andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.840
pa,nadju se slicni brzo.Baš sam razmišljala, koga uspeju da zavedu tako nemaštovitim pristupom, jesu li današanje devojke baš toliko ugrožene pa pristaju na tako nešto...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa,nadju se slicni brzo.Baš sam razmišljala, koga uspeju da zavedu tako nemaštovitim pristupom, jesu li današanje devojke baš toliko ugrožene pa pristaju na tako nešto...
Само форуме признајем Ово остале све неки изроди.Fejsbuk je prevazidjen od kako se instagram razvio.Snep jos postoji? nikad ni to nisam koristila.
Kako bi "startovao" ovde?Само форуме признајем Ово остале све неки изроди.
nemaštovitu zavede nemaštovito ...Baš sam razmišljala, koga uspeju da zavedu tako nemaštovitim pristupom, jesu li današanje devojke baš toliko ugrožene pa pristaju na tako nešto...
Врхунски мајстори не откривају своје тајнеKako bi "startovao" ovde?
uzasan smajlic.Врхунски мајстори не откривају своје тајне
Нема ту много простора за машту. Проблем с овим порукама је нешто другоnemaštovitu zavede nemaštovito ...
Будућнос.Onlyfans♡
nerazumemte pjan sam kao mačka od rakijeA jel je pitas ponovo posle cao god odakle?
mislim da te volim ♥uzasan smajlic.
Aha, tek u odgovorima na temu sam shvatila da se "to" odnosi na "Ćao, šta se radi"Ne znam da li ste primetili, ali ja jesam pogotovo u poslednje vreme. Stalno se po raznim mrežama vrti da ne postoji teoretska šansa da osoba žneskog pola stupi u kontakt sa onim ko joj pošalje to u poruci. Idu tu kritike mnogo šire, ali uglavnom sve najgore i te reči su dikreditujuće za onoga ko ih šalje.
Ja ne mislim da je to istina. Ako ti se neko ne sviđa, šta god pošalje neće uspeti. A šta kao neko ko ti se sviđa i pošalje ti to u poruci, blokiraćeš ga?
I zar je bitno šta je u poruci? Meni neka i samo smajli da pošalje dovoljan mi je znak da je zainteresovana i uzvratiću nekim lepim rečima. Naravno ako nije neka što ima više očiju nego zuba
šta ti imaš protiv krezube ?Ne znam da li ste primetili, ali ja jesam pogotovo u poslednje vreme. Stalno se po raznim mrežama vrti da ne postoji teoretska šansa da osoba žneskog pola stupi u kontakt sa onim ko joj pošalje to u poruci. Idu tu kritike mnogo šire, ali uglavnom sve najgore i te reči su dikreditujuće za onoga ko ih šalje.
Ja ne mislim da je to istina. Ako ti se neko ne sviđa, šta god pošalje neće uspeti. A šta kao neko ko ti se sviđa i pošalje ti to u poruci, blokiraćeš ga?
I zar je bitno šta je u poruci? Meni neka i samo smajli da pošalje dovoljan mi je znak da je zainteresovana i uzvratiću nekim lepim rečima. Naravno ako nije neka što ima više očiju nego zuba
Ma kakvim sajtovima, mislim na osobe koje imaju neko minimalno poznanstvo. Na primer videli se negde uzivo, na nekom slavlju pa bi da se javiš ili neka dalja drugarica tvog druga... Situacija gde se zna ko je ko otprilike.Аутор није нагласио да ли се ради о класичним дејтинг сајтовима где имаш само профил са неким основним подацима и сликама, о модерним дејтинг сајтовима где имас само слику или о форумима и друштвеним мрежама где осим основних података и слика имаш и постове, коментаре, дискусије
Молим постављача да појасни ситуацију.
Cekicem!Kako bi "startovao" ovde?
Ne valja da napišemo lepa si. Ne valja da napišemo imaš dobro telo odma smo seljaci i hocemo da iskoristimo. Ja ne znam više na kom jeziku i šta da pričamo. Niš ne valja.
Ja sam do sad koristio jedno pravilo i bio sam u vrhunskim vezama. Mislio sam da to promenim, ali ipak neću.Ne valja da napišemo lepa si. Ne valja da napišemo imaš dobro telo odma smo seljaci i hocemo da iskoristimo. Ja ne znam više na kom jeziku i šta da pričamo. Niš ne valja.
Ма ако јој се не свиђаш можеш да напишеш шта хоћеш, небитно да ли ће да те откачи после прве или пете поруке. А ако јој се баш свиђаш треба да будеш тотални kретен и да се налупаш глупости па да те искулира. Кад неко са топ сликама на којима се види све што жене желе да виде и процене напише "ћао шта се ради" то има један много другачији одзив него кад то напише неко чије слике не представљају оно што жене желеNe znam da li ste primetili, ali ja jesam pogotovo u poslednje vreme. Stalno se po raznim mrežama vrti da ne postoji teoretska šansa da osoba žneskog pola stupi u kontakt sa onim ko joj pošalje to u poruci. Idu tu kritike mnogo šire, ali uglavnom sve najgore i te reči su dikreditujuće za onoga ko ih šalje.
Sve dok ne pošalje neko ko joj je izvan domašaja na koga se loži.Ne znam da li ste primetili, ali ja jesam pogotovo u poslednje vreme. Stalno se po raznim mrežama vrti da ne postoji teoretska šansa da osoba žneskog pola stupi u kontakt sa onim ko joj pošalje to u poruci. Idu tu kritike mnogo šire, ali uglavnom sve najgore i te reči su dikreditujuće za onoga ko ih šalje.
Šta to znači? Znam za to pravilo. Moraš da progovoriš sa njima nešto. Ne može samo da se sija da ne ode balave kad te vide.Ja sam do sad koristio jedno pravilo i bio sam u vrhunskim vezama. Mislio sam da to promenim, ali ipak neću.
To pravilo je:
Don't chase, just attract!