste svi vi američki kvazihrišćani teološki ograničeni i nesposobni za sagledavanje neshvatljivih dubina Božijih koje prevazilaze ljudsku logiku i shvtanja....mozda nisi za hriscanina i teologa ali se vidi da imas potencijala za izuzetno kvalitetnog rezisera horor filmova !
Pa to te pitam jos jednom - dali se Njegovo telo prelomilo TE VECERI kada je lomio hljeba i rekao da je to Njegovo telo koje se lomi za njih ili se lomljenje desilo kasnije ????????????Vidiš da kažu da OTVORENO GOVORI. Dakle nema više simbolike, priča, prenesenih značenja. Govori im sve jasno i otvoreno. Da li je naglasio da je Evharistija puka simbolika? Odgovor je da nije. Pa znači ni ne može biti simbolika.
То пророчанство је постојало на камену унЈерусалиму "за три дана устаћу"Ne dragi moj prijatelju,On je znao sta ce se desiti mnooooogo pre toga,jos nakon ljudskog pada u greh.
Ma njemu to ne smeta.Znači kanibalizam i autofagija u isto vreme.
I da i da. Prelomljeno na krstu a na neshvatljiv način se to manifestovalo i ranije.Pa to te pitam jos jednom - dali se Njegovo telo prelomilo TE VECERI kada je lomio hljeba i rekao da je to Njegovo telo koje se lomi za njih ili se lomljenje desilo kasnije ????????????
Dakle po tebi se Hristos dva puta prineo a ne jednom ???I da i da. Prelomljeno na krstu a na neshvatljiv način se to manifestovalo i ranije.
Naravno da mi ne smeta. Kada moj Gospod kaže da jedem Njegovo Tijelo i pijem Njegovu Krv ja to bespogovorno činim a ne promišljam o tome da bih to uklopio u svoj ograničeni um.Ma njemu to ne smeta.
Jednom.Dakle po tebi se Hristos dva puta prineo a ne jednom ???
Daj se odluci - dali se telo Hristovo prelomilo jednom ili dvaput ?Jednom.
То је већ једном поменуо и изгубио све ученике осим спостола" Ко пије моју крв и једе моје месо имаће вечан живот! "Naravno da mi ne smeta. Kada moj Gospod kaže da jedem Njegovo Tijelo i pijem Njegovu Krv ja to bespogovorno činim a ne promišljam o tome da bih to uklopio u svoj ograničeni um.
Jednom na krstu a onda se manifestuje to u svakoj Evharistiji. Ne mogu jednostavnije sročiti.Daj se odluci - dali se telo Hristovo prelomilo jednom ili dvaput ?
I ono najbitnije - dali je lomljenje Hristovog teka isto sto i Njegova zrtva na krstu i ako li to nisu iste stvari daj mi pojasni sta po tebi znaci TO lomljenje !??
Kad ti neko kaže da ti je Gopod kazao.Naravno da mi ne smeta. Kada moj Gospod kaže da jedem Njegovo Tijelo i pijem Njegovu Krv ja to bespogovorno činim a ne promišljam o tome da bih to uklopio u svoj ograničeni um.
Робивек би Га први пут оптуживао да прича глупости да је живио у 1. вијеку. То је тај фарисејски дух који само види површину а дубине им остају незапажене..
То је већ једном поменуо и изгубио све ученике осим спостола" Ко пије моју крв и једе моје месо имаће вечан живот! "
Тог дана је изгибио много ученика "Ово је тврда беседа" Ондасе окренуо апостолима да нисте случајно ви мислили да одете? Само да знате да нисте ви мене изабрали него ја вас!
Дакле трећи пут.
Nisam te bre to pitao drzi se diskusije.Jednom na krstu a onda se manifestuje to u svakoj Evharistiji. Ne mogu jednostavnije sročiti.
Једном а онда се то жртвовано Тијело манифестовало у хљебу на Тајној вечери.Nisam te bre to pitao drzi se diskusije.
Ako je Isus te veceri prelomio Njegovo telo i ako se lomljenje desilo kasnije na krstu - koliko puta se realno Isusovo telo ukupno prelomilo ???????
Kako bre jednom kada si rekao sledece:Једном
Ako se to lomljenje Isuovog tela desilo i ranije i kasnije sta ti kazu matematika i logika,koliko su jedan plus jedan ?????I da i da. Prelomljeno na krstu a na neshvatljiv način se to manifestovalo i ranije.
O ovome cemo kasnije,jos uvek nam razgovor nije krenuo u ovom smeru...idemo redom,u toku je sistematska obrada Biblijskog isvestaja u svetlu pravoslavne prakse koje zastupas.а онда се то жртвовано Тијело манифестовало у хљебу на Тајној вечери.
Maki bato,Bog nas ne poziva da budemo zatucani kvazivernici koji cemo se resiti ljudske logike i znanja u globali vec se trebamo resiti ljudskog mudrovanja s kojom neki nazalost osporavaju Bozje zapovesti i Njegovu rec u globali,kao sto trenutno nazlost ti radis izmisljajuci neki "neshvatljiv nacin"kojeg navodno trebamo prihvatiti.Ево га опет он са људском логиком и математиком. Схвати да се мораш ослободити тога у разумијевању божанских тајни.
Tako je...oslobodi se logike i tada će ti sve biti jasno.Ево га опет он са људском логиком и математиком. Схвати да се мораш ослободити тога у разумијевању божанских тајни.
Да, Бог дјелује на несхватљиве начине и од људи се не очекује да све то схвате.Maki bato,Bog nas ne poziva da budemo zatucani kvazivernici koji cemo se resiti ljudske logike i znanja u globali vec se trebamo resiti ljudskog mudrovanja s kojom neki nazalost osporavaju Bozje zapovesti i Njegovu rec u globali,kao sto trenutno nazlost ti radis izmisljajuci neki "neshvatljiv nacin"kojeg navodno trebamo prihvatiti.
Jel ces mi dati odgovor na podpitanje ili neces ?
Ајде онда да бацимо читаву научну групу астрофизике у канзу за смеће јер тамо ништа не одговара људској логици.Tako je...oslobodi se logike i tada će ti sve biti jasno.
Što bi ti verovatno rekao neko ko ne može da dokaže ono što priča.
I iskopaj sebi oči se da bi bolje video.
Odakle ti to da je astrofizika na neki način u koliziji sa logikom?Ајде онда да бацимо читаву научну групу астрофизике у канзу за смеће јер тамо ништа не одговара људској логици.